Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

... ale masz spryciulę :p

Co do rozterek przedszkolno-szkolnych to mam to samo.... z tym, że jedną kwestię już załatwiłam, bo B chodzi do zerówki do przedszkola... ale została mi kwestia szkoły... znaczy gdzie Go dać :roll:

Mam do wyboru 4 szkoły i się mocno gibam bo każda ma + i -, niestety :(

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Becia, tylko że Ty masz 2 panny a moja sama jak palec. Nawet w szkole byłaby sama a we dwie to raźniej po zajeciach. Moja z tych obserwujących i stojących z boku, raczej nie sądzę żeby szkoła spodobała się jej.

Mam nadzieje, ze zerówka jeszcze zostanie w przedszkolach.

Mysza, Ty też z tych niereformowalnych mamusiek? :wink:

Moja Mala zaczeła mówic w wieku 3ch lat. Chodzi do przedszkola tam gdzie chodziła-czyli mamuska zadyla teraz codziennie 15 km do miasta na P z maista na N i z powrotem. Nie jest to za fajne, ale nie rusze jej stamtąd conajmniej do lata. Moze pozniej pojdzie do przedszkola na miejscu żeby sie zapoznać z koleżankami, z którymi pojdzie później do szkoły w mieście na N. Teraz nie chce jej skazywać na nowych ludzi, którzy nie do konca muszą rozumieć co ona mówi. Ale znowuż z gimnazjum bede miała problem, bo tutaj jest jak dotąd dziadostwo.Znaczy fajny budynek, ale nic pozatym.

Najgorsze te rozterki, nie? Niby tak ale jednak nie do końca..

Julka zaczęła czytać sama. Na razie po literce, niektóre wyrazy umie sama złożyc w całość, innych za nic nie może rozszyfrować. Ale sama chce i sama pyta o literki. Ja jej nie zmuszam. Oby tylko matematyczne zacięcie miała, to reszta sie ułoży :lol: :wink:

Dziewczyny, pochwalcie balustradę mojego M. bo chłopina chyba potrzebuje uwagi i pochlebstw :wink: :lol:

Właściwie to moglibysmy, ale trzebaby kupić taką specjalną maszynkę, która tnie bez szarpania drewna. No i pistolet do malowania i lakieru. Opłacałoby się, gdyby mąż miał robić jeszcze schody a tak dla siebie to chyba już nie warto inwestować. :lol: :lol:

ale bjuti, bjuti są, nie? :wink:

Zobaczysz jak skończy, będą bardzo fajne myślę. Wybrał proste kształty, bez udziwnień. To zawsze się sprawdza :lol:

Ukośnicę to i ja chcę sobie kupić. Praca takim sprzetem to bajka. Zamierzam sobie wogóle jakiś warsztat zrobić :lol: Ale to za 10 lat :wink: :lol:

To się ukośnica nazywa? Bo ja tak sie nad nią zastanawiam. Muszę sobie bibliotekę/ gabinet zrobić. No i przydałoby sie to do ciecia drewnianych półek. Albo płytowych. Jeszcze nie wiem.

Maylandziu, to już jakoś zaczyna coś normalbnego przypominać. Na pewno są gdzieś jakieś błędy, prosta robota ze śrubką gdzieś przed ludzkim okiem schowaną. Ale to własna robota jest :lol: