Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, pochwalcie balustradę mojego M. bo chłopina chyba potrzebuje uwagi i pochlebstw :wink: :lol:

Hej!

Ja właśnie w tej sprawie. Zaglądam do Twojego dziennika i co widzę?! Ciąg dalszy zmagań ze schodami!

Zawołałam mojego męża, że jest coś nowego w Twoim dzienniku...chłopina się zafrasował i mówi: "Ależ to jest cholernie trudne, żeby to wszystko równo wyszło..."

Myślę, że to najszczersza pochwała dla Twojego męża.

Pozdrawia i dziękuje za zdjęcia.

CZesc

Dzieki Dziewczynki. Mój M. puchnie i chce mu się dalej robić :lol:

i o to mi chodziło :wink:

Dziś wywożę dziecko na wieś, kataru dostała, tylko pilnuję czy nie kaszle. ALe na razie cisza.

W nocy -22 na mojej górce a koty sobie bitwy regularne urządzają. Jak im się chce? :roll: [/i]

no bjuti, bjuti....ma chłop smykałkę....niema totamto :D

Wioluś, tak sobie czytam o tych Waszych dylematach szkolno przedszkolnych i widzę, że temet jeszcze nie umarł...nam mówili juz w zeszłym roku, ze zerówki pojdą do szkół,jednak tak się nie stało,więc młode moje normalnym tokiem idzie 6-lat zerówka, 7- pierwsza klasa i uważam, że słusznie uczyniłam. Młode ma rok luzu jeszcze :lol: :lol: :lol:

a teraz stoimy przed wyborem szkoły :roll:

Hmmmm... szkolny temat... że swoje wątpliwości nakreślę...

Syn w przyszłym roku zaczyna gimnazjum... mamy taki wybór:

- normalne gimnazjum, przydzielone terytorialnie, 7km od nas, gimbus ok 7.20, szkoła poza nowym budynkiem nic sobą nie reprezentuje, poziom :x

- gimnazjum katolickie, 20parę km od nas, do gimbusa trzeba dowieźć 7km, wyjazd autobusu 6.54 :( , dyr. jest ks. ale reszta grona świecka, poziom - szkoła określona przez ME jako "szkoła sukcesu", najlepiej to pokazują wyniki końcowe śr. ok 85-90 pkt na 100 możliwych.

Doradźcie coś...

A właściwie, to przybiegłam do Ciebie Wiolu z tym

Z kolei Cane corso jest psem jednego pana, to już wiem po psie znajomych.

możesz powiedzieć cuś więcej :-?

Arctico-córa właśnie jest w pierwszej klasie Liceum katolickiego....nie zamieniłabym tej szkoły na rzadną inną...mimo, ze istnieją u nas 4 ogolnokształcące, w tym 2 z niezłymi osiągnięciami olimpijskimi....

do teog stopnia jestem zadowlona, ze zastanawiam sie nad zapisaniem mojego malucha za 2 lata do Podstawowki Katolickiej :D