nitubaga 24.01.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ...te Wiola... a czemu Ty mnie nie opierdzieliłaś, że Ci do dziennka wlazłam, hę? sorrki wielkie... i juz kasuje A schody piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.01.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 NItka, nic nie kasuj. Mi to wcale a wcale nie przeszkadza, czy tu czy tam, co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.01.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 nooo bez przesady... Twoje jest Twoje.... a reszta wont do komentów nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.01.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kiedy mi naprawdę wsio rawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 24.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Dziewczyny, pochwalcie balustradę mojego M. bo chłopina chyba potrzebuje uwagi i pochlebstw Hej! Ja właśnie w tej sprawie. Zaglądam do Twojego dziennika i co widzę?! Ciąg dalszy zmagań ze schodami! Zawołałam mojego męża, że jest coś nowego w Twoim dzienniku...chłopina się zafrasował i mówi: "Ależ to jest cholernie trudne, żeby to wszystko równo wyszło..." Myślę, że to najszczersza pochwała dla Twojego męża. Pozdrawia i dziękuje za zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Piekna balustrada oczywiscie, jaka mialaby byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.01.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Elcia, skąd jesteście? Bo jeśli jest możliwość to zapraszam na obejrzenie na żywo Jeśli jesteś zainteresowana to zaprawszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.01.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Piekna balustrada oczywiscie, jaka mialaby byc? no jak to jaka? Własnie taka Tylko jeszcze zastanawiamy sie nad wprowadzeniem rurek chromowych, czy da się to bez odpowiednich narzędzi zrobić, czy damy takie uchwyty, zaczepki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 24.01.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 No właśnie już się zastanawiałam czy będziecie mieli takie spore przerwy między słupkami w balustradzie, czy coś wymyślicie dodatkowego. Czytam, że o czymś myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.01.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Jeszcze nie jest skończone ale już wiem, ze nie spadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 to najważniejsze Wioluś, ale mnie to sie ta podłoga podoba.. pasowała by do pokoju Dawidka jak nic szkoda, że jak ja szukałam takiej jasnej to nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.01.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 fjufju schodeczki nieźle się prezentują normalnie mucha nie siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 CZesc Dzieki Dziewczynki. Mój M. puchnie i chce mu się dalej robić i o to mi chodziło Dziś wywożę dziecko na wieś, kataru dostała, tylko pilnuję czy nie kaszle. ALe na razie cisza. W nocy -22 na mojej górce a koty sobie bitwy regularne urządzają. Jak im się chce? [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Czesc Wiola, jak mnie panie w urzedzie nie wykoncza to skocze Ci dzisiaj po te podkladki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 widzialam wczoraj w tchibo te fioletowe podkladki, sa bardzo fioletowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wiola, jeszcze sie mozesz rozmyslic. Jak wyjde z domu to juz kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no bjuti, bjuti....ma chłop smykałkę....niema totamto Wioluś, tak sobie czytam o tych Waszych dylematach szkolno przedszkolnych i widzę, że temet jeszcze nie umarł...nam mówili juz w zeszłym roku, ze zerówki pojdą do szkół,jednak tak się nie stało,więc młode moje normalnym tokiem idzie 6-lat zerówka, 7- pierwsza klasa i uważam, że słusznie uczyniłam. Młode ma rok luzu jeszcze a teraz stoimy przed wyborem szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Hmmmm... szkolny temat... że swoje wątpliwości nakreślę... Syn w przyszłym roku zaczyna gimnazjum... mamy taki wybór: - normalne gimnazjum, przydzielone terytorialnie, 7km od nas, gimbus ok 7.20, szkoła poza nowym budynkiem nic sobą nie reprezentuje, poziom - gimnazjum katolickie, 20parę km od nas, do gimbusa trzeba dowieźć 7km, wyjazd autobusu 6.54 , dyr. jest ks. ale reszta grona świecka, poziom - szkoła określona przez ME jako "szkoła sukcesu", najlepiej to pokazują wyniki końcowe śr. ok 85-90 pkt na 100 możliwych. Doradźcie coś... A właściwie, to przybiegłam do Ciebie Wiolu z tym Z kolei Cane corso jest psem jednego pana, to już wiem po psie znajomych. możesz powiedzieć cuś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.01.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Arctico-córa właśnie jest w pierwszej klasie Liceum katolickiego....nie zamieniłabym tej szkoły na rzadną inną...mimo, ze istnieją u nas 4 ogolnokształcące, w tym 2 z niezłymi osiągnięciami olimpijskimi.... do teog stopnia jestem zadowlona, ze zastanawiam sie nad zapisaniem mojego malucha za 2 lata do Podstawowki Katolickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 tym samym otworzyłam 155 stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts