malgos2 25.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dobra, WY tu sobie pogadajcie, a ja idę póki mi piwo w głowie buzuje i mąż nie śpi dobrej nocy Zawczasu ustal date, bo potem zapomnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dobra, WY tu sobie pogadajcie, a ja idę póki mi piwo w głowie buzuje i mąż nie śpi dobrej nocy to co na trzeźwo nie dasz rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 po piwie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 czeeeeść po piwie humor mam lepszy ustaliłam na pewno że jadę sama, w tygodniu (mam nadzieje ze w tym jeszcze). Przyjadę rano a wrócę sobie wieczorem Moze być? Ktoś jeszcze ma czas i ochotę na wycieczkę do Krakowa ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Wiola - kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A kiedy chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 powiem Ci jak wrócę od lekarza z Młodym , dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.01.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja nie jestem ambitnym rodzicem, nie chcę spełniać swoich nie spełnionych ambicji przez dziecko, a co najważniejsze chcę żeby lubiło to co będzie kiedyś robiło... Wolę wychować szczęśliwego drwala niż nieszczęśliwego doktora... podpisuję sie pod tym obiema łapkami... nigdy za swoje dziecko nie odrobiłam żadnego zadania domowego, służułam pomoca tylko wtedy gdy o nią samo poprosiło a szkołe czyt. liceum Katolickie wybrało samo, bo nie dostała sie do I o którym marzyła... i ręcze swoja osoba, ze nie lata częsciej do kościoł aniz latała wcześniej i naepwno nie wys[piewuje po domu religijnych pieśni... jest wyluzowana nastolatka, ktora nie szczędzi czasami uwag nawet dyrektorowi jak je sie coś nie podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 czeeeeść po piwie humor mam lepszy ustaliłam na pewno że jadę sama, w tygodniu (mam nadzieje ze w tym jeszcze). Przyjadę rano a wrócę sobie wieczorem Moze być? Ktoś jeszcze ma czas i ochotę na wycieczkę do Krakowa ze mną? Rano przyjedziesz? Hmmmm... To mi kawke do lozka przyniesiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kochana Małgoś, ja zamierzam jeszcze połazić po Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kochana Małgoś, ja zamierzam jeszcze połazić po Krakowie Tylko mi nie mow, ze do ikei chcesz jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nie A moze do Tchibo chcialabys sie przejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 O matko, nie kuś nawet Kasy nie mam, jak wejdę to przepadnę Na uczelnię chce iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 O matko, nie kuś nawet Kasy nie mam, jak wejdę to przepadnę Na uczelnię chce iść Ktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Na UJ, ostatnio znalazłam na ich stronie moje studia podyplomowe, tzn. mój kierunek ale chcę sie dowiedzieć czegoś wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Na UJ, ostatnio znalazłam na ich stronie moje studia podyplomowe, tzn. mój kierunek ale chcę sie dowiedzieć czegoś wiecej. A mozesz jasniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Jak sie dowiem to powiem, na razie to zamysły moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Jak sie dowiem to powiem, na razie to zamysły moje No dooobra. Ja bym na Twoim miejscu poszla na glottodydaktyke, ale mnie w KRK nie przyjma, bo nie jestem po filologii. Musialabym w Poznaniu chodzic, a juz mi sie jezdzic nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No cos Ty! nic z dydaktyką i gramatyką. Jestem głąb jeśli o takie rzeczy chodzi, studia zaliczyłam i zapomnijmy o tym. Nauczanie polskiego jako obcego jest super ale oprócz tego potrzebny jest język obcy w stopniu co najmniej bardzo dobrym. Tego też nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts