Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie jestem ambitnym rodzicem, nie chcę spełniać swoich nie spełnionych ambicji przez dziecko, a co najważniejsze chcę żeby lubiło to co będzie kiedyś robiło...

Wolę wychować szczęśliwego drwala niż nieszczęśliwego doktora...

podpisuję sie pod tym obiema łapkami...

nigdy za swoje dziecko nie odrobiłam żadnego zadania domowego, służułam pomoca tylko wtedy gdy o nią samo poprosiło a szkołe czyt. liceum Katolickie wybrało samo, bo nie dostała sie do I o którym marzyła...

i ręcze swoja osoba, ze nie lata częsciej do kościoł aniz latała wcześniej i naepwno nie wys[piewuje po domu religijnych pieśni...

jest wyluzowana nastolatka, ktora nie szczędzi czasami uwag nawet dyrektorowi jak je sie coś nie podoba....

czeeeeść

po piwie humor mam lepszy :lol: :wink:

ustaliłam na pewno że jadę sama, w tygodniu (mam nadzieje ze w tym jeszcze). Przyjadę rano a wrócę sobie wieczorem :lol: Moze być? Ktoś jeszcze ma czas i ochotę na wycieczkę do Krakowa ze mną?

Rano przyjedziesz? Hmmmm... :lol: :lol: :lol:

To mi kawke do lozka przyniesiesz. :lol: 8)

No cos Ty! nic z dydaktyką i gramatyką. Jestem głąb jeśli o takie rzeczy chodzi, studia zaliczyłam i zapomnijmy o tym. Nauczanie polskiego jako obcego jest super ale oprócz tego potrzebny jest język obcy w stopniu co najmniej bardzo dobrym. Tego też nie umiem :lol: