Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

No cos Ty! nic z dydaktyką i gramatyką. Jestem głąb jeśli o takie rzeczy chodzi, studia zaliczyłam i zapomnijmy o tym. Nauczanie polskiego jako obcego jest super ale oprócz tego potrzebny jest język obcy w stopniu co najmniej bardzo dobrym. Tego też nie umiem :lol:

No i bardzo dobrze, nie bedziesz mi konkurencji robic. :lol: :lol: :lol: 8)

Ale jesli myslisz o zarzadzaniu itd. to idz na Uniw. Ekonomiczny, nie na UJ. :roll:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myślałam o kadrach i zasobach ludzkich, na ekonomicznym też widziałam ze jest ale tam jest własnie zarządzanie a ja wolałabym jednak mieć na tych zajęciach wiecej kadrowych spraw.

Na ujocie zapomnij o praktyce, bedziesz miec glownie teorie sprzed 25 lat. :roll: Chyba, ze sie cos zmienilo... :roll:

Mój też obgryza - śmiesznie to wygląda jak szarpie łapą :lol: :lol: :lol:

ale cholera nie chce zdzierać o nic :roll: :roll: obcinam mu, ale ostatnio zwiał z dwoma długimi i potem je obgryzał :lol: :lol:

Ufff, czyli nie jest nienormalny. :lol: :lol: :lol:

Masz balkon? To sprobuj z tynkiem. 8)

mam balkon, ale wygląda gorzej niż Twój przed sprzataniem :oops: więc nawet kota tam nie wypuszczę 8)

Mój też obgryza - śmiesznie to wygląda jak szarpie łapą :lol: :lol: :lol:

ale cholera nie chce zdzierać o nic :roll: :roll: obcinam mu, ale ostatnio zwiał z dwoma długimi i potem je obgryzał :lol: :lol:

Ufff, czyli nie jest nienormalny. :lol: :lol: :lol:

Masz balkon? To sprobuj z tynkiem. 8)

mam balkon, ale wygląda gorzej niż Twój przed sprzataniem :oops: więc nawet kota tam nie wypuszczę 8)

Nie widzialas mojego balkonu z 70 kg golebiego gowna, wiec nie mow. :lol: :lol: :lol: