malgos2 26.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No cos Ty! nic z dydaktyką i gramatyką. Jestem głąb jeśli o takie rzeczy chodzi, studia zaliczyłam i zapomnijmy o tym. Nauczanie polskiego jako obcego jest super ale oprócz tego potrzebny jest język obcy w stopniu co najmniej bardzo dobrym. Tego też nie umiem No i bardzo dobrze, nie bedziesz mi konkurencji robic. Ale jesli myslisz o zarzadzaniu itd. to idz na Uniw. Ekonomiczny, nie na UJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Myślałam o kadrach i zasobach ludzkich, na ekonomicznym też widziałam ze jest ale tam jest własnie zarządzanie a ja wolałabym jednak mieć na tych zajęciach wiecej kadrowych spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Myślałam o kadrach i zasobach ludzkich, na ekonomicznym też widziałam ze jest ale tam jest własnie zarządzanie a ja wolałabym jednak mieć na tych zajęciach wiecej kadrowych spraw. Na ujocie zapomnij o praktyce, bedziesz miec glownie teorie sprzed 25 lat. Chyba, ze sie cos zmienilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No nie żartuj mi tu nawet... musze sie dopytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No nie żartuj mi tu nawet... musze sie dopytać.. Dopytaj, ale raczej kogos, kto byl na tych studiach. Forum jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Znajdę na pewno coś. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 powiem Ci jak wrócę od lekarza z Młodym , dobra ? wróciłam...jesteśmy uziemieni do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 powiem Ci jak wrócę od lekarza z Młodym , dobra ? wróciłam...jesteśmy uziemieni do poniedziałku Jak ja to przezyje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Oj Malka, współczuję, a co Młodemu jest? O nas się nie martw, jakoś sie spikniemy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Młodego oskrzela nieteges a Ty juz zdecydowana na ten tydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 To niedobrze z mlodym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 bo z nim juz tak jest, albo zdrowy jak koń, albo jak go trzepnie, to od razu konkretnie ? Młode nie uznaje półśrodków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Jezus, moj kot obgryza sobie paznokcie. Malka, ale to chyba lepiej, ze rzadziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój też obgryza - śmiesznie to wygląda jak szarpie łapą ale cholera nie chce zdzierać o nic obcinam mu, ale ostatnio zwiał z dwoma długimi i potem je obgryzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój też obgryza - śmiesznie to wygląda jak szarpie łapą ale cholera nie chce zdzierać o nic obcinam mu, ale ostatnio zwiał z dwoma długimi i potem je obgryzał Ufff, czyli nie jest nienormalny. Masz balkon? To sprobuj z tynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój nie obgryza, tylko czysci z brudu A do Krka nie wiem jeszcze dokładnie, ale chciałam teraz. Jak nie teraz to dopiero na franiówkę, bilet mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój nie obgryza, tylko czysci z brudu A do Krka nie wiem jeszcze dokładnie, ale chciałam teraz. Jak nie teraz to dopiero na franiówkę, bilet mam To kiedy Wiola, mow powaznie, bo przeciez ja sie musze jakos przygotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój też obgryza - śmiesznie to wygląda jak szarpie łapą ale cholera nie chce zdzierać o nic obcinam mu, ale ostatnio zwiał z dwoma długimi i potem je obgryzał Ufff, czyli nie jest nienormalny. Masz balkon? To sprobuj z tynkiem. mam balkon, ale wygląda gorzej niż Twój przed sprzataniem więc nawet kota tam nie wypuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój też obgryza - śmiesznie to wygląda jak szarpie łapą ale cholera nie chce zdzierać o nic obcinam mu, ale ostatnio zwiał z dwoma długimi i potem je obgryzał Ufff, czyli nie jest nienormalny. Masz balkon? To sprobuj z tynkiem. mam balkon, ale wygląda gorzej niż Twój przed sprzataniem więc nawet kota tam nie wypuszczę Nie widzialas mojego balkonu z 70 kg golebiego gowna, wiec nie mow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts