wiolasz 26.01.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój nie obgryza, tylko czysci z brudu A do Krka nie wiem jeszcze dokładnie, ale chciałam teraz. Jak nie teraz to dopiero na franiówkę, bilet mam To kiedy Wiola, mow powaznie, bo przeciez ja sie musze jakos przygotowac. NO poważnie mówie, ze chciałabym w tym tygodniu, ale jeszcze nie ustaliłam z mężem. Zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój nie obgryza, tylko czysci z brudu A do Krka nie wiem jeszcze dokładnie, ale chciałam teraz. Jak nie teraz to dopiero na franiówkę, bilet mam To kiedy Wiola, mow powaznie, bo przeciez ja sie musze jakos przygotowac. NO poważnie mówie, ze chciałabym w tym tygodniu, ale jeszcze nie ustaliłam z mężem. Zapomniałam A nie mowilam? Ja Ci moge powiedziec, ze w czwartek pracuje od 8 wieczorem, a w piatek od 5. Poza tym jestem free na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój też obgryza - śmiesznie to wygląda jak szarpie łapą ale cholera nie chce zdzierać o nic obcinam mu, ale ostatnio zwiał z dwoma długimi i potem je obgryzał Ufff, czyli nie jest nienormalny. Masz balkon? To sprobuj z tynkiem. mam balkon, ale wygląda gorzej niż Twój przed sprzataniem więc nawet kota tam nie wypuszczę Nie widzialas mojego balkonu z 70 kg golebiego gowna, wiec nie mow. właśnie o to chodzi ,że widziałam sklerotyczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój też obgryza - śmiesznie to wygląda jak szarpie łapą ale cholera nie chce zdzierać o nic obcinam mu, ale ostatnio zwiał z dwoma długimi i potem je obgryzał Ufff, czyli nie jest nienormalny. Masz balkon? To sprobuj z tynkiem. mam balkon, ale wygląda gorzej niż Twój przed sprzataniem więc nawet kota tam nie wypuszczę Nie widzialas mojego balkonu z 70 kg golebiego gowna, wiec nie mow. właśnie o to chodzi ,że widziałam sklerotyczko Gdzie, kiedy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój też obgryza - śmiesznie to wygląda jak szarpie łapą ale cholera nie chce zdzierać o nic obcinam mu, ale ostatnio zwiał z dwoma długimi i potem je obgryzał Ufff, czyli nie jest nienormalny. Masz balkon? To sprobuj z tynkiem. mam balkon, ale wygląda gorzej niż Twój przed sprzataniem więc nawet kota tam nie wypuszczę Nie widzialas mojego balkonu z 70 kg golebiego gowna, wiec nie mow. właśnie o to chodzi ,że widziałam sklerotyczko Gdzie, kiedy...? u Ciebie, jeszcze siatek nie było, no i podłogi na balkonie nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mój też obgryza - śmiesznie to wygląda jak szarpie łapą ale cholera nie chce zdzierać o nic obcinam mu, ale ostatnio zwiał z dwoma długimi i potem je obgryzał Ufff, czyli nie jest nienormalny. Masz balkon? To sprobuj z tynkiem. mam balkon, ale wygląda gorzej niż Twój przed sprzataniem więc nawet kota tam nie wypuszczę Nie widzialas mojego balkonu z 70 kg golebiego gowna, wiec nie mow. właśnie o to chodzi ,że widziałam sklerotyczko Gdzie, kiedy...? u Ciebie, jeszcze siatek nie było, no i podłogi na balkonie nie było widać Malka, co Ty pilas??? Jak bylas u mnie to juz byla siatka, na podlodze byly rozne szpeja, ale nie guano golebie... W dzienniku takie zdjecia sa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Małgoś, no to ja już nie wiem co lałaś moze mi wyobraźnia szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Małgoś, no to ja już nie wiem co lałaś moze mi wyobraźnia szaleje Mozliwe... Chyba zbyt realistycznie opisywalam co tam sie dzialo. W kazdym razie Ty na pewno nie masz tego samego na balkonie, ale Franek przy tej temperaturze i tak nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 wyłazi głupi jak czmycham na papieroska to jest pierwszy do wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 wyłazi głupi jak czmycham na papieroska to jest pierwszy do wyjścia No to faktycznie dziwny jest... Moj tylko lape otrzepuje. Moze to trauma po zamknieciu przez P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2010 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Czesc Baby, mąż odpala samochód, ciekawe czy pojedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cześć Wiola I co pojechał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 pojechał i nawet dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 pojechał i nawet dojechał no to dobrze A jak Twój humorek? Lepsiejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 aaaaaaaaa no ja mam teraz wakacje od dziecka, dziś randkę z mężem w kinie, normalnie drugi miesiąc miodowy musi być lepszy A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A to żeś se sprytnie wykimbinowała ... mój cycu się nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 aaaaaaaaa no ja mam teraz wakacje od dziecka, dziś randkę z mężem w kinie, normalnie drugi miesiąc miodowy musi być lepszy A Ty? ja się pozbywam starszej w piątek, ale mała zostaje z nami, zresztą mi to obojętnie, bo ja i tak w pracy Humorek trochę lepsiejszy, bo pensja na koncie, ale już dziś jadę na zakupy, bo jak na złość wszystko mi się pokończyło kostki do zmywarki, płyn do płukania, płyn do prania czarnych tkanin i masę innych dupereli I znowu 3/4 miesiąca bez grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Co tam? Tydzien sie konczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.01.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To ja też męża pochwalę.I faktycznie prace własnoręcznie wykonane cieszą najbardziej.A te jasne panele rewelacyjne. Moja mama ma podobne i naprawdę wyglądają super (w pokoju ma czerwoną kanapę i szare meble, fajnie się to komponuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Czesc Wszystkim zagladającym Bylismy wczoraj w kinie, znaczy na filmie Oczy bolą przez te 3D, za blisko poza tym siedzielismy a takie tłumy były, ze dawno takich nie widzieliśmy. WIęc i wyboru miejsc nie było. ALe warto było iść, bo film super. Inny i świetnie zrobiony. Dziś sprzątam pokoje na górze, nie mam już żadnej wymówki. MIałam jechać do Rzeszowa ale tak wieje, ze aż mi sie nie chce, wiec nie jadę. Komfort bezrobotnej Becia, mam nadzieję, ze te panele faktycznie bedą tak wyglądać, jak chcę. Bo jak nie... to juz tak musi być Małgoś, wiem że sie konczy, wiem, próbuję ze wszystkim zdążyć bo dziecko wraca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts