Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

No nie, zrobił dzyń dzyń i zanim doszłam żeby otworzyc- jakieś 10 s. później otworzył sobie drzwi, wrzucił wszystko co dla mnie miał na podłogę i poszedł w ostatniej chwili mówiąc dzień dobry, bo mnie zobaczył.

DLa mnie chamstwo, normalnie chamstwo.. :-?

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć

Na razie odpuszczę, poczekam na rozwój wypadków. Szczerze to zimno jest i nie chce mi sie na pocztę iść.

U nas dziś śnieżyca, zawiało drogę, podwórza nie widać. Wieje z każdej strony, z dołu i z boku też :wink:

A Luska chyba znowu sobie ciążę uroiła bo zachowanie ma inne niż normalnie. A jej lowelas śpi co noc w jej budzie. Przed chwilą wypuściłam ją na dwór i patrzę gdzie pójdzie. Luśka podeszła do budy, trąciła nosem klapkę a za sekundę wyszedł stamtąd pies- jej obecna miłość. Dla mnie to świetna rzecz patrzeć, jak dwa psy potrafią się komunikować trącając się nosem czy machając ogonem. I ten pies wszędzie za Luśką łazi, krok w krok :lol: :lol:

A wogle to wysprzątaliśmy pokoje na górze. Jeden jest całkiem pusty, prawie gotowy do układania paneli, w drugim wszystkie graty zostały poskładane i zrobiło się tyyyyle miejsca :lol:

Czesc Kala, Anja tez tak myślała :lol:

chyba dobrze się kamufluję :wink:

Od marca mieszkamy tylko na dole, czyli salon i sypialnia. Całosć robimy sami, powoli, czyli podłogi, malowanie, drzwi..Chyba nawet to lubię, bo co to za frajda wprowadzić się do gotowego i co? tylko mieszkać? :wink: :lol: :lol:

Ja na początku klęłam strasznie, ze gołe mury, ściany niepomalowane, ani jednej szafki i każdy ciuch w workach. Ale teraz doceniam to, ze zmieniły mi się koncepcje na wystrój i wykończenie i nie muszę wyrzucać tego co mi nie pasuje. Zobaczymy na jakim etapie bedziemy za rok :lol:

u mnie tez chyba będzie tak.....że wykończymy jakąś część i sie wprowadzimy.... chociaż mąż chce na gotowe:))

doberek

mój małż też na początku miał parcie, że wszystko musi być gotowe na już :roll:

niestety najpierw jego poglądy zmienił brak kasy, potem brak czasu, a teraz już przystopował i po woli kończy się różne rzeczy. Tylko że po dwóch latach mieszkania, większość ścian jest do ponownego malowania :roll:

u mnie tez chyba będzie tak.....że wykończymy jakąś część i sie wprowadzimy.... chociaż mąż chce na gotowe:))

doberek

niestety najpierw jego poglądy zmienił brak kasy, potem brak czasu, a teraz już przystopował i po woli kończy się różne rzeczy. Tylko że po dwóch latach mieszkania, większość ścian jest do ponownego malowania :roll:

Ja mam juz do poprawki wiatrołap- przez psa i dziecko- i jedną sciane w salonie- tu nie wiem na kogo zwalić :wink: A to niecałe pół roku.

Olewam totalnie, co sie da to umyję, a jak nie to w chwili przypływu energii to zrobię :lol:

doberek

Ja mam juz do poprawki wiatrołap- przez psa i dziecko- i jedną sciane w salonie- tu nie wiem na kogo zwalić :wink: A to niecałe pół roku.

Olewam totalnie, co sie da to umyję, a jak nie to w chwili przypływu energii to zrobię :lol:

cóż....dom ma być dla nas, to nie muzeum więc normalne, że skoro sie w nim mieszka to sie lekko zużywa :lol: :lol: :lol:

Czesc Kala, Anja tez tak myślała :lol:

chyba dobrze się kamufluję :wink:

Od marca mieszkamy tylko na dole, czyli salon i sypialnia. Całosć robimy sami, powoli, czyli podłogi, malowanie, drzwi..Chyba nawet to lubię, bo co to za frajda wprowadzić się do gotowego i co? tylko mieszkać? :wink: :lol: :lol:

u mnie bedzie dokladnie tak samo. jak uzbieramy na schody zaczniemy robic gore :wink:

ale mi juz doskwiera brak miejsca :roll:

ja sie wczoraj troche poruszalam w szkole rodzenia ale to aerobik dla ociezalych jest, wiec czuje sie niewyzyta sportowo, Wiola pocxwicz za mni ;)

Z perspektywy czasu mówię ze w niewykończonym jest fajnie :lol:

Drzwi nie zamykam, bo nie mam takiego zwyczaju. I nie bedę zamykać, takie moje prawo: mój dom, moje drzwi. I psa w razie czego mam :wink:

ale juz sam fakt ze rzucił te listy. A jakbym miała mokrą i ubłoconą podłogę to co? I jebnąłby mi, za przeproszeniem, w kałużę bo moze chwile wcześniej ze sniegu wróciłam?

On sie mści na mnie, mówię Wam...

Nie chce mi sie ćwiczyć, nigdy tego nie robiłam, to muszę sama wymyślać...