78mysz 29.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Z perspektywy czasu mówię ze w niewykończonym jest fajnie Drzwi nie zamykam, bo nie mam takiego zwyczaju. I nie bedę zamykać, takie moje prawo: mój dom, moje drzwi. I psa w razie czego mam ale juz sam fakt ze rzucił te listy. A jakbym miała mokrą i ubłoconą podłogę to co? I jebnąłby mi, za przeproszeniem, w kałużę bo moze chwile wcześniej ze sniegu wróciłam? On sie mści na mnie, mówię Wam... Nie chce mi sie ćwiczyć, nigdy tego nie robiłam, to muszę sama wymyślać... jak ci sie nie chce samej cwiczyc, to się zapisz na jakies zajęcia, zacisnij zęby i idz 4 razy, a potem to juz nawyku nabierzesz, a jak będą efekty to nie będziesz umiała bez ćwiczen życ. Ja znowu jestem na etapie: zrób coś ze sobą i też mi się nie chce zapisywać na katorgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja mam wielkie postanowienie od kwietnia (jak sie da) zaczac chodzic na fitnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Wiola jasne ze takie Twoje prawo a co jesli nastepnym razem to nie bedzie listonosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Wiola jasne ze takie Twoje prawo a co jesli nastepnym razem to nie bedzie listonosz? Gdyby tak było, to tfu tfu...nie bedę psa powstrzymywać tylko puszcze. Co ma być to będzie.. Własnie odkopałam z moich archiwów filmik z ćwiczeniami na brzuszek. Jutro nie wstanę z łóżka pewnie. Nie mam za bardzo jak chodzić na ćwiczenia, bo nie mam czym dojechać do Rzeszowa. Znaczy jest autobus ale kiepsko tak, szczególnie ze czasem wogle nie jeżdżą. ALe jak tylko śnieg stopnieje to wezmę się za siebie Jakby ktoś chciał ten filmik "8 minut" to mogę podrzucić mailem. Chociaż chyba w sieci też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To powie psicy: "bież go" jak Ci się nie chce ćwicvzyć, to idź odśnież ogródek Ps. też nie zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.01.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 polecam 6 weidera na brzuszek nudne ale skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A ja właściwie nie wiem czy to nie to. Tylko ze w postaci filmiku i robi się dokładnie z instruktorem. Tylko kark potem boli nieźle w pierwszym tygodniu. Później juz łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ps. też nie zamykam ja też nie zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nie wiem mnie tam kark nie bolal tylko brzuch http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html tu filmik http://www.youtube.com/watch?v=7a8FN57tWco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nie wiem mnie tam kark nie bolal tylko brzuch http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html tu filmik http://www.youtube.com/watch?v=7a8FN57tWco dodalam do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To powie psicy: "bież go" jak Ci się nie chce ćwicvzyć, to idź odśnież ogródek Ps. też nie zamykam Mąż zabrał łopatę do sniegu, w razie gdyby miał sie zakopać. ALe jaja. Rzeszów ciagle zabiera okolicznym gminom wioski. Teraz od 1 stycznia zabrał jedna z najwiekszych co oczywiscie wiąże sie z brakiem kasy z podatków. I teraz jest projekt zeby moją wioskę włączyć do Rzeszowa likwidując gminę przy okazji. To znaczy zlikwidować gminę i wszystkie jej wioski włączyć do Rzeszowa. I jest ankieta mieszkańców. A burmistrz gminy, zeby mieszkańcy nie chcieli do Rzeszowa, zaczął na naszych wypizdówkach nawet drogi odśnieżać Dzis juz 3 razy jeździli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nie wiem mnie tam kark nie bolal tylko brzuch http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html tu filmik http://www.youtube.com/watch?v=7a8FN57tWco przerabiałam ten temat. Efekty fajne, ale co z tego jak potem się juz nic robić nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Też dodałam do ulubionych. Ten mój filmik to jednak nie to. Brzuch po nim nie boli za bardzo. Coś tam czuć ale nie boli. Zobaczymy jak to pójdzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To powie psicy: "bież go" jak Ci się nie chce ćwicvzyć, to idź odśnież ogródek Ps. też nie zamykam Mąż zabrał łopatę do sniegu, w razie gdyby miał sie zakopać. ALe jaja. Rzeszów ciagle zabiera okolicznym gminom wioski. Teraz od 1 stycznia zabrał jedna z najwiekszych co oczywiscie wiąże sie z brakiem kasy z podatków. I teraz jest projekt zeby moją wioskę włączyć do Rzeszowa likwidując gminę przy okazji. To znaczy zlikwidować gminę i wszystkie jej wioski włączyć do Rzeszowa. I jest ankieta mieszkańców. A burmistrz gminy, zeby mieszkańcy nie chcieli do Rzeszowa, zaczął na naszych wypizdówkach nawet drogi odśnieżać Dzis juz 3 razy jeździli No ale łogródka Ci nie łodśnieżyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Słońce, jakiego ogródka? całe podwórko zawiane mam w zaspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No jak to jakiego ... tego pod... zaspami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A ja postanowilam zapisac sie na rowery jak sie cieplej zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A ja postanowilam zapisac sie na rowery jak sie cieplej zrobi... Na jakie rowery? takie stacjonarne? Pewnego dnia zabrałem ze soba mojego dziadka do sklepu w centrum miasta aby kupic mu nowa pare butow. Zatrzymalismy sie aby kupic sobie cos szybkiego do przekaszenia. Kiedy podchodzilem do stolika gdzie siedział dziadek, zauwazylem jak przyglada sie on nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi wlosami. Moj dziadek przygladal mu sie uwaznie aż w koncu mlody chlopak bardzo wulgarnie odezwał sie do dziadka: - Co kur... stary dziadu, nigdy w zyciu nie zrobiles nic zwariowanego? Znajac mojego dziadka szybko polknalem kawalek pizzy ktory mialem w ustach aby nie zakrztusic się podczas jego odpowiedzi. Nie zawiodłem się. Bardzo spokojnie i bez zmruzenia oka odpowiedzial: - Tak... raz się tak najeb..łem, że wyru..ałem papugę, i wlasnie się zastanawiam, czy nie jestes przypadkiem moim synem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Tak, takie stacjonarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja wiem, ze po rowerach są grube umięśnione uda. Nie chce rowerów bo i bez tego takie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts