wiolasz 31.01.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Pochwały mnie łechcą, nie powiem Nitka, cieszej z tymi garami, bo uslyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Wiola bardzo podobne do mojego dębu bielonego. J amam tylko efekt starej deski a u Ciebie bardziej jednolita deska. Zobaczysz jak mało pracy kosztują będzie pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Maylandziu, mam nadzieje Zamierzamy całe poddasze w tym kolorze zrobić, jak tylko dowiozą panele do sklepu bo skończyły sie im zapasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No bjuti masz panele, baaaardzo. I jakie popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Prawda ze popularne? Jak pytaliśmy sprzedawcy czy jest ich wiecej to powiedział, ze gdybyśmy chcieli 200m2 to mają na bieżąco. A tu proszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No bjuti masz panele, baaaardzo. Nawet bardzo bjuti W pokoju mojej córki będzie bardzo podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.02.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Czesc Padam dziś, cały dzień załatwiania spraw, wysłałam 4 cv i już z jednego dzwonili nic z tego bo nie jestem niepełnosprawna, ale humor mi poprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 02.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 cześć wioluś, też by mi porawili. może teraz już bedziesz spełniać wymagania/na szczęście/ ładnie u ciebi,oj ładnie, a jaki wielki pokój? który to? a twój dowcip o dziadku jest taki, że śmiałam się dobrych kilka minut. więcej poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 czesc Wiolus. a nie mozesz udawac niepelnosprawnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Czesc Basiu, ten pokój to narozny jest. Zahacza układem o dwa balkony. Córa sobie ten wybrała i zaczynamy od tego, bo muszę pozbyć sie zabawek z salonu. ANja, mogę udawać niepełnosprawną umysłowo, ale chyba nie takiej niepełnosprawnosci się spodziewają Dziś od rana w Rzeszowie, cv rozniesione, nogi mi włażą w doopę, bo przecież na moją górkę to nic nie jedzie. Na piechotę prawie całą drogę przeszłam. Matko, jak mi cieżko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 nooo to teraz herbatka i łózio odpoczynek się znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Własnie herbatkę mam No i spagetti wcinam na śniadanko. A miałam się odchudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Weglowodany dobrze robia rano, zalezy z czym to spaghetti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ... WIOLA dawaj mi przepis na tę sałatkę z brokułami ino szybciorem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Faktycznie szybko podala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Juz daje, jak nie jest za późno puszka fasoli czerwonejbrokuły mrożone lekko podgotowaćsłoik pieczarek marynowanych pokroić w kostke30 dkg szynki drobiowej pokroić w kostke majonez + 3ząbki czosnku+ ociupinka musztardy, pieprz, magi w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wogle to czesc wieje u mnie jak ...nie wiem jak co no wieje, no. Nitka, sorki ale rzadko jestem wieczorami na fm, jakbym wiedziała..to od razu włączyłabym kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 u nas snieg doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dzień ale czy wiem czy dobry? Śnieg jakoś zniosłabym, ale ten wiatr co mam za oknem, i te zamiecie...koszmar. U Julki w pokoju na poddaszu cos skrzypi, takie odgłosy jakby mi dach miało zdjąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 03.02.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No wieje, u nas na zachodzie ma wiać baaardzo mocno, jakaś Miriam nadciąga znad Cieśnin Duńskich, niech ją pies trąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts