Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiedyś na pewno, ale mam nadzieje, że jeszcze w lutym trochę pobędzie :lol: :lol:

ja proponuję do końca lutego, u nas ferie od 15 dopiero, a co robic jak śniegu nie bedzie :roll: nie umiem jeździć na nartach wodnych :roll:

Nitka, sorki ale rzadko jestem wieczorami na fm, jakbym wiedziała..to od razu włączyłabym kompa :oops:

następnym razem to sobie do Ciebie zadzwonię :-?

Ale spokojnie... uratowaliśmy się.... mój mąż usiadł i powiedział, ze pierwszy raz ją zrobiliśmy koło 10 stycznia i mam szukać.... i co? i jak nic 9 stycznia znalazłam Twój wpis... a w nim przepis :p

Ale ja czasem nie lubie tej dobrej pamięci mojego chłopa... same rozumiecie czemu :x

Kiedyś na pewno, ale mam nadzieje, że jeszcze w lutym trochę pobędzie :lol: :lol:

ja proponuję do końca lutego, u nas ferie od 15 dopiero, a co robic jak śniegu nie bedzie :roll: nie umiem jeździć na nartach wodnych :roll:

Malka, ja na żadnych nartach nie umiem i jakoś się nie marwtię. Przynajmniej nic nie połamię :lol: :lol:

Chyba smakowało skoro datę pamietał :lol: :lol: :lol:

Swoją drogą powalające, ja nie mogę zapamietać daty swojego ślubu a Twój mąż pamięta kiedy jadł sałatkę z brokułów :lol: :lol: :lol:

Uściskaj R. ode mnie koniecznie :lol: :lol:

dzięki ... :)

ale wiesz jak mi ciężko kiedy ja go na coś próbuję przekabacić, a on tylko czeka aż skończe po czym zaczyna mi mówić: ... ale kochanie, pamiętasz jak....... no to własnie wtedy....

i..... moje chytre plany są zazwyczaj w czarnej dooopie :p