wiolasz 03.02.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A ta Miriam to jeszcze nie dotarła?? to co jeszcze nas czeka bo mi jakby dach urywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Czeee.... to trzymaj ten dach, a nie tu na forum czas bałamucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Doberek Wiolu U nas też wieje, że łeb urywa Dobrze, że bez problemu do pracy dotarłam. Ciekawe tylko ile będę wracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Arctica, no chyba nie sądzisz ze w taką pogodę nosa wysadzę? niech leci jak ma lecieć. Oby nikogo nie zabił. Cześć Magi Może do Twojego powrotu juz trochę sie uspokoi, co? Mój wozi ze sobą łopate na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a kto karze nosa wyściubiać.... od spodu trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 u nas wyszlo sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cześć Magi Może do Twojego powrotu juz trochę sie uspokoi, co? Mój wozi ze sobą łopate na wszelki wypadek Jakby łopata pomagała na korki na Grocie, to i ja bym woziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Magi... teraz to korki na Grocie dołem ominąć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.02.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Magi... teraz to korki na Grocie dołem ominąć można no o tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ja nigdy tamtędy nie jeździłam, to nie wiem A wogle to nie jest jeszcze tak źle, gorzej będzie jak zacznie to wszystko gwałtownie topnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 U nas luz. Ale czy ta zima sie skonczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kiedyś na pewno, ale mam nadzieje, że jeszcze w lutym trochę pobędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wiola wypluj to przez lewe ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja bym chciala wiosne. albo niech chociaz przyjdzie wiosna jak dziecko urodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nie mogew wypluć, śliny mi brakło Anja, jeszcze masz czas ii Ty i zima. Jak urodzisz bedzie sliczna wiosna i tulipanki będą zakwitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kiedyś na pewno, ale mam nadzieje, że jeszcze w lutym trochę pobędzie ja proponuję do końca lutego, u nas ferie od 15 dopiero, a co robic jak śniegu nie bedzie nie umiem jeździć na nartach wodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nitka, sorki ale rzadko jestem wieczorami na fm, jakbym wiedziała..to od razu włączyłabym kompa następnym razem to sobie do Ciebie zadzwonię Ale spokojnie... uratowaliśmy się.... mój mąż usiadł i powiedział, ze pierwszy raz ją zrobiliśmy koło 10 stycznia i mam szukać.... i co? i jak nic 9 stycznia znalazłam Twój wpis... a w nim przepis Ale ja czasem nie lubie tej dobrej pamięci mojego chłopa... same rozumiecie czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Chyba smakowało skoro datę pamietał Swoją drogą powalające, ja nie mogę zapamietać daty swojego ślubu a Twój mąż pamięta kiedy jadł sałatkę z brokułów Uściskaj R. ode mnie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kiedyś na pewno, ale mam nadzieje, że jeszcze w lutym trochę pobędzie ja proponuję do końca lutego, u nas ferie od 15 dopiero, a co robic jak śniegu nie bedzie nie umiem jeździć na nartach wodnych Malka, ja na żadnych nartach nie umiem i jakoś się nie marwtię. Przynajmniej nic nie połamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Chyba smakowało skoro datę pamietał Swoją drogą powalające, ja nie mogę zapamietać daty swojego ślubu a Twój mąż pamięta kiedy jadł sałatkę z brokułów Uściskaj R. ode mnie koniecznie dzięki ... ale wiesz jak mi ciężko kiedy ja go na coś próbuję przekabacić, a on tylko czeka aż skończe po czym zaczyna mi mówić: ... ale kochanie, pamiętasz jak....... no to własnie wtedy.... i..... moje chytre plany są zazwyczaj w czarnej dooopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts