wiolasz 04.02.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 to pozazdroscic sasiadow prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 widze ze Ty jestes na fm to Tobie sie wyzale: jeb.na ksiegowa dala moja RMUE razem z innymii temu nowemu kolesiowi co za mnie pracuje. a prosilam zeby mi wyslala do domu, bo koles to moj znajomy i nie chcialam zeby wiedzial ile zarabiam i po drugie on zarabia sporo mniej wiec moze miec zal do mnie ze mu nie powiedzialam ile ma powiedziec no a moj Dawid poszed sie napic ze znajomymi z pracy mimo ze ma zakaz i nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No pieknie to tak jak z P. czynszem - pieprzony dozorca wsunal pod drzwi kartke i teraz jego lokatorzy wiedza, ile oni placa, a ile P. A Dejwowi odpusc, nic innego nie mozesz zrobic. Najlepiej sie zemscisz jak bedziesz jutro dla niego slodka jak lukrecja. Zglupieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 oj Ania, co do Dejwa to nic nie rób. On też korzysta z okazji że potem nie będzie miał czasu. Czasem człowiek musi odreagować. A własciwie czemu ma zakazane? A Ty też miałabyś ochotę iść? Ja jestem smutna bo mój teraz jedzie do Wrocławia i gdyby nie dziecko to pojechałabym z nim....i miałabym jutro fajny dzień a tak w domu siedzę...Ania czasem już tak jest... A z ksiegową to bym inaczej pogadała. Wg kodeksu pracy popełniła przestępstwo i porządnie bym ją zjebała. Tylko TY możesz ujawniać wysokość swoich zarobków. Każdy inny ujawniajac cudze, a nie swoje zarobki osobie trzeciej popełnia przestepstwo. Opierd..ol ja równo, mówię Ci. Sama bym się wkurzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wszystkie dzisiaj jestesmy slomianymi wdowami, napijmy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A Dejwowi odpusc, nic innego nie mozesz zrobic. Najlepiej sie zemscisz jak bedziesz jutro dla niego slodka jak lukrecja. Zglupieje. bedąc z Julką w ciąży czekałam na męża z wściekłą miną bo miał z piwa wrócić ok.19 a wrócił ok. 1 w nocy. Mieszkaliśmy wtedy dopiero miesiąc w Rzeszowie, nikogo nie znałam i pamietam ze wtedy miałam tylko ja komórkę. Normalnie od zmysłów odchodziła. Jak mój wrócił, to byłam w takich spazmach, tak wrzeszczałam i ryczałam na przemian (6 miesiąc- trzeba zrozumieć te hormony ) ze zgłupiał totalnie. Myslał ze coś się stało i momentalnie wytrzeźwiał. Potem przez rok nigdzie nie wychodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Pasuje Paniom? http://img.interia.pl/koneser/nimg/Czego_sluchac_pijac_wino_2549886.jpg odkąd siedzę na bezrobociu, to już 3 butelki poszły. A przecież ja nie piję wogle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wioluś jutro ja opierdole zdrowo Malgos Dejw zadzwonil i bylam mila-zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wioluś jutro ja opierdole zdrowo Malgos Dejw zadzwonil i bylam mila-zobaczymy Kup mu piwo na kaca, to pomysli, ze masz kochanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Pasuje Paniom? http://img.interia.pl/koneser/nimg/Czego_sluchac_pijac_wino_2549886.jpg odkąd siedzę na bezrobociu, to już 3 butelki poszły. A przecież ja nie piję wogle.. jak najbardziej pasuje i jeszcze czekoladki na oslode http://tortownia.pl/src/art/duze/czekoladki_osiemnascie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wioluś jutro ja opierdole zdrowo Malgos Dejw zadzwonil i bylam mila-zobaczymy Kup mu piwo na kaca, to pomysli, ze masz kochanka. w zyciu by nie uwierzyl teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wioluś jutro ja opierdole zdrowo Malgos Dejw zadzwonil i bylam mila-zobaczymy Kup mu piwo na kaca, to pomysli, ze masz kochanka. w zyciu by nie uwierzyl teraz oj, żebyś sie nie zdziwiła. Niektórych facetów babki w ciąży baaardzo kręcą Taka kobieca teraz jesteś, kobieca w pełni A właściwie to czemu ma zakaz? Nabroił wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wioluś jutro ja opierdole zdrowo Malgos Dejw zadzwonil i bylam mila-zobaczymy Kup mu piwo na kaca, to pomysli, ze masz kochanka. w zyciu by nie uwierzyl teraz A czy on jest pewny, ze Helenka bedzie do niego podobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wioluś jutro ja opierdole zdrowo Malgos Dejw zadzwonil i bylam mila-zobaczymy Kup mu piwo na kaca, to pomysli, ze masz kochanka. w zyciu by nie uwierzyl teraz oj, żebyś sie nie zdziwiła. Niektórych facetów babki w ciąży baaardzo kręcą Taka kobieca teraz jesteś, kobieca w pełni A właściwie to czemu ma zakaz? Nabroił wczesniej? nabroił, nabroił to jest babiarz, uwielbia czarowac kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wioluś jutro ja opierdole zdrowo Malgos Dejw zadzwonil i bylam mila-zobaczymy Kup mu piwo na kaca, to pomysli, ze masz kochanka. w zyciu by nie uwierzyl teraz A czy on jest pewny, ze Helenka bedzie do niego podobna? Malgos mam nadzieje ze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wioluś jutro ja opierdole zdrowo Malgos Dejw zadzwonil i bylam mila-zobaczymy Kup mu piwo na kaca, to pomysli, ze masz kochanka. w zyciu by nie uwierzyl teraz oj, żebyś sie nie zdziwiła. Niektórych facetów babki w ciąży baaardzo kręcą Taka kobieca teraz jesteś, kobieca w pełni A właściwie to czemu ma zakaz? Nabroił wczesniej? nabroił, nabroił to jest babiarz, uwielbia czarowac kobiety No to sorry Anja, trzeba mu troche niepewnosci zasiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 czarus? kurczę, a mnie nie chciał czarować... ze mną musi być coś nie tak chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wioluś jutro ja opierdole zdrowo Malgos Dejw zadzwonil i bylam mila-zobaczymy Kup mu piwo na kaca, to pomysli, ze masz kochanka. w zyciu by nie uwierzyl teraz A czy on jest pewny, ze Helenka bedzie do niego podobna? Malgos mam nadzieje ze bedzie Podobno to teściowe pierwsze mówią zięciowi, jak dziecko zobaczą: o jaka ona/on do Ciebie podobny po to, żeby upewnić dumnego tatusia ze na pewno jest ojcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ooo nowa stronka i nas jest trzy samotne tego wieczora http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11358/drinki1_330.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts