anjamen 04.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kasia ostatnie zdanie jest calym sednem od wiosny fitnes, chocbym z Helena miala isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kasia ostatnie zdanie jest calym sednem od wiosny fitnes, chocbym z Helena miala isc Oczywiście ze tak, Helenka w nosidle a ty na orbitreku A co do sedna, to warto to sedno umiejętnie przypominać facetowi Wspomieć o jakimś koledze z pracy, panu z biura, facetowi z parku na spacerze z dzieckiem i takie tam. Niby nic, aleeeee.....Zresztą, co ja Was będe uczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kasia ostatnie zdanie jest calym sednem od wiosny fitnes, chocbym z Helena miala isc Oczywiście ze tak, Helenka w nosidle a ty na orbitreku A co do sedna, to warto to sedno umiejętnie przypominać facetowi Wspomieć o jakimś koledze z pracy, panu z biura, facetowi z parku na spacerze z dzieckiem i takie tam. Niby nic, aleeeee.....Zresztą, co ja Was będe uczyła dobreeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ania, uwierz starszej, doświadczonej koleżance To działa Facet od razu widzi w Tobie najpiękniejszą, najmądrzejszą i najbardziej porządaną kobietę ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 No dobra, dobra, nie nakrecajcie sie. Im bardziej szalejecie, tym oni bardziej Wam na nosie graja, bo wiedza, ze jestescie zazdrosne = zakochane i za nic w swiecie nie odejdziecie. To trzeba inteligentnie a nie z ryjem. Zaczac znikac, umawiac sie z niewiadomokim, robic tajemnicze miny... I zlewac temat. taaaa a facet co na to? przytaknie czy się spakuje? takie zachowanie dla mnie to już jakaś gra. WIadomo, ze na każdego faceta działają inne metody ale mój w życiu nie uwierzyłby mi, że faktycznie z nikim się nie spotykam..zresztą, ja na jego miejscu też nie uwierzyłabym No coz moja droga - widzialy galy co braly ze tak zlosliwie powiem. A powaznie to wole czarusia niz jakiegos ogora oblesnego, co bedzie sie tylko po swoich klejnotach przed TV drapal i kumpli na piwo sprowadzal codziennie jak moj sasiad. Przecież jest wiecej typów mężczyzn niż te 2 które wymieniłaś. A ze jak z ryjem wyskoczysz to niby co to zmieni? Jesli sie faktycznie przestraszy to znaczy, ze to Ty przesadzilas, a jesli bedzie Cie mial jeszcze bardziej w d... to przegralas z kretesem. Tego nie wiem, bo ja z ryjem nie wyskakuję. Tylko raz ale to w ciązy byłam i była to raczej histeria Ogólnie mówię, ze inteligencją można więcej zdziałać, tak jak pisała Kaśka. Ja tylko pokazałam na weselu co umiem, żeby potem nie był zaskoczony gdyby on chciał inną sobie przygruchać, bo ja też potrafię. A wogle to dzień dobry 160 stronka strzeliła a tu nic. Cisza żadnej reakcji...ładnie, dziękuję Koleżankom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 moj doskonale wie co umiem, tylko chyba zapomnial [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Mój nie wiedział, bo jego na co innego brałam [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Doberek Gratuluje 160 stronki A co do facetów, to mój małż nigdy nie czarował przy mnie innych kobiet, nie przypominam sobie takiej sytuacji. Ja bym chyba szału dostała i odpłaciła się tym samym Ale wiecie często cicha woda brzegi rwie i ten co czaruje jest wierny, bo takie zachowanie to tylko zabawa, a ten co cicho siedzi, to ma kochankę pełną parą, a taki przecież w żonce zakochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Magi, nie strasz mnie Już dziś jakieś durne sny miałam i nie wyspałam się przez to.. A jak jestem niewyspana to zła okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Magi, nie strasz mnie Już dziś jakieś durne sny miałam i nie wyspałam się przez to.. A jak jestem niewyspana to zła okrutnie Nie miałam zamiaru Cię straszyć, tylko takie sobie przemyślenie zrobiłam A mój chłop to też cicha woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ufff, jakby coś to pociesza mnie, że nie bedę pierwszą żoną takiej cichej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 powiem Wam ze predzej czarus bedzie mial panne na boku niz cicha woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 powiem Wam ze predzej czarus bedzie mial panne na boku niz cicha woda myślę, że tu jednak nie ma reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Gdzieś na forum czytałam rady doświadczonych meżatek, że chłopa z domu nie wypuszcza sie z pełnym worem i że musi chcieć do tego domu wracać. Może to jest reguła.. Ja dziś mam dzień sprzątania...zobaczymy co wyjdzie bo to tylko plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ... ale to prawda... puste kieszenie to jedna z lepszych metod antykoncepcyjnych na takie młode siksy wiem, bo widze co wyrabia mój brat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nitus mysle ze nie o tego wora chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nitus mysle ze nie o tego wora chodzi serio ? Wiolka paskudo !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nitus mysle ze nie o tego wora chodzi serio ? Wiolka paskudo !!!!!!!!!!! Nitka to tylko o kasie mysli, portfel to jedyny organ, ktory ja u faceta podnieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nitus mysle ze nie o tego wora chodzi serio ? Wiolka paskudo !!!!!!!!!!! Nitka to tylko o kasie mysli, portfel to jedyny organ, ktory ja u faceta podnieca. nie jedyny, ale jeden z dwóch :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nitus mysle ze nie o tego wora chodzi serio ? Wiolka paskudo !!!!!!!!!!! Nitka to tylko o kasie mysli, portfel to jedyny organ, ktory ja u faceta podnieca. nie jedyny, ale jeden z dwóch :P Drugi to samochod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts