Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia ostatnie zdanie jest calym sednem :D

od wiosny fitnes, chocbym z Helena miala isc :lol: :lol: :lol: :lol:

Oczywiście ze tak, Helenka w nosidle a ty na orbitreku :lol:

A co do sedna, to warto to sedno umiejętnie przypominać facetowi 8) Wspomieć o jakimś koledze z pracy, panu z biura, facetowi z parku na spacerze z dzieckiem i takie tam. Niby nic, aleeeee.....Zresztą, co ja Was będe uczyła 8)

Kasia ostatnie zdanie jest calym sednem :D

od wiosny fitnes, chocbym z Helena miala isc :lol: :lol: :lol: :lol:

Oczywiście ze tak, Helenka w nosidle a ty na orbitreku :lol:

A co do sedna, to warto to sedno umiejętnie przypominać facetowi 8) Wspomieć o jakimś koledze z pracy, panu z biura, facetowi z parku na spacerze z dzieckiem i takie tam. Niby nic, aleeeee.....Zresztą, co ja Was będe uczyła 8)

dobreeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No dobra, dobra, nie nakrecajcie sie. Im bardziej szalejecie, tym oni bardziej Wam na nosie graja, bo wiedza, ze jestescie zazdrosne = zakochane i za nic w swiecie nie odejdziecie. :roll: To trzeba inteligentnie a nie z ryjem. :lol: :lol: :lol: Zaczac znikac, umawiac sie z niewiadomokim, robic tajemnicze miny... I zlewac temat.

taaaa a facet co na to? przytaknie czy się spakuje? takie zachowanie dla mnie to już jakaś gra. WIadomo, ze na każdego faceta działają inne metody ale mój w życiu nie uwierzyłby mi, że faktycznie z nikim się nie spotykam..zresztą, ja na jego miejscu też nie uwierzyłabym

No coz moja droga - widzialy galy co braly ze tak zlosliwie powiem. :roll: A powaznie to wole czarusia niz jakiegos ogora oblesnego, co bedzie sie tylko po swoich klejnotach przed TV drapal i kumpli na piwo sprowadzal codziennie jak moj sasiad. :lol: :lol: :lol:

Przecież jest wiecej typów mężczyzn niż te 2 które wymieniłaś.

A ze jak z ryjem wyskoczysz to niby co to zmieni? Jesli sie faktycznie przestraszy to znaczy, ze to Ty przesadzilas, a jesli bedzie Cie mial jeszcze bardziej w d... to przegralas z kretesem. 8)

Tego nie wiem, bo ja z ryjem nie wyskakuję. Tylko raz ale to w ciązy byłam i była to raczej histeria :lol:

Ogólnie mówię, ze inteligencją można więcej zdziałać, tak jak pisała Kaśka.

Ja tylko pokazałam na weselu co umiem, żeby potem nie był zaskoczony gdyby on chciał inną sobie przygruchać, bo ja też potrafię.

A wogle to dzień dobry

160 stronka strzeliła a tu nic. Cisza żadnej reakcji...ładnie, dziękuję Koleżankom.

Doberek :)

Gratuluje 160 stronki :D :D :D

A co do facetów, to mój małż nigdy nie czarował przy mnie innych kobiet, nie przypominam sobie takiej sytuacji. Ja bym chyba szału dostała i odpłaciła się tym samym :roll: Ale wiecie często cicha woda brzegi rwie i ten co czaruje jest wierny, bo takie zachowanie to tylko zabawa, a ten co cicho siedzi, to ma kochankę pełną parą, a taki przecież w żonce zakochany :roll: :evil: :roll: