Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobra, to ja jeszcze cos dodam. Nie chodzi o to, zeby miec totalny misz-masz, szczegolnie w jednym pomieszczeniu. No na przyklad klamki musza byc takie same przynajmniej od strony zewnetrznej, zeby glupio nie bylo. Ale tez nie mozna sie przywiazywac do jednego stylu kurczowo. Masz ten kominek bezpretensjonalny i takiez same sa te meble, wiec powinno byc dobrze. Chyba, ze w tej kuchni jakos wybitnie rustykalnie poszalejesz dodatkami, czego ja akurat nie lubie. Najlepiej, zeby z niczym nie przesadzic i bedzie dobrze. 8)

Dziewczyny, lejecie miód normalnie :lol:

W kuchni jedynym szaleństwem mają być te meble... poza tym stół i krzesła. No i na ścianach mam obiecane 3-4 zdjęcia z motywem kawy. Siostra coś kombinuje żeby mi się podobały.

Zbyt dużo dodatków i bibelotów nie lubię, bo jak pomyślę o sprzątaniu..... :o

ojej, reszte dokończę potem..

Nie masz sie czym przejmowac, tym bardziej, ze kuchnia ma byc zamknieta. Moim zdaniem nawet by glupio bylo, gdyby mial byc stylowy ten kominek. :roll: :roll: :roll: Te meble przeciez nie sa jakies antyczne.

o ja się bardzo cieszę, bo u mnie będzie podobnie....tzn planuję małe zderzenie klasycznej kuchni, z nowoczesny kominkiem... :lol:

a tak wogóle to dzień dobry wszystkim...życzę milego dnia...

Czesć

Miałam nie pisać, ale napiszę może mi ulży. Jakiś czas temu szukałam płytek wyglądających jak deska dąb bielony, do kuchni. dziś poszłam bo w przecenach płytek dostawa była i widzę, że są przepiękne, 15x60, jakieś włoskie i kolor mój wymarzony dąb bielony. No jak deska z daleka wygląda. Więc idę do faceta że chcę kupić 13 m2 a on mi na to że całość jest zarezerwowana do jutra, do 18. Jak się nikt nie pojawi to mogę kupić. No ale przecież kto taki gres odpuści.... :( :( :(

Aż płakać mi sie chce normalnie. Niby to tylko płytki ale takie śliczne..........

wogle co to za polityka, żeby zamawiać...albo płacisz i zabierasz i nie kuj biednych napalonych kobiet w oczy albo nie ruszaj. :evil:

Jestem zła i smutna...

NIe da się zamówić w tych cenach bo oni sami nie widzą co przyjdzie. To są jakieś niby resztki, których tam we Włoszech czy Hiszpanii nie puszczą do sklepów.

Teraz szukam na necie, bo może znalazłabym jakiś podobne. Znalazłam takie, ale te są niebielone tylko jasne..

COLLECTION BOIS EDILCUOGHI

http://images24.fotosik.pl/264/d4d350c3b8bb36b2.jpg

a tamte były prawie białe... :( :( :( :(