OK 11.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No dobra, to ja się jutro ustosunkuję Dziś chyba nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ja też mam pomieszane style i dobrze mi z tym wcale się nie przejmuję, przecież każdy z nas ma inny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jeśli chodzi o pomieszanie, to ja też mam pomieszane Wszędzie I co z tego?! Konsekwencja jest bronią maluczkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no ba a u siebie trzeba sie dobrze czuć i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.08.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no ba a u siebie trzeba sie dobrze czuć i tyle I to są złote słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No dobra, to ja jeszcze cos dodam. Nie chodzi o to, zeby miec totalny misz-masz, szczegolnie w jednym pomieszczeniu. No na przyklad klamki musza byc takie same przynajmniej od strony zewnetrznej, zeby glupio nie bylo. Ale tez nie mozna sie przywiazywac do jednego stylu kurczowo. Masz ten kominek bezpretensjonalny i takiez same sa te meble, wiec powinno byc dobrze. Chyba, ze w tej kuchni jakos wybitnie rustykalnie poszalejesz dodatkami, czego ja akurat nie lubie. Najlepiej, zeby z niczym nie przesadzic i bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2008 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dziewczyny, lejecie miód normalnie W kuchni jedynym szaleństwem mają być te meble... poza tym stół i krzesła. No i na ścianach mam obiecane 3-4 zdjęcia z motywem kawy. Siostra coś kombinuje żeby mi się podobały. Zbyt dużo dodatków i bibelotów nie lubię, bo jak pomyślę o sprzątaniu..... ojej, reszte dokończę potem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Nie masz sie czym przejmowac, tym bardziej, ze kuchnia ma byc zamknieta. Moim zdaniem nawet by glupio bylo, gdyby mial byc stylowy ten kominek. Te meble przeciez nie sa jakies antyczne. o ja się bardzo cieszę, bo u mnie będzie podobnie....tzn planuję małe zderzenie klasycznej kuchni, z nowoczesny kominkiem... a tak wogóle to dzień dobry wszystkim...życzę milego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A u mnie misz-masz Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Czesć Miałam nie pisać, ale napiszę może mi ulży. Jakiś czas temu szukałam płytek wyglądających jak deska dąb bielony, do kuchni. dziś poszłam bo w przecenach płytek dostawa była i widzę, że są przepiękne, 15x60, jakieś włoskie i kolor mój wymarzony dąb bielony. No jak deska z daleka wygląda. Więc idę do faceta że chcę kupić 13 m2 a on mi na to że całość jest zarezerwowana do jutra, do 18. Jak się nikt nie pojawi to mogę kupić. No ale przecież kto taki gres odpuści.... Aż płakać mi sie chce normalnie. Niby to tylko płytki ale takie śliczne.......... wogle co to za polityka, żeby zamawiać...albo płacisz i zabierasz i nie kuj biednych napalonych kobiet w oczy albo nie ruszaj. Jestem zła i smutna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A nie idzie zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Nie idzie na pewno.. Potrzebuję min. 12m2. Jak zamówię za 300-400 zł to matko bosko!!! na kuchnie mi nie starczyA to kosztowało 45zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 To faktycznie Może się gdzieś zaczai pod sklepem i nogę podstaw temu, co zamówił - tak żeby się do 18tej nie wyrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 wysyłam męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 wysyłam męża Zuch dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 nie rozumiem nadal czemu się nie da zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 NIe da się zamówić w tych cenach bo oni sami nie widzą co przyjdzie. To są jakieś niby resztki, których tam we Włoszech czy Hiszpanii nie puszczą do sklepów. Teraz szukam na necie, bo może znalazłabym jakiś podobne. Znalazłam takie, ale te są niebielone tylko jasne.. COLLECTION BOIS EDILCUOGHI http://images24.fotosik.pl/264/d4d350c3b8bb36b2.jpg a tamte były prawie białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.08.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ale te też ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Tamte ładniejsze...a z tymi też nie będzie łatwo bo to włoskie kolekcje, nawet nie wiem jak ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A nie masz chociaż jakijś nazwy tych upatrzonych? Szukałaś ich w necie przez Google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts