Arctica 08.02.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Bryyyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 08.02.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Noooooo i mam dalszą część komiku schodowego! Wyglądają interesująco. Piękności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 08.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 cześć. ale ładnie rosną te schody. Zdolna bestia ten twój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja tez chwale schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dzieki za pochwały. Też je chwalę, bo wygladają lepiej niż na zdjeciach, tylko ze mnie kiepski fotograf. Dzis znowu mąż wyjazd ma i wróci baaardzo późno..chyba nie lubię tych wyjazdów..I samochodu nie mam i z dzieckiem w domu...chyba pójdziemy na zaspy, bo mamy takie górki 4-5 metrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 09.02.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witaj Wiolasz Budujemy taki sam domek, mamy stan surowy,przed zimą przykryliśmy i czekamy do wiosny. Dopiero niedawno trafiłam na Twój dziennik, pięęęknie wykończony domek macie Wybieramy teraz okna i wzwiąku z tym mam pytanko te na wykluszu to macie otwory 90-tki, a te na bocznym balkonie zostawiłyście jak w projekcie,otwierane oba skrzydła? Mąż twierdzi,że za mały otwór i chce powiększyć,bo uważa,że z 1 otwarym skrzydłem nie da się przejść. Dziękuję za konsultacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Czesc Kasia, kolejny Truskawkowcu Dziekuję za pochwały W wykuszu mamy boczne 90-tki, otwierane ale srodkowe okno jest nieotwierane bo niepotrzebne nam to było. Lato upalne już za nami i wiem że dobrze zrobiliśmy. Drzwi tarasowe na parterze to faktycznie 2x90 cm i jakoś funkcjonalnie w miarę jest. Całe lato mieliśmy otwierane jedno skrzydło i jakoś nie było probelmów, nie wydaje mi sie zbyt wąskie. Oczywiście można powiekszyć ale wg nas w salonie jest już duuużo światła przez te okna które są w projekcie. Takie same drzwi są na poddaszu, od stony balkonu długiego są drzwi 2x 90 a nad wykuszem na poddaszu zmieniliśmy na pojedyncze drzwi 90-tki i też wydaje mi sie wystarczające. Chyba to zależy od tego, czego potrzebujesz. Jeśli chcesz mieć szerzej to można oczywiście powiekszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 oooooooo znalazła sie zguba A juz myślałam,że firma na H do mrożonki Truskawkę wrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja się wcale nie zgubiłam odpoczynek miałam od FM, bo w bibliotece byłam. Znowu czytam Przez tydzień bedę rzadko, bo 4 książki mam to ok. tyle czasu mi zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 09.02.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dzięki Wiolasz Ja nie chcę powiększać, bo i tak jestem w szoku ile okien w tak zgrabnym domku ale i tak się cieszę bo lubię jasność gorzej to sie przekłada cenowo no i straszą mnie,ze zimą ciepełko będzie uciekać,a co tam. Dobry pomysł mi podrzuciłaś,żeby to środkowe w wykluszu nieotwierane zamontować - Ty to masz główkę Tylko mąż się ze mną spiera,że te okna na długim balkonie, wyjdą za małe ja tak nie uważam Wy macie 2x90 i oba skrzydła się otwierają. Czyli szerokością wychodzą jak te z salonu na dole? Mam jeszcze jedną prośbę (teraz będę Cię bombardować pytaniami wybacz) ile orientacyjne wyszły Wam żaluzje zewnętrzne na parterze? Obliczony mam sam salon - ok.4 tys. ręcznie otwieranie na sznureczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Aż poszłam zrobić zdjecia z zewn. bo okazało się, że nie mamy żadnych Strona od balkonu długiego, tutaj są drzwi balkonowe otwór 117 cm otwierane obie części z ruchomym słupkiem. Dla mnie w sam raz. Dolne zasłoniete żalzjami też jest takie samo http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSCF0824.jpg http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSCF0825.jpg A tutaj otwór 88 cm drzwi pojedyncze zmienione w projekcie, bo powiekszaliśmy pokoje likwidując ten pośrodku. http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSCF0826.jpg http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSCF0828.jpg Odnśnie żaluzji to tylko te tarasowe na dole mamy elektryczne, bo ciężkie. Pozstałe ręczne, na sznureczek i koszt na dole to 5 tys. w tamtym roku, ale już nie pamietam dokładnie kiedy robiliśmy. Trzebaby cofnąć sie do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 09.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wiolasz dziekuję Ci baaardzo nawet zdjęcia zrobiłaś Kochana jesteś Napatrzeć się nie mogę...kiedy ja tak będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nie ma za co, i tak potrzebne bedą do banku wiec mogłam trochę przyspieszyć fotorelacje Bedziesz miała jak przyjdzie czas, poczekaj. Potem to wszystko tak leci szybko, ze tylko po zdjeciach widać tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Wiolasz-cudna elewacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 10.02.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 cześć kofana. bardzo mi sie podoba to kofana ale zapomniałam kto tak mówi. Ale do rzeczy kofana. Tylko szczerze, zrobiłabyś teraz spiżarkę czy nie? Mam wykrywacz kłamstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ksiazki ja wciagnely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Czesc Dzieki serdeczne Aka ale nie przekazę mężowi, bo to jego wybór. Mój biały kolor padł w przebiegach Teraz, po czasie, też już mi sie podoba Kwartet, koffana, nie zrobiłabym Z ręką na sercu powiem, ze mam w miarę wystarczającą ilość miejsca w szafkach i podoba mi sie duuuża kuchnia, którą mam dzięki własnie likwidacji spiżarki. Co prawda nie należę do osób, które pałają wielką miłością do garów i przetworów, ale jakoś sobie radzę z nadmiarem słoików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ksiazki ja wciagnely eee nie do końca. Byłam dziś znowu w MIEŚCIE i oficjalnie jestem osobą bezrobotną ps. nie wiem z czego sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Cieszysz się, boś wolna Ładny ten Wasz domek, naprawdę ładny! Pamiętasz, jaki tynk kładliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A dzięki Pamietam ze baranek najdrobniejszy, firma greinplast. ALe to chyba podkarpacka firma jest, no chyba ze gdzieś dalej też mają sklepy. A czemu pytasz? Ty już masz super elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts