Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ksiazki ja wciagnely :roll:

eee nie do końca.

Byłam dziś znowu w MIEŚCIE :wink: i oficjalnie jestem osobą bezrobotną :lol: :lol:

ps. nie wiem z czego sie cieszę :oops:

mnie najbardziej wkurwia to, ze za luty dostane juz tylko czesc wynagrodzenia z firmy a reszte z ZUsu, ajak wiadomo Zusowi niespieszno :roll:

Spoko Ania, dają szybko bo mają kasę na ten rok. Jest początek kalendarzowego. A zresztą, kochana, nie wiadomo czy zdążysz wydać, bo ze szpitala zakupów robić nie bedziesz :lol:

Ojej, nie zabij mnie :o Mój błąd, bo patrzyłam na rozpiskę starych okien, tzn, przy pierwszym zamawianiu mieliśmy takie robić.

już piszę dokładnie

Na górze pojedyncze to otwór 88, podwójen balkonowe to 117 cm a na dole tarasowe to 147. Oczywiscie + kilka cm na oprawę czy jakoś tak. Te otwory sa mierzone wewnątrz.

Przepraszam jeszcze raz i od razu poprawię przy zdjeciach.

Acha, póki pamietam. Na górze w łazience jest rozkład hydrauliki dziwny i baardzo skopany. Tam gdzie na planie narysowane jest wc, jest ono pod skosem. Niestety jakiś karzeł to rysował, bo nie da się tam wyprostować wstając z tego kibelka. DLatego albo od razu przenieść wc na przeciwległą scianę albo podnieść ściany o 2 cegły co najmniej jeszcze przy budowie.

:lol: :lol: :lol:

A dziekuję za pamieć. Czekamy na świstki z urzedu skarbowego i w piatek wiezie papiery. Ogłoszenie wyników po 13 lutym, czyli nie wiem kiedy. Moze się zdarzyc ze później bo ktoś wniesie odwołanie czy coś. Mąż się uparł, ze jak się nie załapie to wniesie sam odwołanie, że mu rodzinę przyczepili a nie policzyli w dochodach :lol: :lol: :wink:

Będą jajca w każdym razie :p

Im biedniejszy jest tym wiecej pktów kwalifikacyjnych dostanie się. No i jeszcze inne rzeczy. ALe najpierw patrzą czy jest to kobieta bo za to dają dodatkowe punkty (hmmm mógłby coś tu kombinować ale nie wiem czy ja bym chciała) a potem czy wystarczająco biedny ale biorą kwotę nie podzieloną na członków rodziny tylko jego samego. A mój się buntuje, bo on wszystko na rodzinę oddaje :wink: :lol: a sobie nic nie ma

Nie, ANia tak czeka i ściska ..kciuki :lol:

Ja nie mogę, jak oglądam to płaczę... :o A potem się dziwimy, że faceci taką opinię o kobietach kierowcach mają...

http://studio.wp.pl/i,Kobieta-za-Kierownica,mid,893837,wideo.html?ticaid=199e9

Jak ona potem na mieście sobie poradzi? :o