anjamen 10.02.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ksiazki ja wciagnely eee nie do końca. Byłam dziś znowu w MIEŚCIE i oficjalnie jestem osobą bezrobotną ps. nie wiem z czego sie cieszę mnie najbardziej wkurwia to, ze za luty dostane juz tylko czesc wynagrodzenia z firmy a reszte z ZUsu, ajak wiadomo Zusowi niespieszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ksiazki ja wciagnely eee nie do końca. Byłam dziś znowu w MIEŚCIE i oficjalnie jestem osobą bezrobotną ps. nie wiem z czego sie cieszę mnie najbardziej wkurwia to, ze za luty dostane juz tylko czesc wynagrodzenia z firmy a reszte z ZUsu, ajak wiadomo Zusowi niespieszno Spoko Ania, dają szybko bo mają kasę na ten rok. Jest początek kalendarzowego. A zresztą, kochana, nie wiadomo czy zdążysz wydać, bo ze szpitala zakupów robić nie bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 kto wie kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 10.02.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Cześć Wiola Sorry,ze jestem taka monotematyczna Te drzwi balkonowe na poddaszu od strony długiego balkonu masz 2x90 z ruchomym słupkiem, to otwór masz 180 a my zostawiliśmy jak w projekcie 120 otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Słońce, idę mierzyć miarką oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ojej, nie zabij mnie Mój błąd, bo patrzyłam na rozpiskę starych okien, tzn, przy pierwszym zamawianiu mieliśmy takie robić. już piszę dokładnie Na górze pojedyncze to otwór 88, podwójen balkonowe to 117 cm a na dole tarasowe to 147. Oczywiscie + kilka cm na oprawę czy jakoś tak. Te otwory sa mierzone wewnątrz. Przepraszam jeszcze raz i od razu poprawię przy zdjeciach. Acha, póki pamietam. Na górze w łazience jest rozkład hydrauliki dziwny i baardzo skopany. Tam gdzie na planie narysowane jest wc, jest ono pod skosem. Niestety jakiś karzeł to rysował, bo nie da się tam wyprostować wstając z tego kibelka. DLatego albo od razu przenieść wc na przeciwległą scianę albo podnieść ściany o 2 cegły co najmniej jeszcze przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Nie zabijaj Jej .....jeszce się nam może przydać Wioluś, jak mężowe sprawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A dziekuję za pamieć. Czekamy na świstki z urzedu skarbowego i w piatek wiezie papiery. Ogłoszenie wyników po 13 lutym, czyli nie wiem kiedy. Moze się zdarzyc ze później bo ktoś wniesie odwołanie czy coś. Mąż się uparł, ze jak się nie załapie to wniesie sam odwołanie, że mu rodzinę przyczepili a nie policzyli w dochodach Będą jajca w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 nie bardzo rozumiem, kryterium to rodzina i dochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Im biedniejszy jest tym wiecej pktów kwalifikacyjnych dostanie się. No i jeszcze inne rzeczy. ALe najpierw patrzą czy jest to kobieta bo za to dają dodatkowe punkty (hmmm mógłby coś tu kombinować ale nie wiem czy ja bym chciała) a potem czy wystarczająco biedny ale biorą kwotę nie podzieloną na członków rodziny tylko jego samego. A mój się buntuje, bo on wszystko na rodzinę oddaje a sobie nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Wiola ja nie w temacie, tzn pamietam, ze cos z lotnictwem a w zasadzie mechanika lotnicza ale nie wiem co dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Powiem jak się uda, bo mąż zakazał zeby nie zapeszyć, poczekajta kilka dni. Ania, jakbyś nie mogła wytrzymać to nogi trzeba mocno scisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 no sciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Tylko nie tak mocnoooo bo Helenka nie będzie mogła oddychac i sie granatowa potem urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a co siku Ci się chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Nie, ANia tak czeka i ściska ..kciuki Ja nie mogę, jak oglądam to płaczę... A potem się dziwimy, że faceci taką opinię o kobietach kierowcach mają... http://studio.wp.pl/i,Kobieta-za-Kierownica,mid,893837,wideo.html?ticaid=199e9 Jak ona potem na mieście sobie poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 10.02.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Baaaaardzo Ci dziękuję Wiolu to teraz już wszysto wiem, my mamy tak samo mąż mój zapobiegliwy i podniósł o 2 pustaki więc jest oki Dziękuję za cenne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 nie widze filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kasia, nie ma sprawy Malka, może na innej przeglądarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.02.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ... Wiola przyszłam powiedzieć, że sobota jest pod znakiem zapytania... B na ospe póki co nie wielką, ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts