Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Wioluś ale jesteś nieoceniona. ja dopiero dzisiaj zobaczyłam twój przecudny domek z zewnątrz i oniemiałam :o naprawdę piękny. I myślę,że za twoim przykładem zrobię nieotwierane okno w wykuszu i nie bedę dzielić tego w pokoiku na dole i w saloniku, bo u ciebie to super wygląda. A musze dodać ,że walczyłam z mężem jak mi takie coś zaproponował i nazwałam go głup...em. Chyba muszę go przeprosić :wink: jeszcze raz dzięki za twój dziennik. A tak w ogóle to chyba zmienię podpis bo ten kwartet to taki oschły jest.Może kwartecik? :oops:

Czesc dzis

Cięzki dzień mi sie zapowiada...te faworki...

Basiu, z mojej strony nie ma za co ale nie bardzo wiem, które okno chciałaś dzielić? Te od pokoju na dole i takie samo, które jest obok okien wykuszowych? ale to okno jest małe, jakby je teraz podzielic słupkiem, to zabiera dużo światła.

A Kwartet może być, już sie przyzwyczaiłam :lol:

U mnie znowu sypie :o

Zobaczyłam filmik-to niemozliwe jest, to jakaś ściema :roll: no chyba,że ta pani pierwszy raz za kierownica siedziała :roll:

Moze ona wogle prawka nie ma? :roll:

Mąż mi opowiadał, jak kiedyś mieszkając jeszcze w blokach, obserwował panią cofajacą na parkingu. Podobno dobre 5 minut kręciła a miała prostą drogę do wyjazdu...Nie zdziwię się teraz takim widokom

Kilka tygodni temu było głośno o chłopaku który rozwiesił swoje cv w formie banerów przed firmą w której chciał pracować. To syn babeczki ode mnie z pracy :lol:

Co do listów to sie zgodzę, beznadziejne są :lol:

Wróciłam z badań. Pada bardzo, ślisko do tego. Jazda ostrożna i wolna. Wreszcie sobie paczka zjem :lol:

Maylandziu, najbardziej to cieszę sie ze wszystko oki :lol: a ze slisko to normalne. i jeszcze wieje...

Ten chłopak to taki twórczy typ jest. Ja nie bardzo.. :oops:

Jako nowość, ten pomysł jest super, ale powtórzyć coś podobnego nie jest już niczym zaskakującym. Ja bardziej sekretariat, kadry itp..

Czesc rubinowa.

Nie ważne czyj przepis, ważne że dobre :lol:

Nie, ANia tak czeka i ściska ..kciuki :lol:

Ja nie mogę, jak oglądam to płaczę... :o A potem się dziwimy, że faceci taką opinię o kobietach kierowcach mają...

http://studio.wp.pl/i,Kobieta-za-Kierownica,mid,893837,wideo.html?ticaid=199e9

Jak ona potem na mieście sobie poradzi? :o

Popłakałam się ze śmiechu ale głownie dlatego, że oglądałam to z moją córką.

Jej komentarz i zdziwienie trudne do przekazania.

Pierwsze co powiedziała to "dlaczego nie skręca?". :lol: Dziecko 6-letnie lepiej wie co trzeba robić za kierownicą :wink: