wiolasz 10.02.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dawaj Kaśka tą ospę Julka nie miała a mogłaby Wszystko zależy jak bedzie Młody sie czuł. Jak tylko bedzie Wam sie chciało a chłopaki dadzą radę to jak najbardziej zapraszam Boszzze to na sobotę...to muszę posprzątać bo mi inspekcje zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Zobaczyłam filmik-to niemozliwe jest, to jakaś ściema no chyba,że ta pani pierwszy raz za kierownica siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 10.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Cześć Wioluś ale jesteś nieoceniona. ja dopiero dzisiaj zobaczyłam twój przecudny domek z zewnątrz i oniemiałam naprawdę piękny. I myślę,że za twoim przykładem zrobię nieotwierane okno w wykuszu i nie bedę dzielić tego w pokoiku na dole i w saloniku, bo u ciebie to super wygląda. A musze dodać ,że walczyłam z mężem jak mi takie coś zaproponował i nazwałam go głup...em. Chyba muszę go przeprosić jeszcze raz dzięki za twój dziennik. A tak w ogóle to chyba zmienię podpis bo ten kwartet to taki oschły jest.Może kwartecik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czesc dzis Cięzki dzień mi sie zapowiada...te faworki... Basiu, z mojej strony nie ma za co ale nie bardzo wiem, które okno chciałaś dzielić? Te od pokoju na dole i takie samo, które jest obok okien wykuszowych? ale to okno jest małe, jakby je teraz podzielic słupkiem, to zabiera dużo światła. A Kwartet może być, już sie przyzwyczaiłam U mnie znowu sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Zobaczyłam filmik-to niemozliwe jest, to jakaś ściema no chyba,że ta pani pierwszy raz za kierownica siedziała Moze ona wogle prawka nie ma? Mąż mi opowiadał, jak kiedyś mieszkając jeszcze w blokach, obserwował panią cofajacą na parkingu. Podobno dobre 5 minut kręciła a miała prostą drogę do wyjazdu...Nie zdziwię się teraz takim widokom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czesc Wiolus, ja juz 2 paczki zjadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ajna-jeden dla Ciebie, drugi dla Helenki bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 A ja nic jeszcze. Chyba że sama sobie zrobie ale marne szanse U mnie śnieżyca. A wczoraj aż ptaszki o wiosnie śpiewały, oszukańcy jedni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 chyba Helenka chcialaby jeszcze jednego zjesc do nas jeszcze snieg nie dotarl na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Helence wolno POtem duuużo czasu minie, zanim znowu posmakuje pączka calutki rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Kolejne dwa cv już poszło.. Matko, po co ludzie wymagają list? To ma mnie motywować czy ich? bo nigdy nie wiem co tam pisać...pewnie dlatego pracy nie mam Anja, Ty ostatnio wymagałaś listu motywacyjnego? Co ludzie tam piszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.02.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Kilka tygodni temu było głośno o chłopaku który rozwiesił swoje cv w formie banerów przed firmą w której chciał pracować. To syn babeczki ode mnie z pracy Co do listów to sie zgodzę, beznadziejne są Wróciłam z badań. Pada bardzo, ślisko do tego. Jazda ostrożna i wolna. Wreszcie sobie paczka zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 11.02.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 witam, wcale nie Bożeny Dykiel. Zerżnięte z Polskiej Kuchni (bardzo stare wydanie), przedwczoraj właśnie je popełniałam, pychotka, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Maylandziu, najbardziej to cieszę sie ze wszystko oki a ze slisko to normalne. i jeszcze wieje... Ten chłopak to taki twórczy typ jest. Ja nie bardzo.. Jako nowość, ten pomysł jest super, ale powtórzyć coś podobnego nie jest już niczym zaskakującym. Ja bardziej sekretariat, kadry itp.. Czesc rubinowa. Nie ważne czyj przepis, ważne że dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265017107_by_quintus2610_500.jpg http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201001/1265134331_by_hydraulik_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.02.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Zrób sobie cv w formie akt osobowych Bedzie oryginalnie i napewno Cię wyróżni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No własnie że to tak nie do końca jest dobrze widziane na tych stanowiskach... Ale pomysł super, warto się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Nie, ANia tak czeka i ściska ..kciuki Ja nie mogę, jak oglądam to płaczę... A potem się dziwimy, że faceci taką opinię o kobietach kierowcach mają... http://studio.wp.pl/i,Kobieta-za-Kierownica,mid,893837,wideo.html?ticaid=199e9 Jak ona potem na mieście sobie poradzi? Popłakałam się ze śmiechu ale głownie dlatego, że oglądałam to z moją córką. Jej komentarz i zdziwienie trudne do przekazania. Pierwsze co powiedziała to "dlaczego nie skręca?". Dziecko 6-letnie lepiej wie co trzeba robić za kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ale to chyba byla ustawka, prawdziwa kobieta poddalaby sie i zadzwonila po taksowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 eeee chyba nie ustawka... teraz zaczynam bać się innych samochodów na drogach, nie wiadomo kto za kierownicą siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts