Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaska, przestań. Trzeba się cieszyć że doświadczenia nabierasz z wiekiem :lol:

Co dostałaś na prezent?

DOŚWIADCZENIA.... Ty tak to nazywasz ? :o ja mam kurcze jakoś insze zdanie....

A prezent już czoraj wieczorem mi MAłżowina wręczyła - bo dziś wróci późno :( :( dał mi maluśkie zawiniątko :p :P dostałam przywieszkę .... z perełką.... do kompletu do tego co dał Mikołaj :p :P

ooo takie

http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod2592_0_s.jpg

ale najważniejsze, ze przeprosił za ostatni tydzień :) powiedział, ze był to pierwszy i ostatni raz....

Czesc

Ania, już niedługo, już końcówka..WIem, ze łatwo mówić jak sie tony ciężaru na brzuchu nie ma a dni ciągną sie jak papier do dooopy, ale już niedługo kochanieńka :lol:

Nituś, rozgość sie :lol: cudna babka jesteś to podzielę się komentami. tutaj nikt Cię nie znajdzie :wink:

Wyszłam na podwórko dziś o 6:30 i poczułam zapach wiosny normalnie. Lubię zimę ale ten zapach jest niepowtarzalny i wszystko przebija. Aż chciało mi się tak stać w kapciach i bluzie tylko. Teraz piekne słońce świeci, chyba okna dzis pootwieram.

Czy to już czas zeby siać pomidory do puszek?

Czesc

Ania, już niedługo, już końcówka..WIem, ze łatwo mówić jak sie tony ciężaru na brzuchu nie ma a dni ciągną sie jak papier do dooopy, ale już niedługo kochanieńka :lol:

Nituś, rozgość sie :lol: cudna babka jesteś to podzielę się komentami. tutaj nikt Cię nie znajdzie :wink:

Wyszłam na podwórko dziś o 6:30 i poczułam zapach wiosny normalnie. Lubię zimę ale ten zapach jest niepowtarzalny i wszystko przebija. Aż chciało mi się tak stać w kapciach i bluzie tylko. Teraz piekne słońce świeci, chyba okna dzis pootwieram.

Czy to już czas zeby siać pomidory do puszek?

słońce? kapcie? kobieto to gdzieś ty wyjechała?

U nas szaro ponuro, +3'C ale plucha jak cholera.... :x

Zapodaj tego słonka ciut :)

Ważne że topnieje co?

Mówiąc szczerze, to w tym roku zima baardzo mi się podobała. Prawdziwa, mroźna, taka jaką lubię. ALe mogłaby juz trochę odpuszczać, bo wiosna się bedzie spóźniać a ja muszę warzywka posiać :lol:

no ale zrobiło się brudno i szaro :roll: :evil: :roll:

ja też lubię taką zimę, ale też już marzę o wiośnie.