wiolasz 16.02.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Kaska, przestań. Trzeba się cieszyć że doświadczenia nabierasz z wiekiem Co dostałaś na prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Kaska, przestań. Trzeba się cieszyć że doświadczenia nabierasz z wiekiem Co dostałaś na prezent? DOŚWIADCZENIA.... Ty tak to nazywasz ? ja mam kurcze jakoś insze zdanie.... A prezent już czoraj wieczorem mi MAłżowina wręczyła - bo dziś wróci późno :( dał mi maluśkie zawiniątko :P dostałam przywieszkę .... z perełką.... do kompletu do tego co dał Mikołaj :P ooo takie http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod2592_0_s.jpg ale najważniejsze, ze przeprosił za ostatni tydzień powiedział, ze był to pierwszy i ostatni raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 on Cie musi mocno kochac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 on Cie musi mocno kochac nooo chiba tak.... Tylko czasem jakoś tak głupio wychodzi... że tę miłość gdzies po drodze zawieruszamy i zostaje proza życia, zmęczenie...niedpowiedzenia i pretensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Nitus wszytskiego najlepszego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.02.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja również przyłączam się do życzeń dla Nitusi!!! A Panią Gospodarz serdecznie witam i gratuluję wspaniałych schodów i jeszcze wspanialszego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No Ba!! Ale dziękuję bo się należy chłopakowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.02.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 hej Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Hej Anuś, trzymasz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.02.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 trzymam sie, ale jest mi juz bardzo, bardzo ciezko, z reguły nie marudze, ale na prawde mam juz dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Anja, w czerwcu pijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 koniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Juz sie nie moge doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja również przyłączam się do życzeń dla Nitusi!!! pięknie dziękuje Wiola dzięki za gościne z tymi życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2010 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Czesc Ania, już niedługo, już końcówka..WIem, ze łatwo mówić jak sie tony ciężaru na brzuchu nie ma a dni ciągną sie jak papier do dooopy, ale już niedługo kochanieńka Nituś, rozgość sie cudna babka jesteś to podzielę się komentami. tutaj nikt Cię nie znajdzie Wyszłam na podwórko dziś o 6:30 i poczułam zapach wiosny normalnie. Lubię zimę ale ten zapach jest niepowtarzalny i wszystko przebija. Aż chciało mi się tak stać w kapciach i bluzie tylko. Teraz piekne słońce świeci, chyba okna dzis pootwieram. Czy to już czas zeby siać pomidory do puszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Czesc Ania, już niedługo, już końcówka..WIem, ze łatwo mówić jak sie tony ciężaru na brzuchu nie ma a dni ciągną sie jak papier do dooopy, ale już niedługo kochanieńka Nituś, rozgość sie cudna babka jesteś to podzielę się komentami. tutaj nikt Cię nie znajdzie Wyszłam na podwórko dziś o 6:30 i poczułam zapach wiosny normalnie. Lubię zimę ale ten zapach jest niepowtarzalny i wszystko przebija. Aż chciało mi się tak stać w kapciach i bluzie tylko. Teraz piekne słońce świeci, chyba okna dzis pootwieram. Czy to już czas zeby siać pomidory do puszek? słońce? kapcie? kobieto to gdzieś ty wyjechała? U nas szaro ponuro, +3'C ale plucha jak cholera.... Zapodaj tego słonka ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Teraz Kasia jest inwersja czy jak sie to nazywa. Na dole mamy coś około -1/0 a na górze mam cudnie i słonecznie, pewnie +3 Bosko piękne powietrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.02.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Doberek Wiolu U nas też wczoraj było ciepło i słonko trochę poświeciło A dzisiaj szaro buro, ale przynajmniej na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ważne że topnieje co? Mówiąc szczerze, to w tym roku zima baardzo mi się podobała. Prawdziwa, mroźna, taka jaką lubię. ALe mogłaby juz trochę odpuszczać, bo wiosna się bedzie spóźniać a ja muszę warzywka posiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.02.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ważne że topnieje co? Mówiąc szczerze, to w tym roku zima baardzo mi się podobała. Prawdziwa, mroźna, taka jaką lubię. ALe mogłaby juz trochę odpuszczać, bo wiosna się bedzie spóźniać a ja muszę warzywka posiać no ale zrobiło się brudno i szaro ja też lubię taką zimę, ale też już marzę o wiośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts