Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no tak - nie ma jak dobre uzasadnienie :lol:

dobre ale jak najbardziej też prawdziwe. Nie zamierzam zaharowywać się na śmierć przy sprzątniu tego domu..

Ale wiecie, jak sie babie coś umani, coś zamarzy i jeszcze to zobaczy...no to koniec..

tak jak wczoraj sukienkę Zienia Maćka. No cudna.I już mi się nie podoba ta, którą kupiłam na wesele tylko myśle o szyciu...

tak jak wczoraj sukienkę Zienia Maćka. No cudna.I już mi się nie podoba ta, którą kupiłam na wesele tylko myśle o szyciu...

Pokaż te sukienki :) a co do podlogi -to ja w obecnej kuchni od 5 lat mam zwykłe panele za 20zl/metr i się świetnie sprawdzają :wink: A myję je mopem wodą z sidoluxem do paneli -żadna filozofia :)

Pokaż te sukienki :) a co do podlogi -to ja w obecnej kuchni od 5 lat mam zwykłe panele za 20zl/metr i się świetnie sprawdzają :wink: A myję je mopem wodą z sidoluxem do paneli -żadna filozofia :)

Kasia, bo Ty, z całym szacunkiem, dzieci nie masz. :wink:

Tu gdzie mieszkamy, już kilka razy od wody parkiet nam wybrzuszało na kilka dni wręcz...

Sukienka jest na stronie M. Zienia. Na ostatniej stronie butiku on-line, cena 5040 zł, ciemny fiolet..

http://www.saltandpepper.pl/index.php?ECProduct=1472

Zobaczymy co powie krawcowa jak w końcu do niej dotrę.

A dzieje sie, dzieje, codziennie coś nowego..aż mi ręce opadają i oboje jesteśmy nieźle wyczerpani...

Kofana ...jak u Ciebie piorunem prace postepują ...nie zaglądałam jakiś czas , a Ty już meble do kuchni i sprzęt wybierasz :o :D .

Ta jasna kuchnia z katalogu jest rewelacyjna ... w ogóle jak tak czytam i oglądam , to chyba bardziej gustujesz w jasnych niż w ciemnych barwach :roll: .

Bardzo podoba mi się to zdjęcie domu z nowymi drzwiami wejściowymi ... albo tak wyszło, albo masz dużo zieleni wokół domu i mało sąsiadów....jeśli tak to pozazdrościć :D .

No a Maniek śliczny .... ja mam tez od niedawna czarno-białą Luśkę ...bawiło nas obgryzanie stó z rana przez pierwszą noc .... na nastęone dostała juz szlaban wejścia do sypialni .... w końcu trza się wyspać do pracy :lol: .

Będę śledzić twój dziennik .... wnętrza zapowiadają się super :D .

Olga, przecież to nie o Tobie, Ty już oswojona jesteś :lol:

Daggulka, dawno nie zaglądałaś bo czasu nie było, wierzę i wybaczam :lol: :wink:

Nasz Maniek szaleje, bo po części mu pozwalamy. Ale Luśkę Twoją widziałam, to taka słodziutka jest..nie wygląda na obgryzacza :D

Jasne meble mają swój urok wg mnie, drewno ma urok wieczny. Jak kupię coś bo jest chwilowo modne, to ani nie będę zadowolona bo wszyscy mają podobnie- ja zawsze na opak- ani nie mam ochoty tego zmieniać potem... Na wieś prawdziwą się przenosimy, z traktorami i gnojówkami "za płotem" -lubię te zapachy :oops: -wokół nas szczere pola jeszcze. Mam nadzieję, ze jeszcze dłuuugo. Sąsiadów mamy po drugiej stronie drogi i trochę dalej od nas. Nie jest źle. Nawet małe dzieci są :lol:

teraz wszystko na łeb na szyję. Nawet wyciągnęłam jakiś kalendarz, bo zapominam o ważnych sprawach..