wiolasz 12.08.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Szukałam ale jest tylko wspomniane że jest jakaś mała firma i koniec. Żadnej strony internetowej, żadnego kontaktu, nic..nawet zdjęć nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 właśnie Małgoś się szkoli w drewnie bielonym... uśmiechnij się do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Taaaaaa. Dab bielony u mnie w cenie promocyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ale gres Małgoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.08.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a musi być gres?? ważne że dąb bielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No a co ma być? drewno? do kuchni? przy takim leniu jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 no tak - nie ma jak dobre uzasadnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 no tak - nie ma jak dobre uzasadnienie dobre ale jak najbardziej też prawdziwe. Nie zamierzam zaharowywać się na śmierć przy sprzątniu tego domu.. Ale wiecie, jak sie babie coś umani, coś zamarzy i jeszcze to zobaczy...no to koniec.. tak jak wczoraj sukienkę Zienia Maćka. No cudna.I już mi się nie podoba ta, którą kupiłam na wesele tylko myśle o szyciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 tak jak wczoraj sukienkę Zienia Maćka. No cudna.I już mi się nie podoba ta, którą kupiłam na wesele tylko myśle o szyciu... Pokaż te sukienki a co do podlogi -to ja w obecnej kuchni od 5 lat mam zwykłe panele za 20zl/metr i się świetnie sprawdzają A myję je mopem wodą z sidoluxem do paneli -żadna filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No Maciek to jest mistrzunio. Pokaż mi jego kiecke która się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 wiolasz... to się u Ciebie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 tak jak wczoraj sukienkę Zienia Maćka. No cudna.I już mi się nie podoba ta, którą kupiłam na wesele tylko myśle o szyciu... Pokaż te sukienki a co do podlogi -to ja w obecnej kuchni od 5 lat mam zwykłe panele za 20zl/metr i się świetnie sprawdzają A myję je mopem wodą z sidoluxem do paneli -żadna filozofia Kasia, bo Ty, z całym szacunkiem, dzieci nie masz. Tu gdzie mieszkamy, już kilka razy od wody parkiet nam wybrzuszało na kilka dni wręcz... Sukienka jest na stronie M. Zienia. Na ostatniej stronie butiku on-line, cena 5040 zł, ciemny fiolet.. http://www.saltandpepper.pl/index.php?ECProduct=1472 Zobaczymy co powie krawcowa jak w końcu do niej dotrę. A dzieje sie, dzieje, codziennie coś nowego..aż mi ręce opadają i oboje jesteśmy nieźle wyczerpani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No a co ma być? drewno? do kuchni? przy takim leniu jak ja? Gorzej. To by bylo farbkami namalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dziewczyny, dawać tutaj: http://forum.muratordom.pl/post2672791.htm#2672791 Kuracja pilnie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 wiolasz zazdroszczę dzikusków ale u mnie też nie mogę narzekać - jako że działka na skraju parku to są wiewiórki i bażanty też się trafią także nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Masz racje, moze z czasem inne też podejdą dzikusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Masz racje, moze z czasem inne też podejdą dzikusy To wtedy, jak wpadnę z odwiedzinami Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kofana ...jak u Ciebie piorunem prace postepują ...nie zaglądałam jakiś czas , a Ty już meble do kuchni i sprzęt wybierasz . Ta jasna kuchnia z katalogu jest rewelacyjna ... w ogóle jak tak czytam i oglądam , to chyba bardziej gustujesz w jasnych niż w ciemnych barwach . Bardzo podoba mi się to zdjęcie domu z nowymi drzwiami wejściowymi ... albo tak wyszło, albo masz dużo zieleni wokół domu i mało sąsiadów....jeśli tak to pozazdrościć . No a Maniek śliczny .... ja mam tez od niedawna czarno-białą Luśkę ...bawiło nas obgryzanie stó z rana przez pierwszą noc .... na nastęone dostała juz szlaban wejścia do sypialni .... w końcu trza się wyspać do pracy . Będę śledzić twój dziennik .... wnętrza zapowiadają się super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Olga, przecież to nie o Tobie, Ty już oswojona jesteś Daggulka, dawno nie zaglądałaś bo czasu nie było, wierzę i wybaczam Nasz Maniek szaleje, bo po części mu pozwalamy. Ale Luśkę Twoją widziałam, to taka słodziutka jest..nie wygląda na obgryzacza Jasne meble mają swój urok wg mnie, drewno ma urok wieczny. Jak kupię coś bo jest chwilowo modne, to ani nie będę zadowolona bo wszyscy mają podobnie- ja zawsze na opak- ani nie mam ochoty tego zmieniać potem... Na wieś prawdziwą się przenosimy, z traktorami i gnojówkami "za płotem" -lubię te zapachy -wokół nas szczere pola jeszcze. Mam nadzieję, ze jeszcze dłuuugo. Sąsiadów mamy po drugiej stronie drogi i trochę dalej od nas. Nie jest źle. Nawet małe dzieci są teraz wszystko na łeb na szyję. Nawet wyciągnęłam jakiś kalendarz, bo zapominam o ważnych sprawach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 wiolasz -dopóki Twój zając nie ma żony -to OK , ale jeśli sobie kogoś przygrucha -to być może niedługo podwórko bedzie się roiło od norek i małych króliczków -wczoraj w TV był reportaż jak zające zawładnęły cmentarzem -chyba w Łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts