Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to lece.... ale nie wiem czyje to bo już nie pamiętam... :(

to jest forest z płytkami Gali travertino :p

http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/S3-RfmQ8Z0I/AAAAAAAAC_Q/RVB8rBpwvTg/s576/forest%20%C5%82az.JPG

http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/S3-R110HObI/AAAAAAAADAk/J_BZM20UQS0/forest%20%C5%82az3.JPG

http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S3-R25vdg3I/AAAAAAAADBE/gytRglsbauk/s576/forest%20%C5%82az%202.JPG

NIe za ciemno będzie? ogólnie całość jest niezła, ale ja jestem za tym, zeby zaakcentować tylko jeden element. Albo forest albo ten gres bo oba są ..nie wiem jak napisać, dosyć mocne wrażenie sprawiają?

Teraz ja mam prośbę. Bardzo proszę o trzymanie kciuków wszystkich odwiedzających o godz. 11:00. Mąż ma rozmowę kwalifikacyjną do szkolenia na pilota zawodowego. Jest tylko 12 miejsc a chętnych wielu bo szkolenie jest prawie darmowe wiec koszt zamyka sie tylko w kilkunastu tys. a nie kilkuset.

WIęc o 11:00 kciuki a wyniki za kilka dni :lol: :lol:

NIe za ciemno będzie? ogólnie całość jest niezła, ale ja jestem za tym, zeby zaakcentować tylko jeden element. Albo travertino albo ten gres bo oba są ..nie wiem jak napisać, dosyć mocne wrażenie sprawiają?

Teraz ja mam prośbę. Bardzo proszę o trzymanie kciuków wszystkich odwiedzających o godz. 11:00. Mąż ma rozmowę kwalifikacyjną do szkolenia na pilota zawodowego. Jest tylko 12 miejsc a chętnych wielu bo szkolenie jest prawie darmowe wiec koszt zamyka sie tylko w kilkunastu tys. a nie kilkuset.

WIęc o 11:00 kciuki a wyniki za kilka dni :lol: :lol:

trzymamy trzymamy :)

a foty to poglądowwe są....

Jak dla mnie Forest z szarym - za ciemne. Tym bardziej, że masz skosy nietypowe.

I co, wrócił??? Wiesz coś??

Marzenko, forest i szary jest do Nitubagi.

Do mnie tylko jeden odcień szarego i to najlepiej niezbyt ciemnego + białe sciany. Na podłodze też szary ale naprawdę jasny. W małej łazience mam jasny szary na podłodze i jest super. Tylko że teraz takiego nie kupię, bo to jakaś okazja była z wyprzedaży resztki oddawali. Nawet nazwy nie mam :roll:

Jak dla mnie Forest z szarym - za ciemne. Tym bardziej, że masz skosy nietypowe.

I co, wrócił??? Wiesz coś??

Marzenko, forest i szary jest do Nitubagi.

nieeee :p

do Nitubagi poleci chyba jasny szary na podłogi, matrixna blat, i ściany w czymś :roll: czerwone wino, śliwka, coś wrzosowatego... nie wiem szukam :)

Czesc

Matko, jak to słońce po oczach daje z samego rańca.

Nituś, a coś na ściane to co? płytki czy coś innego?

Mąż mówi, że poszło nieźle, z testu nienajgorzej, rozmowa też w porządku. tyle się dowiedziałam. Jak przesłuchają 52 osoby to ogłoszą wyniki.

Za kciuki bardzo dziekuję :lol: