nitubaga 22.02.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Czesc Matko, jak to słońce po oczach daje z samego rańca. Nituś, a coś na ściane to co? płytki czy coś innego? Mąż mówi, że poszło nieźle, z testu nienajgorzej, rozmowa też w porządku. tyle się dowiedziałam. Jak przesłuchają 52 osoby to ogłoszą wyniki. Za kciuki bardzo dziekuję je tam płytki... płytki to pomyslałam, że na kibelki i w kabinie... a reszta ścian farbką malnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Wiolus czekamy na dobre wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nie zdążyłam na zaciskanie kciuków w dniu rozmowy to za to teraz będę trzymała za pozytywny wynik, tzn. przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A jak go przyjma to co bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mimo wszystko dziekuję, nawet jak ktoś nie zdążył. Przynajmniej nie zostaję z tym sama A jak go przyjma to co bedzie? Jak go przyjmą, to po ok. 1,5 roku zostanie pilotem. Ot co Moze jakieś zniżki będę miała na loty po Europie po pewnym czasie, w sumie tyle osób się porozjeżdżało po swiecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mimo wszystko dziekuję, nawet jak ktoś nie zdążył. Przynajmniej nie zostaję z tym sama A jak go przyjma to co bedzie? Jak go przyjmą, to po ok. 1,5 roku zostanie pilotem. Ot co Moze jakieś zniżki będę miała na loty po Europie po pewnym czasie, w sumie tyle osób się porozjeżdżało po swiecie.. A dlaczego tylko po Europie? Rodzina pracownikow linii lotniczych ma bilety za darmo, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nie wiedziałam ale dzięki. Na razie nie nastawia sie na nic wiec i ja nie planuję. Wystarczy ze moja siostra planuje już skorzystać Będzie co ma być, ważne że próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ale wiesz, jak stewardessy leca na pilotow? Gosc wlacza automat i moze do woli... wiesz co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Gośka!!! Ja to wszystko wiem, akurat o tym nie musisz mi przypominać Ja mu dam stewardessę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hmmmm... I po co te kciuki pol foruma trzymalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Żebym w razie czego miała skąd wziąć na adwokata (czyt. wyższa pensja ) i na waciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.02.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Żebym w razie czego miała skąd wziąć na adwokata (czyt. wyższa pensja ) i na waciki I to się nazywa dobre podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Żebym w razie czego miała skąd wziąć na adwokata (czyt. wyższa pensja ) i na waciki I to się nazywa dobre podejście no cóż, do romantyczki mi daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.02.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Żebym w razie czego miała skąd wziąć na adwokata (czyt. wyższa pensja ) i na waciki I to się nazywa dobre podejście no cóż, do romantyczki mi daleko mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Juz widze, jaki bylby placz, taka madra w gadce tylko jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.02.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 O matko, co się tutaj dzieje? Ja, zaś na końcu ogona, wszystkie emocje mnie ostatnio omijają, starzeję się, popadam w otchłań rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.02.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Juz widze, jaki bylby placz, taka madra w gadce tylko jestes. no nie wiem... ale po takiej stewardesie to podejście sie może zmienić, nie? witka wieczorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Juz widze, jaki bylby placz, taka madra w gadce tylko jestes. no nie wiem... ale po takiej stewardesie to podejście sie może zmienić, nie? witka wieczorna Eeee, teraz stewardessy coraz brzydsze sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Juz widze, jaki bylby placz, taka madra w gadce tylko jestes. no nie wiem... ale po takiej stewardesie to podejście sie może zmienić, nie? witka wieczorna Eeee, teraz stewardessy coraz brzydsze sa. hm no niby tak, ale czasem jest też ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.02.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ciemność to mój jedyny ratunek, ale ja ze swojego łóżka, nie z pokładu samolotu mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts