wiolasz 24.02.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a powlekana to taka lepsiejsza czy gorsza?Nie chciałabym za 5 lat wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.02.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Niby lepsiejsza - do tego niepowlekany ocynk czarnieje - mi to w gruncie rzeczy rybka, bo i tak bede obsadzac chabaziami i siatki nie bedzie widac ale sasiad chce zielona, no to niech mu bedzie hihi musze isc na kompromisy, bo ofiarowal sie ze z synem sami zrobia tz wymienia stara siatke na nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Wiolka............ja dopiero dzis zobaczyłam , że jestws w aktualanym numerze MURATORA!!!!!!! ale niespodzianka!! GRATULUJE !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 pokazcie, ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 to to poszło jednak Ale to taka króciutka wypowiedź była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 to to poszło jednak Ale to taka króciutka wypowiedź była wcale nie taka krotka!!!!!!!! no i super focia też była!!!!! kochani....robisz kariere !!! i nic nam się nie chwalisz>??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 no nie chwalę się, bo nic nie wiedziałam, ze to jednak idzie. Ani kiedy.. Ale do kariery trochę chyba brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 no nie chwalę się, bo nic nie wiedziałam, ze to jednak idzie. Ani kiedy.. Ale do kariery trochę chyba brakuje kupilas chociaz`? mozesz sobie powiekszyc i w powtarzalnej czesci jako tapete zrobic chlasniesz na sciane w przedpokoju i nikt Ci nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 no nie chwalę się, bo nic nie wiedziałam, ze to jednak idzie. Ani kiedy.. Ale do kariery trochę chyba brakuje Wiola........jutro koniecznie kup gazete!!!!!!!!! super na fotce wyszłac z córcia!! buziaczki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ha! a co? strzelę sobie jako fototapetę na ścianie w sepii sobie zrobię Dzieki Kala, muszę męzowi powiedzieć, bo na moim zadupiu nie ma muratora na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 to musisz zrobic wyprawe do miasta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No wiesz, wyśle męża, on szybciej bedzie bo mi wykupią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No wiesz, wyśle męża, on szybciej bedzie bo mi wykupią zawsze moge Ci skserowac..... MÓJ egzemplarz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2010 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Hej Mąż ma kupić, bo juz nie pamiętam co tam wygadywałam. Mówi, że musi przeczytać żebym mu wiochy nie zrobiła... Dziś woskuję panele. W weekend u szwagierki widziałam jak sie pięknie błyszczą, cudnie wyglądają, wiec jakby coś to ja też tak chcem Bo teraz moje to takie szare... A druga rzecz, to moje dziecko 5-latka jest zapisana do biblioteki Paniom chyba zależy na ilości czytelników i nie patrzyła na nic, nawet dowodu nie miałam....ale ksiażki sobie wypożyczyła i wieczorem czytałyśmy. Kupiłam już zeszyt w dwie (różowe) linie i uczymy się pisać. Bo czytać już jej nie uczę, okazuje się że czyta sama Moja krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wiola jakie panele woskujesz? Ja swoje panele (w mieszkaniu jeszcze) na podłodze pociagnęłam kiedyś nabłyszczaszem. No tragedia. Trzeba to robić sukcesywnie potem bo inaczej widać ślady i wytarcia a juz o sladach kółek (w gumowym bieznikiem) od krzesła do kompa ni wspomnę. Wiem, ze nie powtórzę tego nigdy Żadnego nabłyszczania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2010 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Jak to jakie? normalne panele, laminowane chyba mam. Szwagierce pięknie to wyszło, wygląda super. A może są panele których nie woskuje?Kupiłam sidolux, takie jak mi polecała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.02.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Doberek Ja swoich paneli nie nabłyszczałam, a i tak się drapią i są ślady po kółkach Ale za to nasmarowałam deskę barlinecką woskiem i nie była pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.02.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Nablyszczacze i inne takie maja to do siebie, ze po pewnym czasie "wychodzi" sie sciezki ktore sa matowe, bo nablyszczacz zabiera sie za papciach, skarpetach czy stopach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kurczę, to nie nabłyszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts