Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niby lepsiejsza - do tego niepowlekany ocynk czarnieje - mi to w gruncie rzeczy rybka, bo i tak bede obsadzac chabaziami i siatki nie bedzie widac :wink: ale sasiad chce zielona, no to niech mu bedzie hihi musze isc na kompromisy, bo ofiarowal sie ze z synem sami zrobia tz wymienia stara siatke na nowa 8)

Hej

Mąż ma kupić, bo juz nie pamiętam co tam wygadywałam. Mówi, że musi przeczytać żebym mu wiochy nie zrobiła...

Dziś woskuję panele. W weekend u szwagierki widziałam jak sie pięknie błyszczą, cudnie wyglądają, wiec jakby coś to ja też tak chcem :wink: Bo teraz moje to takie szare...

A druga rzecz, to moje dziecko 5-latka jest zapisana do biblioteki :lol: Paniom chyba zależy na ilości czytelników i nie patrzyła na nic, nawet dowodu nie miałam....ale ksiażki sobie wypożyczyła i wieczorem czytałyśmy.

Kupiłam już zeszyt w dwie (różowe) linie i uczymy się pisać. Bo czytać już jej nie uczę, okazuje się że czyta sama :o Moja krew :wink: :wink: :p

Wiola jakie panele woskujesz? :o

Ja swoje panele (w mieszkaniu jeszcze) na podłodze pociagnęłam kiedyś nabłyszczaszem. No tragedia. Trzeba to robić sukcesywnie potem bo inaczej widać ślady i wytarcia a juz o sladach kółek (w gumowym bieznikiem) od krzesła do kompa ni wspomnę. Wiem, ze nie powtórzę tego nigdy :lol: Żadnego nabłyszczania!!! :lol: :lol: