kwartet 25.02.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 oooo, widzę koleżanka medialna jest Już lecę do kiosku zakupić egzemplarz Muratora. A obiecywałam sobie, że na razie nie będę kupować bo już nie mam gdzie ich przechowywać Kolejna niekonsekwencja w moim życiu Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.02.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kurczę, to nie nabłyszczać? to niestety zostaje w gestii Twojego rozwazenia jak Ci sie bardzo podoba, to nablyszczaj ... najwyzej po czasie zmyjesz czyms mocniejszym calosc i zrobisz na nowo. Albo poczekaj troche i zobacz jak u Szwagierki sie toto zachowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Moze i racja, trzeba poczekać na efekty Kwartet ano medialna, to chyba z racji zasiedzenia na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.02.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 zeskanujesz i wstawisz czy mam leciec do kiosku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 25.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 No kochana, na poczatek pochwała za tekst no może tekścik i za śliczne zdjęcie. Jaka ty na nim super wyszłaś z dziewczynką. Gratuluję, powinnaś dołączać je do cv ps.murator kupiłam specialnie dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 hej hej Anja, nie zeskanuję bo nie mam skanera. sorki. ALe mąż kupił no bo jak Kwartet, jesteś szalona dziewczyna wiesz? Mam też smutne wiesci. Mąż nie dostał się na szkolenie, niestety i chodzi mi teraz z nosem na kwintę. Ja uważam, ze tak miało być widocznie ale nie da sie mi tłumaczyc. Jakis sie drażliwy przez to zrobił. Na razie jeszcze ciut cierpliwości mam ale już na wykończeniu....Ja tu pracy szukam to mogę sie dołować, a ten sie złości że swojego hobby nie może realizować....no wiecie co..ręce opadają, jak dziecko normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.02.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Hejka Przykro mi, że mąż się nie dostał na szkolenie, wiem jak to jest jak małż nie dostanie tego czego chce jak dzicko normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Gorzej, na dziecko w końcu wrzaśniesz i przestanie a na niego głosu podnieść nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 niedobrze, a kiedy nastepna mozliwosc zdawania? niech sie ogarnie i zacznie przygotowywac doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 zrob mi zdjecie tego artykulu, bo nie kupilam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 zrob mi zdjecie tego artykulu, bo nie kupilam wczoraj no właśnie. ja też bym chciała zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Nastepny bedzie jak skończą ten pierwszy projekt i postarają się o kolejne pieniądze z Unii, za jakieś 1,5-2 lata. Dziewczynki, ale tam nic nie ma, naprawdę. Oprócz mnie jeszcze wypowiadają sie inni Forumowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Wiiolcia a Ty bys chciala byc od razu na rozkladówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 widzialam. pekam z dumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 ANia, na rozkładówkę to mogę dać mój avatarek Magii, daj maila na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Magi, mam i poszło Właśnie przed chwilą dzwoniłam do firmy, do której składałam papiery, czy już kogoś wybrali. Mają do 14 marca czas i wybierają...normalnie pójdę chyba do kościoła Jak poszłam przed randką z moim, to został moim mężem. Może i tym razem sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.02.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Magi, mam i poszło Właśnie przed chwilą dzwoniłam do firmy, do której składałam papiery, czy już kogoś wybrali. Mają do 14 marca czas i wybierają...normalnie pójdę chyba do kościoła Jak poszłam przed randką z moim, to został moim mężem. Może i tym razem sie uda jak to skutkuje, to idź szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 doberek to widzę, że ja też muszę polecieć do kiosku po Muratora . Dzisiaj po południu sobie zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Lidzia, weź do Małgoś, to autograf złożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.02.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Magi, mam i poszło widziałam i odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts