Magi77 26.02.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Lidzia, weź do Małgoś, to autograf złożę no właśnie Lidzia, a Ty w końcu jedziesz do Malgo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 26.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 jakby co to ja moge zeskanować tylko powiedz i umieszczam , bo sama to nie wiem czy mogę. Umieszczę w twoich komentarzach albo jak chcesz to w dzienniku a szalona to ja byłam kiedyś teraz to tylko wspomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Mnie ostatnio tez cytowali w wypowiedziach forumowiczow i nikt nie zauwazyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Malgos pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Aaaaa, to bylo w "m jak mieszkanie" costam o wymianie okien w mieszkaniu komunalnym. Juz zapomnialam, ze cos tam pisalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 CZesc Małgos, widzę ze wstałaś Ja nawet o swoim nie wiedziałam, tylko dziewczyny mi powiedziały ze jest. Więc jakby coś to Małgos przepraszam ze nie zauważyłam Własnie wróciłam. I jestem zła jak diabli. NIe mogłam z podwórka wyjechać, bo mąż mój podjazd rozjeździł i siadłam w tej glinie. Dobry sąsiad pomógł. A teraz stoję naprzeciw chodniczka, zastawiłam pomocnego sąsiada bo nie mam gdzie postawic...koszmar jest, a jeszcze nawet połowa sniegu nie stopniała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Wstalam wczesniej, ostatnio mnie kot budzi wczesnie. A wczoraj mnie ugryzl kanalia, wiec dzisiaj sie specjalnie nie spieszylam, zeby mu dac zarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 On tak z miłości Cię ugryzł Nie wiem jak kot mógłby mnie obudzić...no chyba zeby go out na podwórze, to chętnie wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 On tak z miłości Cię ugryzł Nie wiem jak kot mógłby mnie obudzić...no chyba zeby go out na podwórze, to chętnie wstanę Tak mi P. mowi, ale dostal po lbie czterema katami, akurat mialam w rece. Siniaka mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Kota bijesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 E tam, zaraz bije, przeciez on szybciej biega ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 taaa a pamietasz jak mnie opierniczałaś, bo Lunie przyłożyłam albo Mańkowi? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 No wez, zanim zdarzylam sie zamachnac, on juz byl w sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 oo to ja jestem lepsza, trafiam szybko i bezbłednie Ale najgorsze ze z Luśką coś sie dzieje, mało je, całymi dniami śpi w budzie...jakaś taka nie do życia jest. POdejrzewam kolejną ciąże urojoną ale dopiero jak pojadę do weta po wypłacie to dowiem się wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Biedna Lunka. A nie chcesz jej wysterylizowac? Moja sunia zmarla na raka sutka przez urojona ciaze, gdybym miala suke to bym to zrobila wiedzac jak sie to moze skonczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ale ona jest wystarylizowana już. Podobno po sterylce też się to zdarza. Już sama nie wiem, pojadę to dowiem się wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 To dziwne. Wet moze cos poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Postawiłam kota obok miski i zjadła trochę, z zawiści chyba W tele leci info że Drzewiecki nazwał Polskę dzikim krajem, Julka stoi obok i mówi: J.: co on mówi, że nasz kraj jest dziki? ja: nooo J.: e tam, kłamca ten pan jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Obawiam sie, ze to jednak on mial racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Czesc Na polityce się nie znam, kompletnie mnie to nie interesuje bo nie chcę sie niepotrzebnie denerwować. Jak cos chcę wiedzieć to pytam męża albo siostry- ona choć młodsza duzo ode mnie, lubi to. Wczoraj pojechaliśmy kupić karnisze do salonu. A tu zonk! ceny karniszy poszły do góry i to niektórych 3- krotnie. W grudniu kupowaliśmy do kuchni w LM po 25 zł a tera te same kosztują 89 zł...a to są te 160- tki tylko. Własnie obejrzałam powtórke Justyśki, rewelacyjna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts