Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

CZesc Małgos, widzę ze wstałaś :lol:

Ja nawet o swoim nie wiedziałam, tylko dziewczyny mi powiedziały ze jest. Więc jakby coś to Małgos przepraszam ze nie zauważyłam :oops:

Własnie wróciłam. I jestem zła jak diabli. NIe mogłam z podwórka wyjechać, bo mąż mój podjazd rozjeździł i siadłam w tej glinie. Dobry sąsiad pomógł. A teraz stoję naprzeciw chodniczka, zastawiłam pomocnego sąsiada bo nie mam gdzie postawic...koszmar jest, a jeszcze nawet połowa sniegu nie stopniała..

oo to ja jestem lepsza, trafiam szybko i bezbłednie :lol: :lol:

Ale najgorsze ze z Luśką coś sie dzieje, mało je, całymi dniami śpi w budzie...jakaś taka nie do życia jest. POdejrzewam kolejną ciąże urojoną ale dopiero jak pojadę do weta po wypłacie to dowiem się wiecej.

Czesc

Na polityce się nie znam, kompletnie mnie to nie interesuje bo nie chcę sie niepotrzebnie denerwować. Jak cos chcę wiedzieć to pytam męża albo siostry- ona choć młodsza duzo ode mnie, lubi to.

Wczoraj pojechaliśmy kupić karnisze do salonu. A tu zonk! ceny karniszy poszły do góry i to niektórych 3- krotnie. W grudniu kupowaliśmy do kuchni w LM po 25 zł a tera te same kosztują 89 zł...a to są te 160- tki tylko.

Własnie obejrzałam powtórke Justyśki, rewelacyjna dziewczyna :lol: :lol: :lol: