Arctica 28.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Cześć Truskaweczko... No co ty mówisz z tymi karniszami , a to na pewno te same, ta sama firma???? Daj znać jak kiedyś stanieją, bo mi też trooooooochę potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 NA pewno te same, takie same i wogle czuje się oszukana. ALe ale...od czego jest allegro. Znalazłam, zapytanie wysłałam i czekam, bo chcę je zamówić, o takie facet ma w normalnej cenie. http://www.allegro.pl/item927261113_hit_cenowy_super_jakosc_karnisze_pojedyncze_200.html Na szczeście jak nie kupiłam w LM to minę musiałam mieć smutną, bo na pocieszenie mąż kupił mi popierdółki ceramiczne do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.02.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Schody wyszly bardzo fajnie - zdolnego masz meza! Justyna pobiegla swietnie ale nasze lyzwiarki to dopiero byl wyczyn! Nikt o nich nie mowi, nikt na nie nie stawial, a tutaj braz mamy . O maly wlos walczylyby o zloto ale z japonkami w polfinale przegraly o 1/14 sekundy .[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Wiola a które koncówki Ci sie podobaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Magpie, racja co do dziewczyn ale ja jeszcze nie widziałam ich jazdy, muszę na you tube znaleźć. Siostra coś mi tam streściła ale niewiele. Ania, wybrałam chrom mat , końcówka valeo. Z boku po prawej w przykładowych aranżacjach to 9 karnisz. Mąż jakoś mało myślący i sama wybierałam. ALe jeszcze nie zamówiłam, bo czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.02.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aZbniNPwDzo To bylo wczoraj po Justynie dlatego wiele osob przegapilo, a emocje niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 To nagranie widziałam, ale tam niewiele widać, kiepsko nagrane. Mysle, ze jak już emocje opadną to ktoś wrzuci lepszy filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 A propos karniszy to ja szukam takich, zeby ich nie bylo widac, zeby sie dalo pod podciagiem zamontowac. Widzialyscie takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 28.02.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Wiola schody skończone! Ale ładnie wyszły. Co planujesz na podstopnice. niekoniecznie już, ale w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Małgoś, nie wiem co do mnie mówisz..chodzi o takie sufitowe, żeby schować za sufitem podwieszanym? Ewcia, nic nie planuję. Tylko malowanko i koniec wiem, bedzie sie brudzić ale mówi sie trudno. Jak mąż chciał, ja nie chciałam. Jak zobaczyłam u Neferki płytki, to mąż powiedział, ze juz za późno. To nie, bedzie malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Małgoś, nie wiem co do mnie mówisz..chodzi o takie sufitowe, żeby schować za sufitem podwieszanym? Ewcia, nic nie planuję. Tylko malowanko i koniec wiem, bedzie sie brudzić ale mówi sie trudno. Jak mąż chciał, ja nie chciałam. Jak zobaczyłam u Neferki płytki, to mąż powiedział, ze juz za późno. To nie, bedzie malowanko Nieeee, pokaze Ci jak przyjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 28.02.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Jak zobaczyłam u Neferki płytki, to mąż powiedział, ze juz za późno. Oj, to nie mam pojęcia dlaczego za późno. Wytłumacz mi o co chodzi. Trzeba zrobić szersze trepy, aby się płytki zmieściły? Moja znajoma ma położony tynk dekoracyjny - takie kamyczki jak na podmurówce domów się kładzie. Wiele miejsca nie zajmuje, jest trwały i w rqzie czego do umycia. Kolorystycznie też jest w czym wybierać, bo można zrobić całkiem biały, żeby się nie rzucał w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 oki A dlaczego Ty sie na liste nie wpisujesz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Jak zobaczyłam u Neferki płytki, to mąż powiedział, ze juz za późno. Oj, to nie mam pojęcia dlaczego za późno. Wytłumacz mi o co chodzi. Trzeba zrobić szersze trepy, aby się płytki zmieściły? Moja znajoma ma położony tynk dekoracyjny - takie kamyczki jak na podmurówce domów się kładzie. Wiele miejsca nie zajmuje, jest trwały i w rqzie czego do umycia. Kolorystycznie też jest w czym wybierać, bo można zrobić całkiem biały, żeby się nie rzucał w oczy. Ja już nic nie kombinuję, szczerze? brakuje mi siły psychicznej zeby znowu przeciągać tę wykończeniówkę. Dzis mija równiutko rok, odkąd mieszkamy. Z braku kasy wszystko robi mąż sam. Ja nauczyłam się z potrzebnych rzeczy m.in. malowania, ale z tym muszę poczekać aż mąż skończy swoje, bo wiadomo ze malowanie jest na końcu. Ja już chcę mieć pomalowany przedpokój i porobione w pokojach szafki, żeby wyjąć w końcu książki z pudeł. Ja juz nic nie chcę wydziwiać i nie chcę juz upiększać tego domu. Chce po prostu na spokojnie mieszkać i dokończyc malowanie ścian. Małgos, ja jakby co to dam znać 12-go oki? Podkładki przecież muszę odebrać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 i tak duzo zrobiliscie, patrz na mnie pol roku prawie i ciagle nie mam listw wykonczeniowych na styku parkiet-szklo nie mowie o tym ze gora nieruszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ania, ja listew nie mam nigdzie, tylko w sypialni Ja wiem, ze dużo ludzi ma gorzej, ale na fm widać najczęściej zdjęcia domów pięknie juz wykończonych, z detalami, dodatkami, wszystko pieknie podobierane. Zazdrosć człowieka łapie, nie ale tak marudzę, bo wakacje są nam porządne potrzebne. Muszę po prostu odpocząć, wtedy inaczej bedę myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja tam ciesze sie z tego co mam Wiola masz super i jedz na wakacje, inaczej na to spojrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Pewnie tak, jak mnie słońce otrzeźwieje trochę i na odpowiednie tory nastawi. Jak tak spojrzeć trzeźwo to też mam dużo, w dupcię ciepło, na głowę nie kapie i komin dobrze zrobiony, nie? Aaa kalosze sobie kupiłam. Jutro idę w ogród i bedę kupować już ziemię na pomidorki i nasionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Jak cieplo, jak masz 18 stopni w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts