Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

NA pewno te same, takie same i wogle czuje się oszukana.

ALe ale...od czego jest allegro. Znalazłam, zapytanie wysłałam i czekam, bo chcę je zamówić, o takie facet ma w normalnej cenie.

http://www.allegro.pl/item927261113_hit_cenowy_super_jakosc_karnisze_pojedyncze_200.html

Na szczeście jak nie kupiłam w LM to minę musiałam mieć smutną, bo na pocieszenie mąż kupił mi popierdółki ceramiczne do łazienki :lol: :lol: :lol:

Schody wyszly bardzo fajnie - zdolnego masz meza!

Justyna pobiegla swietnie ale nasze lyzwiarki to dopiero byl wyczyn! Nikt o nich nie mowi, nikt na nie nie stawial, a tutaj braz mamy :D . O maly wlos walczylyby o zloto ale z japonkami w polfinale przegraly o 1/14 sekundy :roll: .[/b]

Magpie, racja co do dziewczyn ale ja jeszcze nie widziałam ich jazdy, muszę na you tube znaleźć. Siostra coś mi tam streściła ale niewiele.

Ania, wybrałam chrom mat , końcówka valeo. Z boku po prawej w przykładowych aranżacjach to 9 karnisz. Mąż jakoś mało myślący i sama wybierałam. ALe jeszcze nie zamówiłam, bo czekam na odpowiedź.

Małgoś, nie wiem co do mnie mówisz..chodzi o takie sufitowe, żeby schować za sufitem podwieszanym?

Ewcia, nic nie planuję. Tylko malowanko i koniec :lol: wiem, bedzie sie brudzić ale mówi sie trudno. Jak mąż chciał, ja nie chciałam. Jak zobaczyłam u Neferki płytki, to mąż powiedział, ze juz za późno. To nie, bedzie malowanko :lol:

Małgoś, nie wiem co do mnie mówisz..chodzi o takie sufitowe, żeby schować za sufitem podwieszanym?

Ewcia, nic nie planuję. Tylko malowanko i koniec :lol: wiem, bedzie sie brudzić ale mówi sie trudno. Jak mąż chciał, ja nie chciałam. Jak zobaczyłam u Neferki płytki, to mąż powiedział, ze juz za późno. To nie, bedzie malowanko :lol:

Nieeee, pokaze Ci jak przyjedziesz. :roll: 8)

Jak zobaczyłam u Neferki płytki, to mąż powiedział, ze juz za późno.

Oj, to nie mam pojęcia dlaczego za późno. Wytłumacz mi o co chodzi. Trzeba zrobić szersze trepy, aby się płytki zmieściły?

Moja znajoma ma położony tynk dekoracyjny - takie kamyczki jak na podmurówce domów się kładzie. Wiele miejsca nie zajmuje, jest trwały i w rqzie czego do umycia. Kolorystycznie też jest w czym wybierać, bo można zrobić całkiem biały, żeby się nie rzucał w oczy.

Jak zobaczyłam u Neferki płytki, to mąż powiedział, ze juz za późno.

Oj, to nie mam pojęcia dlaczego za późno. Wytłumacz mi o co chodzi. Trzeba zrobić szersze trepy, aby się płytki zmieściły?

Moja znajoma ma położony tynk dekoracyjny - takie kamyczki jak na podmurówce domów się kładzie. Wiele miejsca nie zajmuje, jest trwały i w rqzie czego do umycia. Kolorystycznie też jest w czym wybierać, bo można zrobić całkiem biały, żeby się nie rzucał w oczy.

Ja już nic nie kombinuję, szczerze? brakuje mi siły psychicznej zeby znowu przeciągać tę wykończeniówkę. Dzis mija równiutko rok, odkąd mieszkamy. Z braku kasy wszystko robi mąż sam. Ja nauczyłam się z potrzebnych rzeczy m.in. malowania, ale z tym muszę poczekać aż mąż skończy swoje, bo wiadomo ze malowanie jest na końcu. Ja już chcę mieć pomalowany przedpokój i porobione w pokojach szafki, żeby wyjąć w końcu książki z pudeł.

Ja juz nic nie chcę wydziwiać i nie chcę juz upiększać tego domu. Chce po prostu na spokojnie mieszkać i dokończyc malowanie ścian.

Małgos, ja jakby co to dam znać 12-go oki? Podkładki przecież muszę odebrać osobiście :wink: :lol:

Ania, ja listew nie mam nigdzie, tylko w sypialni :oops:

Ja wiem, ze dużo ludzi ma gorzej, ale na fm widać najczęściej zdjęcia domów pięknie juz wykończonych, z detalami, dodatkami, wszystko pieknie podobierane. Zazdrosć człowieka łapie, nie :wink:

ale tak marudzę, bo wakacje są nam porządne potrzebne. Muszę po prostu odpocząć, wtedy inaczej bedę myśleć :lol:

Pewnie tak, jak mnie słońce otrzeźwieje trochę i na odpowiednie tory nastawi.

Jak tak spojrzeć trzeźwo to też mam dużo, w dupcię ciepło, na głowę nie kapie i komin dobrze zrobiony, nie? :wink:

Aaa

kalosze sobie kupiłam. Jutro idę w ogród i bedę kupować już ziemię na pomidorki i nasionka :lol: :lol: