wiolasz 01.03.2010 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Małgos, w sypialni jest idealnie, ostatnio nawet za ciepło i odszczelniam okno bo spać nie mogę. A w domciu ciepło Jadę dziś po farbę białą i będę malowac od jutra pokój Julki Zmieniła koncepcję i chce już na ścianie pasy różowo złote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wiola pociesz sie, ze w wiekszosci te domy wykonczone po ostatnia listwe to mialy firmy co listwy nawet przykrecily, a te domy co przez pol roku bez listew to tych co sami wykanczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Pocieszam, pocieszam Normalnie tak na codzień nie mam takich mysli ale czasem mnie najdzie... Wiosna idzie normalnie. WIem bo u mnie zaczyna wiać wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzień dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wiola pociesz sie, ze w wiekszosci te domy wykonczone po ostatnia listwe to mialy firmy co listwy nawet przykrecily, a te domy co przez pol roku bez listew to tych co sami wykanczaja Dokladnie... Pocieszcie sie, ze niektore firmy tak przykrecily, ze pozal sie Boze i wszystko jest do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wiola pociesz sie, ze w wiekszosci te domy wykonczone po ostatnia listwe to mialy firmy co listwy nawet przykrecily, a te domy co przez pol roku bez listew to tych co sami wykanczaja Dokladnie... Pocieszcie sie, ze niektore firmy tak przykrecily, ze pozal sie Boze i wszystko jest do poprawki. ooo i to jest najlepszy argument Wróciłam, kosza nie kupiłam bo jest satynowy na wierzchu a ja chciałam chrom gładki. Cześć Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Hej Czy ja pisałam ostatnio że mam dość budowania? cholera, człowiek to mało słowne stworzenie....garaż teraz będę budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ... bo Tobie się babo nudzi po prostu, wiesz? :P czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 taaaaa do tego ogrodzenie i ogród, normalnie nie ma kiedy spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.03.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doberek Wiolu nie narzekaj będziesz miała ciągle o czym pisać w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ooo tak, na pewno bedzie o czym. Boję sie, że czeka nas samodzielne budowanie WYobrażacie sobie mnie z łopatą w ręce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A owszem owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Martuniu, podpuszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nic a nic Mam wrazenie, ze jestes wulkanem energii i szkoda zeby ta energia sie tak marnowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nic a nic Mam wrazenie, ze jestes wulkanem energii i szkoda zeby ta energia sie tak marnowala też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wiola ja tez wiem ze dasz rade, chocnys sama miala beton krecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Matko, jaka wiara we mnie Mąż mówi, ze czas zebym nauczyła się pustaki stawiać, a fundamenty mi odpuści i koparkę najmie, łaskawca...Anja, a betoniarkę akurat obsługiwać umiem Dobra, zbieram się do architekta, trzeba się o pozwolenie na budowę wystarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No prosze, prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Co proszę proszę? Nudno mi, nie? Byłam u arch. mądry z niego człowiek i coś wymysli. Własnie dostałam do podpisania umowę z gminą na droge, jakby coś to latem będzie asfalt Normalnie jak go położą to będę puchła z dumy, w końcu pisałam osobiście i zdjęcia robiłam nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Brawo Wiolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts