Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiola pociesz sie, ze w wiekszosci te domy wykonczone po ostatnia listwe to mialy firmy co listwy nawet przykrecily, a te domy co przez pol roku bez listew to tych co sami wykanczaja :D

Dokladnie... Pocieszcie sie, ze niektore firmy tak przykrecily, ze pozal sie Boze i wszystko jest do poprawki. :lol: :-?

Wiola pociesz sie, ze w wiekszosci te domy wykonczone po ostatnia listwe to mialy firmy co listwy nawet przykrecily, a te domy co przez pol roku bez listew to tych co sami wykanczaja :D

Dokladnie... Pocieszcie sie, ze niektore firmy tak przykrecily, ze pozal sie Boze i wszystko jest do poprawki. :lol: :-?

ooo i to jest najlepszy argument :lol: :lol:

Wróciłam, kosza nie kupiłam bo jest satynowy na wierzchu a ja chciałam chrom gładki.

Cześć Lidzia :lol:

Matko, jaka wiara we mnie :oops:

Mąż mówi, ze czas zebym nauczyła się pustaki stawiać, a fundamenty mi odpuści i koparkę najmie, łaskawca...Anja, a betoniarkę akurat obsługiwać umiem :lol: :wink:

Dobra, zbieram się do architekta, trzeba się o pozwolenie na budowę wystarać :lol:

Co proszę proszę?

Nudno mi, nie?

Byłam u arch. mądry z niego człowiek i coś wymysli.

Własnie dostałam do podpisania umowę z gminą na droge, jakby coś to latem będzie asfalt :o :o Normalnie jak go położą to będę puchła z dumy, w końcu pisałam osobiście i zdjęcia robiłam nie? :wink: