markoto 02.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 gratuluje, oj ile ja bym dala za kanalize i asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ooo kanalizę też chciałabym mieć, choć mam oczyszczalnie. Mogłabym bez przeszkód wszystko fruuu do rur...a tak muszę sie pilnować.. ech marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 a pilnujesz sie teraz, bo ja wszystko fru do mojej oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pilnuję jak cholercia. Szczególnie po tym, jak widziałam minę mojego kiedy musiał włosy wyciągać bo bakterie tego nie strawią i pływa to wszystko Ale ostatnio testuję cilit bang i chyba mogę go dłużej stosować Tłuszczu też nie mogę wylewać ale na tym akurat psy korzystają. Ostatnio widziałam przez okno, jak pies sąsiada, taki wzrostem do kolan, wielką michę metalową Luny z zawartością zwinął jej spod budy i poniósł do siebie. Daleko ma ale ani kropli nie uronił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 to my chyba mamy jakies "lepsze" bakterie bo wszystko zzeraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Albo masz lajtowego męża, który nie zagląda tam zbyt często Mój codziennie robi obchód gospodarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Zaloze sie, ze Dejw ma lepsze rozrywki niz sprawdzanie bakterii. Przypomnial mi sie Grzegorz Halama jako bakteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Znaczy ze ja nudna jestem.. mój najpierw ogląda rybki, potem wszystko wokół domu, potem idzie do pieca a ja to przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Znaczy ze ja nudna jestem.. mój najpierw ogląda rybki, potem wszystko wokół domu, potem idzie do pieca a ja to przy okazji ty taka naga i on taki niewrazliwy na piękno ożywione woli zimnokrwiste ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Toć ja ryba I to jaka lodowata zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mysza, Ty przyjedz do mnie to sie przekonasz jaka ona zimna jest. Jak lod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A Ty skąd wiesz? Ja się tylko z NItką przytulałam ale ona cieplutka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A Ty skąd wiesz? Ja się tylko z NItką przytulałam ale ona cieplutka jest A co Ci Julka mowila? Ze ona Ci oddaje cieplosc, czy zimnosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Aaa juz nie pamietam, pewnie ciepłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Doberek Wioluś Moje bakterie też jak na razie zżerają wszystkie świństwa, nie lubią podobno tylko mleka i przetworów mlecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Czyzby nie lubily konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Czyzby nie lubily konkurencji pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzień dobry Wiola, jak ja ci tego asfaltu zazdroszczę . W niedzielę jak pojechałam na budowę, to ledwo dojechałam, bo śnieg się roztopił i zrobiły się okropne kałuże, a dodatkowo droga, która była w grudniu rozkopywana pod kanalizę jest rozjeżdżona, że zakopać się można . Oczywiście przy okazji pochlapałam czyściutkie autko mojego M, z czego nie był zbytnio zadowolony Mam nadzieję, że na wiosnę gmina coś z tymi naszymi drogami zrobi, bo będzie masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Czeeee.... Asfalt to było jedno z najbardziej wymaganych przez nas kryteriów w poszukiwaniach działki ... teraz mamy ze 300 m polnej... nawet regularnie odśnieżanej, ale co z tego, jak co pół roku łączniki stabilizatorów do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.03.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hej Wróciłam z gminy i wiem, ze nie do końca tak optymistycznie z tym asfaltem. BO...1) muszą sie wszyscy sąsiedzi zgodzić 2) jak będą zgody wszystkich, to w tym roku zdążą może rowy przydrożne zrobić. Tylko. 3) nawet dokumentacji nie robią jeszcze póki nie będą mieli w ręku wszystkich mieszkających przy tych drogach. Jakoś za różowo to dla mnie wygląda. Poza tym ogrodzenie: jest do zgłoszenia, jeśli choć jedna droga, przy której leży działka jest gminna. I jeszcze każą sie odsuwać, w naszym przypadku 1,5 m od granicy działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts