Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pilnuję jak cholercia. Szczególnie po tym, jak widziałam minę mojego kiedy musiał włosy wyciągać bo bakterie tego nie strawią i pływa to wszystko Ale ostatnio testuję cilit bang i chyba mogę go dłużej stosować :lol:

Tłuszczu też nie mogę wylewać ale na tym akurat psy korzystają.

Ostatnio widziałam przez okno, jak pies sąsiada, taki wzrostem do kolan, wielką michę metalową Luny z zawartością zwinął jej spod budy i poniósł do siebie. Daleko ma ale ani kropli nie uronił :lol:

dzień dobry :D

Wiola, jak ja ci tego asfaltu zazdroszczę :oops: .

W niedzielę jak pojechałam na budowę, to ledwo dojechałam, bo śnieg się roztopił i zrobiły się okropne kałuże, a dodatkowo droga, która była w grudniu rozkopywana pod kanalizę jest rozjeżdżona, że zakopać się można :evil: . Oczywiście przy okazji pochlapałam czyściutkie autko mojego M, z czego nie był zbytnio zadowolony :lol:

Mam nadzieję, że na wiosnę gmina coś z tymi naszymi drogami zrobi, bo będzie masakra.

Hej

Wróciłam z gminy i wiem, ze nie do końca tak optymistycznie z tym asfaltem. BO...1) muszą sie wszyscy sąsiedzi zgodzić

2) jak będą zgody wszystkich, to w tym roku zdążą może rowy przydrożne zrobić. Tylko.

3) nawet dokumentacji nie robią jeszcze póki nie będą mieli w ręku wszystkich mieszkających przy tych drogach.

Jakoś za różowo to dla mnie wygląda.

Poza tym ogrodzenie: jest do zgłoszenia, jeśli choć jedna droga, przy której leży działka jest gminna. I jeszcze każą sie odsuwać, w naszym przypadku 1,5 m od granicy działki. :-?