Arctica 03.03.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 To ktoś może się na asfalt nie zgodzić ... myślałam, że to przywilej A co mi zrobią jak nie zgłoszę ogrodzenia? Aaaaa... i odsunąć też się tyle nie odsunę, bo wdłuż drogi to ja mam ok. 400m x1,5 to za dużo by dostali ... chyba, że to ze wględu na te rowy co to mają robić u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.03.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 e ja tam regularnie wymieniam lazczniki stabilizatorow jezdzac po wroclawskich dziurach , a my jestesmy inni bo asfaltu nie chcemy, jak zrobimy to zaraz ktos sobie skroty gdzies znajdzie i bedzie glosno, a tak cisza i spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 03.03.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cześć Wiolu a ja z innej beczki mam pytanko. Czy te drzwi od kotłowni to metalowe są? A balustradka palce lizać. mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.03.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 e ja tam regularnie wymieniam lazczniki stabilizatorow jezdzac po wroclawskich dziurach , a my jestesmy inni bo asfaltu nie chcemy, jak zrobimy to zaraz ktos sobie skroty gdzies znajdzie i bedzie glosno, a tak cisza i spokoj z tego samego powodu i ja nie chcę tak naprawde. Ale poprosili mnie to napisałam pismo, bo i tak nie wierzę, że zrobia ten asfalt. NIe chcę wstrzymywać całości, jeśli wszystcy sie zgodzą to oki. Niech robią. Ale niech tylko jedna osoba się nie zgodzi to nawet dokumentacji technicznej nie bedą robić. Kwartet, drzwi do kotłowni są takie same jak pokojowe a za balustradke dzięki Arctica, Jak nie masz papierów to pewnie są kary, gdyby ktoś popdpierdzielił. Ja swoim sąsiadom nie ufam do końca, bo zawsze się znajdzie ktoś "wyjątkowy". Z tym cofaniem się od granicy działki, to są jakieś przepisy na to. Wiem, że gdy droga jest na górce to trzeba robić rów po bokach drogi. Na dole ten przepis nie zawsze obowiazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 za ten pas gruntu gmina zdaje sie placi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.03.2010 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 NIe płaci. W umowie napisane jest że oddaję niedpłatnie. Dziwne dla mnie ale niech mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Czesc wszystkim. Dziś mam ambitny plan i zabieram sie za Julki pokój. Obym obym..bo jeszcze mi się odechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 a co bedziesz robic? malowac? czy sprztac?[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Malować, zacznę od sufitu choć to najgorsza rzecz Za mała jestem na sufit no ale jak juz siedzę w domciu....Zostało mi trochę farby z poprzednich pomieszczeń i wykorzystac muszę. Mąż zabrał dziecię do przedszkola wiec mam czas do 17-tej. Tylko zebrac sie nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ambitna bestia z Ciebei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 noooo i głupio naiwna. Wieczorem pewnie padnę ze zmęczenia teraz idę na dymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ale mi ochoty narobilas na dymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.03.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Wiolu doberek Widzę, że masz na dziś ambitny plan, oby Ci sił starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Czesc Magi No ambitny, ambitny. Pewnie tylko dziś zacznę bedę kończyć dłuuugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.03.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Czesc Magi No ambitny, ambitny. Pewnie tylko dziś zacznę bedę kończyć dłuuugo najważniejsze, to się zebrać i zacząć, a kiedyś w końcu skończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No i co? pochwaliłam sie Wałki muszę nowe mieć, bo stare są zakurzone czarnymi kropeczkami od węgla. ZOstawiłam je na zimę w garażu a mąż tam węgiel ma i wszystko okurzyło. Nie jadę, nie chce mi się. Był pan od wyceny ogrodzenia. 90 x160m + brama i przęsła na front działki...chyba mnie nie stać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Walki mozesz wykapac, do jutra przeschnal ... i tak juz dzisiaj dupa blada z malowania a jak masz, to szkoda kasy na nowe - lepiej sobie ciucha na tylek, albo jakiegos bzdeta do chalupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Próbowałam ale kiepsko idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Wałki spokojnie można umyć, a później nie trzeba nawet suszyć... o niepomalowną ścianę wystarczy parę razy przejechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Próbowałam ale kiepsko idzie... plynem do mycia naczyn sprobuj ... tylko pozniej dobrze splucz na sadze i takie tam powinno pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts