Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

To ktoś może się na asfalt nie zgodzić :roll: :-? ... myślałam, że to przywilej :-?

A co mi zrobią jak nie zgłoszę ogrodzenia?

Aaaaa... i odsunąć też się tyle nie odsunę, bo wdłuż drogi to ja mam ok. 400m :roll: x1,5 to za dużo by dostali :wink: :lol: ... chyba, że to ze wględu na te rowy co to mają robić u Ciebie :-?

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

e ja tam regularnie wymieniam lazczniki stabilizatorow jezdzac po wroclawskich dziurach :D , a my jestesmy inni bo asfaltu nie chcemy, jak zrobimy to zaraz ktos sobie skroty gdzies znajdzie i bedzie glosno, a tak cisza i spokoj :D

z tego samego powodu i ja nie chcę tak naprawde. Ale poprosili mnie to napisałam pismo, bo i tak nie wierzę, że zrobia ten asfalt. NIe chcę wstrzymywać całości, jeśli wszystcy sie zgodzą to oki. Niech robią. Ale niech tylko jedna osoba się nie zgodzi to nawet dokumentacji technicznej nie bedą robić.

Kwartet, drzwi do kotłowni są takie same jak pokojowe :oops:

a za balustradke dzięki :lol:

Arctica, Jak nie masz papierów to pewnie są kary, gdyby ktoś popdpierdzielił. Ja swoim sąsiadom nie ufam do końca, bo zawsze się znajdzie ktoś "wyjątkowy". Z tym cofaniem się od granicy działki, to są jakieś przepisy na to. Wiem, że gdy droga jest na górce to trzeba robić rów po bokach drogi. Na dole ten przepis nie zawsze obowiazuje.

Malować, zacznę od sufitu choć to najgorsza rzecz :x Za mała jestem na sufit no ale jak juz siedzę w domciu....Zostało mi trochę farby z poprzednich pomieszczeń i wykorzystac muszę. Mąż zabrał dziecię do przedszkola wiec mam czas do 17-tej. Tylko zebrac sie nie mogę... :oops:

No i co? pochwaliłam sie :x

Wałki muszę nowe mieć, bo stare są zakurzone czarnymi kropeczkami od węgla. ZOstawiłam je na zimę w garażu a mąż tam węgiel ma i wszystko okurzyło. Nie jadę, nie chce mi się.

Był pan od wyceny ogrodzenia. 90 x160m + brama i przęsła na front działki...chyba mnie nie stać..