wiolasz 04.03.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ide spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No jasne, ze umyj, a kase sobie na bilet do malgos zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Umyłam i zeszło super rada, dzieki Mohag a kasę na bilet mam, na taksówkę zostawie A wogle Małgoś, wiesz że jak ja z tobołkami pociągiem przyjadę to muszę prosić Ciebie albo P. o pomoc w niesieniu? Bo wyjadę tylko z podkładkami to już sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Umyłam i zeszło super rada, dzieki Mohag a kasę na bilet mam, na taksówkę zostawie A wogle Małgoś, wiesz że jak ja z tobołkami pociągiem przyjadę to muszę prosić Ciebie albo P. o pomoc w niesieniu? Bo wyjadę tylko z podkładkami to już sobie poradzę A o ktorej przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A jeszcze nie wiem, ale to już najmniejszy problem. Najwyżej sie dopasuję. No i zależy czy spotykamy sie na mieście gdzieś czy u Ciebie czy wogle gdzie Jak na miescie to dojdę sama. Jak gdzieś indziej to już mogę mieć problemy z błędnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A jeszcze nie wiem, ale to już najmniejszy problem. Najwyżej sie dopasuję. No i zależy czy spotykamy sie na mieście gdzieś czy u Ciebie czy wogle gdzie Jak na miescie to dojdę sama. Jak gdzieś indziej to już mogę mieć problemy z błędnikiem No nieeee, imprezka domowa jest tym razem. Trafic trafisz spokojnie, instrukcje dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 DOmowa? To jeszcze żarełko muszę przywieźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 DOmowa? To jeszcze żarełko muszę przywieźć... To moze od razu wez malza do targania? Nie przesadzaj, zabierz siebie i bedzie git. Damy rade, mam pizzerie czynna 24h, dowoza tez makarony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ooo makarony? dobra, dąbki tylko wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Plyn do mycia naczyn jest dobry na wszystko tak jak szampon do wlosow ... do prania mechatych swetrow cola do czyszczenia zardzewialych srubek i szyb samochodowych a takze do lagodzenia objawow grypy zoladkowej ... a tabletki do czyszczenia sztucznych szczek tz Corega taps - pieknie czysci kible z kamienia i nalotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Corega tabs?? ooo jak będę kupować to chyba mąż poczuje sie oszukany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 uhu wlasnie te tabs-y tak samo jak to-to czysci dobrze pojemniki w ktorych wode sie przechowuje, albo spluczki w kubelkach i takie tam - typ przejety od carawaningowcow do czyszczenia zbiornikow na wode w przyczepach cempingowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Za takie rady powinno się Tę kobietę ozłocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Widzisz Wiola, nie czytalas "perfekcyjnej pani domu", wiec nie wiesz takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ... dzień dobry Wiola Ty się nie opierniczaj tylko dawaj ten pomalowany pokój to ja w nagrode pokaże Ci moje wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Nitka, dawaj te wypociny ... Wioli walki sie susza i z malowania nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Nitka, dawaj te wypociny ... Wioli walki sie susza i z malowania nici eeee moje wypociny nie są powalające w wyglądzie... jeśli na to czekasz to musze rozczarować... aleeee właśnie jestem po castingu na najlepszego zaciągacza gładzi na ściany.... zgadnijcie kto wygrał :P ja sama oto efekt dziurek brak, dołków brak, fal dunaju brak moje standarty zachowane.... Nakład finansowy na 3 pokoje jakieś 300 zł. Nakład czasu 2 tyg... etapy pracy: grunt, gładź, gładź, szlifowanie, dziurki, szlifowanie, grunt, farba podkładowa w sumie 5 warstw + szlifowanie razy dwa każdego cm 2. ale jest pani zadowolona... w końcu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ... chwalić szybciorem bo zaraz wywalam wszak to tylko wypociny a do efektu jeszcze fiuuu daleko ale za to znalazłam fajne lampy na ścianę klatki schodowej a trawy dokładnie z liści bananowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Nituś zdolna jesteś. Pięknie ta ściana wyszła. Chociaż raz na jakieś zdjęcie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Gratuluje http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/37.gif, chwale http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/39.gif, jestes wielka http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/congrats.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts