Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Umyłam i zeszło :o :lol:

super rada, dzieki Mohag :lol: :lol:

a kasę na bilet mam, na taksówkę zostawie :lol:

A wogle Małgoś, wiesz że jak ja z tobołkami pociągiem przyjadę to muszę prosić Ciebie albo P. o pomoc w niesieniu? Bo wyjadę tylko z podkładkami to już sobie poradzę :lol:

Umyłam i zeszło :o :lol:

super rada, dzieki Mohag :lol: :lol:

a kasę na bilet mam, na taksówkę zostawie :lol:

A wogle Małgoś, wiesz że jak ja z tobołkami pociągiem przyjadę to muszę prosić Ciebie albo P. o pomoc w niesieniu? Bo wyjadę tylko z podkładkami to już sobie poradzę :lol:

A o ktorej przyjedziesz? 8)

A jeszcze nie wiem, ale to już najmniejszy problem. Najwyżej sie dopasuję. No i zależy czy spotykamy sie na mieście gdzieś czy u Ciebie czy wogle gdzie :lol:

Jak na miescie to dojdę sama. Jak gdzieś indziej to już mogę mieć problemy z błędnikiem :wink:

No nieeee, imprezka domowa jest tym razem. Trafic trafisz spokojnie, instrukcje dostaniesz. :wink:

Plyn do mycia naczyn jest dobry na wszystko :wink: tak jak szampon do wlosow ... do prania mechatych swetrow 8) cola do czyszczenia zardzewialych srubek i szyb samochodowych a takze do lagodzenia objawow grypy zoladkowej ... a tabletki do czyszczenia sztucznych szczek tz Corega taps - pieknie czysci kible z kamienia i nalotow :lol:

Nitka, dawaj te wypociny ... Wioli walki sie susza i z malowania nici :wink: :lol:

eeee moje wypociny nie są powalające w wyglądzie... jeśli na to czekasz to musze rozczarować... aleeee

właśnie jestem po castingu na najlepszego zaciągacza gładzi na ściany.... zgadnijcie kto wygrał :p :P :p

ja sama :p

oto efekt

:p

dziurek brak, dołków brak, fal dunaju brak :p moje standarty zachowane....

Nakład finansowy na 3 pokoje jakieś 300 zł. Nakład czasu 2 tyg...

etapy pracy: grunt, gładź, gładź, szlifowanie, dziurki, szlifowanie, grunt, farba podkładowa :) w sumie 5 warstw + szlifowanie razy dwa każdego cm 2.

ale jest pani zadowolona... w końcu :p :P :p