Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Och Słońce Ty moje :o

że Ci sie chciało aż 5 warstw?? jesssu, w życiu bym tego nie zrobiła. Po 2 już dalabym sobie spokój...

Ale wyszło baaardzo równiutko, pewnie z bliska jeszcze lepiej widać. NItka, czemu Ty sobie żarówek nie założysz, żeby już świeciły w pokojach? i kontakt i masz light :lol:

cześ Wiola, u mnie też malowanie- pokoiku, trzeba troche odświeżyć przed sprzedażą. Niby nie jest źle ale ma byc bardzo dobrze. :wink: No i za tydzień puszczam ogłoszenie w świat. Mam nadzieję, że ktoś fajny sie zdecyduje bo niefajnych to nie chcę :evil: To już wolę czekać do przyszłej wiosny. :D

Och Słońce Ty moje :o

że Ci sie chciało aż 5 warstw?? jesssu, w życiu bym tego nie zrobiła. Po 2 już dalabym sobie spokój...

Ale wyszło baaardzo równiutko, pewnie z bliska jeszcze lepiej widać. NItka, czemu Ty sobie żarówek nie założysz, żeby już świeciły w pokojach? i kontakt i masz light :lol:

już Cię słońce oświecam...

owszem mam w pokoju żarówkę na kablu...baaa nawet setkę :p

ale jak chcesz dobrze widzieć swoja ściane to dajesz 500W halogenu z dołu i masz wsio jak na dłoni :p :P

tak sprawdzałam robotę mojego R jak szlifował po łataniu dziurek... jak mi zameldował, ze skończył wzięłam halogenik położyłam go na ziemi... i mu mina mocno zżedła :p :P :p

dziś skończyłam pokój M...jutro malowanko :p :P :p jestem już po dziurkach u B, i w połowie klatki schodowej i parteru :p

myślę, że do końca marca finito i wejdzie Duszek z parkietem :) :D

hej

ja tak nie sprawdzam ścian, pewnie musiałabym równać jakbym tą halogenówką przyświeciła.

NIe pokazę ścian bo to zwykła jedna biała tylko i nic więcej. I jeszcze farba mi się skończyła wczoraj. I jeszcze dziecko mi sie poryczło bo bez niej malowałam...i ze swoim jestem na noże...no..

taaa coś mnie podkusiło psiknąć cilitem bang na fugi w kuchni....

wyszorowałam całą podłogę w kuchni, różnica kolosalna jest. Potem to samo coś kazało mi zrobić to w przedpokoju..zrobiłam połowę tylko bo okazało się ze muszę teraz całe płyki w przedpokoju wyszorować. Widać jasne ślady tam, gdzie szorowałam czyli tylko w okolicach fug. Środek jest jakiś żółty :-?

zostawię to sobie na poniedziałek..

Cześć Wiola. Ja też wściekła jestem ,bo malując drzwi na biało zabrakło nam farby. Kupiliśmy drugą i była bielsza niż ta pierwsza i wyszły mazy :evil: A żeby było śmieszniej to na tej pierwszej pisało śnieżnobiała :cry: Teraz udaję,że nie widzę. I jeszcze pytanie mam do Ciebie. Jak założyć pod spodem taki odnośnik do dziennika , bo nie umiem. Komentarzy nie chcę oddzielnych mieć , ale taki odsyłacz to by mi pasował :D