nitubaga 04.03.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 och, ach, ech... dziękuje ślicznie... poczekam jeszcze na Gospodynie by ją zmotywować i ... juz znikam z przechwałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.03.2010 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Och Słońce Ty moje że Ci sie chciało aż 5 warstw?? jesssu, w życiu bym tego nie zrobiła. Po 2 już dalabym sobie spokój... Ale wyszło baaardzo równiutko, pewnie z bliska jeszcze lepiej widać. NItka, czemu Ty sobie żarówek nie założysz, żeby już świeciły w pokojach? i kontakt i masz light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Doberek Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.03.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 cześ Wiola, u mnie też malowanie- pokoiku, trzeba troche odświeżyć przed sprzedażą. Niby nie jest źle ale ma byc bardzo dobrze. No i za tydzień puszczam ogłoszenie w świat. Mam nadzieję, że ktoś fajny sie zdecyduje bo niefajnych to nie chcę To już wolę czekać do przyszłej wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 czesc Wiola a dzis jakie plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.03.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czesc Właśnie zabieram radyjko na góre i idę szaleć z wałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.03.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Oki, sufit odpuściłam bo ciężo. ALe jedna sciana już schnie i czeka na drugą warstwę. Nie bedę zdjeć robic, dopóki nie skończę całego pokoju. No bo co? białych ścian nie widzieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 widziałyśmy, ale twoja ręką to na pewno inne są, wyjątkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Pokazuj, nie marudz... Nitka, a ja czekam na zdjecia od Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 no pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.03.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No ale jedną ścianę tylko mam, na tyle mi dziś farby wystarczyło. Jutro kupię wielkie wiadro to pójdzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 dzień doberek Nituś, piękne te ściany . Już wiem do kogo będę na naukę chodzić Wiola, nie bądź świnka i nawet tą jedną ścianę pokaż . Swoją pracą trzeba się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.03.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Pani W. widać z tych, co to lubią być proszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Och Słońce Ty moje że Ci sie chciało aż 5 warstw?? jesssu, w życiu bym tego nie zrobiła. Po 2 już dalabym sobie spokój... Ale wyszło baaardzo równiutko, pewnie z bliska jeszcze lepiej widać. NItka, czemu Ty sobie żarówek nie założysz, żeby już świeciły w pokojach? i kontakt i masz light już Cię słońce oświecam... owszem mam w pokoju żarówkę na kablu...baaa nawet setkę ale jak chcesz dobrze widzieć swoja ściane to dajesz 500W halogenu z dołu i masz wsio jak na dłoni :P tak sprawdzałam robotę mojego R jak szlifował po łataniu dziurek... jak mi zameldował, ze skończył wzięłam halogenik położyłam go na ziemi... i mu mina mocno zżedła :P dziś skończyłam pokój M...jutro malowanko :P jestem już po dziurkach u B, i w połowie klatki schodowej i parteru myślę, że do końca marca finito i wejdzie Duszek z parkietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.03.2010 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 hejja tak nie sprawdzam ścian, pewnie musiałabym równać jakbym tą halogenówką przyświeciła.NIe pokazę ścian bo to zwykła jedna biała tylko i nic więcej. I jeszcze farba mi się skończyła wczoraj. I jeszcze dziecko mi sie poryczło bo bez niej malowałam...i ze swoim jestem na noże...no.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 ojojoj. to nieciekawie weekend sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.03.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 taaa coś mnie podkusiło psiknąć cilitem bang na fugi w kuchni.... wyszorowałam całą podłogę w kuchni, różnica kolosalna jest. Potem to samo coś kazało mi zrobić to w przedpokoju..zrobiłam połowę tylko bo okazało się ze muszę teraz całe płyki w przedpokoju wyszorować. Widać jasne ślady tam, gdzie szorowałam czyli tylko w okolicach fug. Środek jest jakiś żółty zostawię to sobie na poniedziałek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 06.03.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Cześć Wiola. Ja też wściekła jestem ,bo malując drzwi na biało zabrakło nam farby. Kupiliśmy drugą i była bielsza niż ta pierwsza i wyszły mazy A żeby było śmieszniej to na tej pierwszej pisało śnieżnobiała Teraz udaję,że nie widzę. I jeszcze pytanie mam do Ciebie. Jak założyć pod spodem taki odnośnik do dziennika , bo nie umiem. Komentarzy nie chcę oddzielnych mieć , ale taki odsyłacz to by mi pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.03.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.03.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Basiu, musisz wejść w profil swój potem w krateczce "podpis" wklej Dziennik czyli: nazwa pod jaką chcesz zeby był widoczny a mój mąż właśnie z sufitem walczy. Farba na razie biała, jak poprzednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts