nitubaga 06.03.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 .... Ty Wiola... a te trepy schodowe to od stolarza były? to drewno klejone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.03.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Kasia, trepy są od stolarza, klejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Matko, nikt tu nie zagląda czas kończyć chyba... ale ale, wczoraj ruszyliśmy nasze wino weselne, węgierskie rocznik '99 matko jakie przepyszne... w życiu takiego dobrego nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Matko, nikt tu nie zagląda czas kończyć chyba... ale ale, wczoraj ruszyliśmy nasze wino weselne, węgierskie rocznik '99 matko jakie przepyszne... w życiu takiego dobrego nie piłam zagląda, zagląda a po winie WESELNYM co robiliście, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.03.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Matko, nikt tu nie zagląda czas kończyć chyba... ale ale, wczoraj ruszyliśmy nasze wino weselne, węgierskie rocznik '99 matko jakie przepyszne... w życiu takiego dobrego nie piłam no... nie chcielismy Cie przeszkadzac w degustacji weselnego http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/charmeur.gif cos mi sie zwalilo z ikonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ja zagladam a winka tez bym sie napila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ja zagladam a winka tez bym sie napila ANia a co Ty tu robisz nie powinnaś być czasem na porodówce, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ja zagladam a winka tez bym sie napila ANia a co Ty tu robisz nie powinnaś być czasem na porodówce, hę? chyba se namiot pod szpitalem rozbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 .... hm... a u Was nie jest tak, że jak mija termin to się juz plackiem siedzi w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 .... hm... a u Was nie jest tak, że jak mija termin to się juz plackiem siedzi w szpitalu? nieeee, u nas zglaszasz sie 7 dni po terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Matko, nikt tu nie zagląda czas kończyć chyba... ale ale, wczoraj ruszyliśmy nasze wino weselne, węgierskie rocznik '99 matko jakie przepyszne... w życiu takiego dobrego nie piłam zagląda, zagląda a po winie WESELNYM co robiliście, co? no wiesz jak to jest... nooo jak huknę w stół to od razu sie dziewczyny odezwały. Matko, jestem padnieta szorowaniem przedpokoju...albo mi coś z wierzchu z płytek zlazło albo coś, bo mam mnóstwo wzorków teraz Już wiem że nigdy wiecej takich płytek w przedpokoju...koszmarne są do czyszczenia. jak juz skończę sie wykańczać to skuję dziadostwo.. idę na dymka (Ania, za Ciebie też sie zaciągnę) i lecę malować. Acha, czy dziecku wystarczy do pokoju szafa na ciuchy, komoda i jedna półka na zabawki? Musze to wszystko poszukać w necie, bo na razie mam tylko komodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ... u nas w pokoju Chłopców jest regał, szafki nad łózkiem i wielkie dwa pudła pod schodami (łóżko piętrowe) i pelikany z Ikei na ścianach i.... wcale nie jest dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 oj zaciagnij sie zaciagnij, nawet calego za mnie zapal \ co do ciuchow dzieciecych to powinno wystarczyc to co piszesz, chociaz ja sie nie znam, Moja Hela ma 3 male szuflady i ze 2 duze ciuchow na razie chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 co to są pelikany z ikei? szukałam szafy białej do Julki do pokoju, takiej w miarę pojemnej ale nic cholercia nie wiem, bo nie pokazane są ich środki. Idę do DarioAS popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ja zagladam a winka tez bym sie napila ANia a co Ty tu robisz nie powinnaś być czasem na porodówce, hę? chyba se namiot pod szpitalem rozbije Eeee, za zimno, w aucie koczuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Acha, czy dziecku wystarczy do pokoju szafa na ciuchy, komoda i jedna półka na zabawki? Musze to wszystko poszukać w necie, bo na razie mam tylko komodę to wszystko zależy ile dzieci mają zabawek. Czy komoda też byłaby na ubrania ? Trochę brakuje mi w tym opisie półek na książki. Jak dla mnie jedna półka na zabawki to trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 wiolasz ty szukasz tej szafy w ikea??bo jesli tak to onel sa puste w srodku, musisz dokupic sobie wyposazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Julka zabawek ma od groma i ciut ciut, część komuś oddam chyba.Ostatnio ubrania po dziecku miałam na allegro sprzedać to prawie się poryczałam i nie sprzedadałam ani jednego. A zeby sie ich z domu pozbyć, odwiozłam do siostrzyczek do Caritasu. Tam oddałam bez żalu. Pewnie z zabawkami będzie podobnie. A te szafy to moze faktycznie puste, bo jak już w opisie jest to tylko o drążku coś wspominają.. Czy te szafy to takie stabilne są czy tylko sklejka i nic wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 no raczej sklejka ale widzialas jakies inne?? zobacz jak moje dziecie ma pokoj wyposazonyszafa na 100cm szeroka, 2 regaly plus komoda, plus szafka do biurka i nie powiedzialabym ze za duzo jest- komoda i szafa na ciuchy reszta na zabawki i przybory do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 wolałabym płytę pilśniową, chyba trochę grubsza jest. Już idę patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts