Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko, nikt tu nie zagląda :-?

czas kończyć chyba...

ale ale, wczoraj ruszyliśmy nasze wino weselne, węgierskie rocznik '99 matko jakie przepyszne... :lol: :lol: :lol: w życiu takiego dobrego nie piłam

zagląda, zagląda :p

a po winie WESELNYM co robiliście, co? :oops: 8) 8)

czas kończyć chyba...

ale ale, wczoraj ruszyliśmy nasze wino weselne, węgierskie rocznik '99 matko jakie przepyszne... :lol: :lol: :lol: w życiu takiego dobrego nie piłam

no... nie chcielismy Cie przeszkadzac w degustacji weselnego http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/charmeur.gif

cos mi sie zwalilo z ikonka :wink:

czas kończyć chyba...

zagląda, zagląda :p

a po winie WESELNYM co robiliście, co? :oops: 8) 8)

no wiesz jak to jest... :lol: :lol: :wink:

nooo jak huknę w stół to od razu sie dziewczyny odezwały.

Matko, jestem padnieta szorowaniem przedpokoju...albo mi coś z wierzchu z płytek zlazło albo coś, bo mam mnóstwo wzorków teraz :o

Już wiem że nigdy wiecej takich płytek w przedpokoju...koszmarne są do czyszczenia. jak juz skończę sie wykańczać to skuję dziadostwo.. :evil:

idę na dymka (Ania, za Ciebie też sie zaciągnę) i lecę malować.

Acha, czy dziecku wystarczy do pokoju szafa na ciuchy, komoda i jedna półka na zabawki?

Musze to wszystko poszukać w necie, bo na razie mam tylko komodę :roll:

Acha, czy dziecku wystarczy do pokoju szafa na ciuchy, komoda i jedna półka na zabawki?

Musze to wszystko poszukać w necie, bo na razie mam tylko komodę :roll:

to wszystko zależy ile dzieci mają zabawek. Czy komoda też byłaby na ubrania ? Trochę brakuje mi w tym opisie półek na książki. Jak dla mnie jedna półka na zabawki to trochę mało :roll:

Julka zabawek ma od groma i ciut ciut, część komuś oddam chyba.

Ostatnio ubrania po dziecku miałam na allegro sprzedać to prawie się poryczałam i nie sprzedadałam ani jednego. A zeby sie ich z domu pozbyć, odwiozłam do siostrzyczek do Caritasu. Tam oddałam bez żalu. Pewnie z zabawkami będzie podobnie.

A te szafy to moze faktycznie puste, bo jak już w opisie jest to tylko o drążku coś wspominają.. Czy te szafy to takie stabilne są czy tylko sklejka i nic wiecej?

no raczej sklejka ale widzialas jakies inne??

zobacz jak moje dziecie ma pokoj wyposazony

szafa na 100cm szeroka, 2 regaly plus komoda, plus szafka do biurka i nie powiedzialabym ze za duzo jest- komoda i szafa na ciuchy reszta na zabawki i przybory do malowania