wiolasz 08.03.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Martuś, ta duża szafa biała u Amelki to też Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Acha, czy dziecku wystarczy do pokoju szafa na ciuchy, komoda i jedna półka na zabawki? Musze to wszystko poszukać w necie, bo na razie mam tylko komodę Ja Ci powiem tak, im więcej tym lepiej... i nie wierzę, że nie będziesz miała czego tam pochować ... i jak mogę podpowiedzieć to maxymalnie dużo zamkniętych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Tak to ikea pax, jak chcesz moge ci cyknac fotke wnetrza Amelia ma z 2x50cm, w goscinnym jest 1x100cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Przesyłam gwoździki.... Gospodyni .....oraz wszystkim Paniom z tego wątku http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/0503.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 och Gwoździk, jesteś kochany, dziękuję Luśka jest chora, jadę z nią zaraz do weta bo nie wiem co jej jest. Nie je, ledwo chodzi, z nosa kapie i ciężko oddycha. Nawet ogonem ledwo macha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ojeje bidna Luska... jedz koniecznie i daj znac co suni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2010 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 noo aż przykro patrzec na nią, szkoda że klinika od 9 dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 daj znak co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Bidula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 09.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cześć Wiola. ja też zagladam tylko czasu nie mam . Ale i tak jesteś moim guru I czekam na dobre wieści o suni. Coś na stare lata ckliwa się zrobiłam. Ja mam Bobinia ,którego baaaaaaaaardzo kochamy wszyscy. I jak cos mu jest to pedem do weta. Musi być dobrze. Trzym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 09.03.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kurka wodna, podziękować zapomiałam za instruktaż Widzisz jaki ładny podpisik mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wioluś życzenia zdrówka dla Lunki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 och Gwoździk, jesteś kochany, dziękuję Luśka jest chora, jadę z nią zaraz do weta bo nie wiem co jej jest. Nie je, ledwo chodzi, z nosa kapie i ciężko oddycha. Nawet ogonem ledwo macha Kurcze Lunka to ma talent do wyczuwania imprez u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wróciłam Pies ma wenflon w łapie, dostała kroplówkę, zrobili jej badania i tyle dobrze że usg nic nie pokazało. Ma powiekszoną sledzionę ale niewiele czyli tu ok. Coś zjadła bo w żołądku było ale na pewno nie było to podane u nas, bo ostatnio jadła wczoraj i już sie załatwiała. Z krwi wyszła anemia i może być wynikiem zwykłego przeziębienia albo czegoś jeszcze nieznanego. MOże zatrucie jakieś albo sprawy sercowe tyle że nie wiadomo do końca. Dostała antybiotyk i jutro na kontrolę mamy jechać i na kroplówkę. Ale zjadła suchą karmę od pani wet, wiec może coś sie poprawi. Szkoda mi jak cholera psiaka bo przecież to mój.. mąż zły, bo musiałam naruszyć fundusz wakacyjny ale też psicy żałuje... Małgoś, przepraszam, jak się jej poprawi do soboty to jadę na bank, jak nie to trzeba jej pilnować i w domu trzymać więc nie ma zmiłuj. Miejmy nadzieję, że wydobrzeje a to jest zwykłe przeziębienie. Basiu, śliczny masz podpisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no cholera podrap sunke za uszkiem ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dzieki Ania, drapię ją już od 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dzień dobry cholera Wiolciu może jej kto co rzucił żeby otruć ludzie to strasznie wredne są ode mnie też poczochraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dzień dobry ... Ja tylko z kciukaskami - za sunie potrzymam ... co by ozdrowiała ... http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wróciłam Pies ma wenflon w łapie, dostała kroplówkę, zrobili jej badania i tyle dobrze że usg nic nie pokazało. Ma powiekszoną sledzionę ale niewiele czyli tu ok. Coś zjadła bo w żołądku było ale na pewno nie było to podane u nas, bo ostatnio jadła wczoraj i już sie załatwiała. Z krwi wyszła anemia i może być wynikiem zwykłego przeziębienia albo czegoś jeszcze nieznanego. MOże zatrucie jakieś albo sprawy sercowe tyle że nie wiadomo do końca. Dostała antybiotyk i jutro na kontrolę mamy jechać i na kroplówkę. Ale zjadła suchą karmę od pani wet, wiec może coś sie poprawi. Szkoda mi jak cholera psiaka bo przecież to mój.. mąż zły, bo musiałam naruszyć fundusz wakacyjny ale też psicy żałuje... Małgoś, przepraszam, jak się jej poprawi do soboty to jadę na bank, jak nie to trzeba jej pilnować i w domu trzymać więc nie ma zmiłuj. Miejmy nadzieję, że wydobrzeje a to jest zwykłe przeziębienie. Basiu, śliczny masz podpisik Wiola może to jest parwowiroza ,chorują na tę chorobę głównie szczenięta ,ale niekoniecznie.Była szczepiona na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.03.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wróciłam Pies ma wenflon w łapie, dostała kroplówkę, zrobili jej badania i tyle dobrze że usg nic nie pokazało. Ma powiekszoną sledzionę ale niewiele czyli tu ok. Coś zjadła bo w żołądku było ale na pewno nie było to podane u nas, bo ostatnio jadła wczoraj i już sie załatwiała. Z krwi wyszła anemia i może być wynikiem zwykłego przeziębienia albo czegoś jeszcze nieznanego. MOże zatrucie jakieś albo sprawy sercowe tyle że nie wiadomo do końca. Dostała antybiotyk i jutro na kontrolę mamy jechać i na kroplówkę. Ale zjadła suchą karmę od pani wet, wiec może coś sie poprawi. Szkoda mi jak cholera psiaka bo przecież to mój.. mąż zły, bo musiałam naruszyć fundusz wakacyjny ale też psicy żałuje... Małgoś, przepraszam, jak się jej poprawi do soboty to jadę na bank, jak nie to trzeba jej pilnować i w domu trzymać więc nie ma zmiłuj. Miejmy nadzieję, że wydobrzeje a to jest zwykłe przeziębienie. No to trzymamy podwójne kciuki za zdrówko Lunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts