Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wróciłam

Pies ma wenflon w łapie, dostała kroplówkę, zrobili jej badania i tyle dobrze że usg nic nie pokazało. Ma powiekszoną sledzionę ale niewiele czyli tu ok. Coś zjadła bo w żołądku było ale na pewno nie było to podane u nas, bo ostatnio jadła wczoraj i już sie załatwiała. Z krwi wyszła anemia i może być wynikiem zwykłego przeziębienia albo czegoś jeszcze nieznanego. MOże zatrucie jakieś albo sprawy sercowe tyle że nie wiadomo do końca. Dostała antybiotyk i jutro na kontrolę mamy jechać i na kroplówkę. Ale zjadła suchą karmę od pani wet, wiec może coś sie poprawi. Szkoda mi jak cholera psiaka bo przecież to mój..

mąż zły, bo musiałam naruszyć fundusz wakacyjny ale też psicy żałuje...

Małgoś, przepraszam, jak się jej poprawi do soboty to jadę na bank, jak nie to trzeba jej pilnować i w domu trzymać więc nie ma zmiłuj. Miejmy nadzieję, że wydobrzeje a to jest zwykłe przeziębienie.

O jejku :( . Całuję Lunkę w nosek i trzymam kciuki, aby to rzeczywiście było tylko przeziębienie.

dziecko od razu marudzi i powie co boli, a pies często jak już chodzić nie może to się go do weta zabiera... i też nie każdego :roll: ... taka naturalna selekcja, szczególnie na wsiach :cry: ...

zgadzam się że psy mają trudniej niż ZDRWOWE dzieci którym chwilowo cos dolega... ale sa tez takie dzieci, które cierpią i nic nie moga powiedzieć... bo nie umieją, bo się boją... bo i tak nimi się nikt nie interesuje....

mojego psa jak zachoruje jest mi szkoda i tylko tyle... ale to zupełnie inna liga niż moje czy czyjeś dzieci... pies jest tylko i wyłącznie psem... dla mnie jest to towarzysz, ale nie członek rodziny.

:-?

Wróciłam

Pies ma wenflon w łapie, dostała kroplówkę, zrobili jej badania i tyle dobrze że usg nic nie pokazało. Ma powiekszoną sledzionę ale niewiele czyli tu ok. Coś zjadła bo w żołądku było ale na pewno nie było to podane u nas, bo ostatnio jadła wczoraj i już sie załatwiała. Z krwi wyszła anemia i może być wynikiem zwykłego przeziębienia albo czegoś jeszcze nieznanego. MOże zatrucie jakieś albo sprawy sercowe tyle że nie wiadomo do końca. Dostała antybiotyk i jutro na kontrolę mamy jechać i na kroplówkę. Ale zjadła suchą karmę od pani wet, wiec może coś sie poprawi. Szkoda mi jak cholera psiaka bo przecież to mój..

mąż zły, bo musiałam naruszyć fundusz wakacyjny ale też psicy żałuje...

Małgoś, przepraszam, jak się jej poprawi do soboty to jadę na bank, jak nie to trzeba jej pilnować i w domu trzymać więc nie ma zmiłuj. Miejmy nadzieję, że wydobrzeje a to jest zwykłe przeziębienie.

Basiu, śliczny masz podpisik :lol:

Wiola może to jest parwowiroza ,chorują na tę chorobę głównie szczenięta ,ale niekoniecznie.Była szczepiona na to?

szukałam co to za choroba i chyba nie to. Podstawowa rzecz, że nie miała biegunki. Ważne że po lekach jakieś ruchy wykonuje. Uszy ma cały czas stojące :lol:

ja bez mrozu sie budze o 5.30 bo Dejw wstaje na silownie i puszcza glosno muzyke :evil: :evil: :evil: :evil:

wiecie co ale tak robia chyba tylko chlopy, nie spotkalam sie z takim co chodzi na paluszkach i stara sie byc jak najciszej kiedy inni spia, tak robia tylko kobity

ja bez mrozu sie budze o 5.30 bo Dejw wstaje na silownie i puszcza glosno muzyke :evil: :evil: :evil: :evil:

wiecie co ale tak robia chyba tylko chlopy, nie spotkalam sie z takim co chodzi na paluszkach i stara sie byc jak najciszej kiedy inni spia, tak robia tylko kobity

mój chodzi na paluszkach :lol: :lol: :lol:

kiedyś zobaczył mnie z nieźle wkurw. miną jak trzepnął talerzem, nawet śmiem twierdzić że niechcący, ale wtedy mnie to nie obchodziło

przepraszał ze żyje :lol: :lol:

http://www.obrazky.pl/obrazky/kot-shrek-814-OBRAZKY.PL.jpg