nitubaga 10.03.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 heloł zanim zniknę znów się chetać to zapytam jak sucz się ma? u nas słonko ... jak pięknie... i nawet już trawa puszcza nowe listki... i krokusy się przebijają :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.03.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wróciłam Pies ma wenflon w łapie, dostała kroplówkę, zrobili jej badania i tyle dobrze że usg nic nie pokazało. Ma powiekszoną sledzionę ale niewiele czyli tu ok. Coś zjadła bo w żołądku było ale na pewno nie było to podane u nas, bo ostatnio jadła wczoraj i już sie załatwiała. Z krwi wyszła anemia i może być wynikiem zwykłego przeziębienia albo czegoś jeszcze nieznanego. MOże zatrucie jakieś albo sprawy sercowe tyle że nie wiadomo do końca. Dostała antybiotyk i jutro na kontrolę mamy jechać i na kroplówkę. Ale zjadła suchą karmę od pani wet, wiec może coś sie poprawi. Szkoda mi jak cholera psiaka bo przecież to mój.. mąż zły, bo musiałam naruszyć fundusz wakacyjny ale też psicy żałuje... Małgoś, przepraszam, jak się jej poprawi do soboty to jadę na bank, jak nie to trzeba jej pilnować i w domu trzymać więc nie ma zmiłuj. Miejmy nadzieję, że wydobrzeje a to jest zwykłe przeziębienie. O jejku . Całuję Lunkę w nosek i trzymam kciuki, aby to rzeczywiście było tylko przeziębienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wioluś trzymam kciuki... a może już lepiej??? Zwierząt to jeszcze bardziej szkoda niż dzieci... bo nie mogą powiedzieć co je boli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wioluś trzymam kciuki... a może już lepiej??? Zwierząt to jeszcze bardziej szkoda niż dzieci... bo nie mogą powiedzieć co je boli ... nie mogą powiedzieć to prawda... ale wcale nie jest mi ich bardziej szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dziecko od razu marudzi i powie co boli, a pies często jak już chodzić nie może to się go do weta zabiera... i też nie każdego ... taka naturalna selekcja, szczególnie na wsiach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dziecko od razu marudzi i powie co boli, a pies często jak już chodzić nie może to się go do weta zabiera... i też nie każdego ... taka naturalna selekcja, szczególnie na wsiach ... zgadzam się że psy mają trudniej niż ZDRWOWE dzieci którym chwilowo cos dolega... ale sa tez takie dzieci, które cierpią i nic nie moga powiedzieć... bo nie umieją, bo się boją... bo i tak nimi się nikt nie interesuje.... mojego psa jak zachoruje jest mi szkoda i tylko tyle... ale to zupełnie inna liga niż moje czy czyjeś dzieci... pies jest tylko i wyłącznie psem... dla mnie jest to towarzysz, ale nie członek rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 U nas bez zmian, to co mam gadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 to już Wiolcia coś grunt że gorzej nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 to już Wiolcia coś grunt że gorzej nie jest Wusia dobrze mówi... brak złych wiadomości to dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dobra wiadomość ze sucz zgłodniała. Zdjadła połowę michy i leży, nawet raz warknęła trza się cieszyc, bo to jakaś oznaka życia jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wróciłam Pies ma wenflon w łapie, dostała kroplówkę, zrobili jej badania i tyle dobrze że usg nic nie pokazało. Ma powiekszoną sledzionę ale niewiele czyli tu ok. Coś zjadła bo w żołądku było ale na pewno nie było to podane u nas, bo ostatnio jadła wczoraj i już sie załatwiała. Z krwi wyszła anemia i może być wynikiem zwykłego przeziębienia albo czegoś jeszcze nieznanego. MOże zatrucie jakieś albo sprawy sercowe tyle że nie wiadomo do końca. Dostała antybiotyk i jutro na kontrolę mamy jechać i na kroplówkę. Ale zjadła suchą karmę od pani wet, wiec może coś sie poprawi. Szkoda mi jak cholera psiaka bo przecież to mój.. mąż zły, bo musiałam naruszyć fundusz wakacyjny ale też psicy żałuje... Małgoś, przepraszam, jak się jej poprawi do soboty to jadę na bank, jak nie to trzeba jej pilnować i w domu trzymać więc nie ma zmiłuj. Miejmy nadzieję, że wydobrzeje a to jest zwykłe przeziębienie. Basiu, śliczny masz podpisik Wiola może to jest parwowiroza ,chorują na tę chorobę głównie szczenięta ,ale niekoniecznie.Była szczepiona na to? szukałam co to za choroba i chyba nie to. Podstawowa rzecz, że nie miała biegunki. Ważne że po lekach jakieś ruchy wykonuje. Uszy ma cały czas stojące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dobra wiadomość ze sucz zgłodniała. Zdjadła połowę michy i leży, nawet raz warknęła trza się cieszyc, bo to jakaś oznaka życia jest. bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 pewnie że będzie najgorsze to te spacery z nią o 5:30 przy -16 wiesz jak szybko się budzę na takim mrozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja bez mrozu sie budze o 5.30 bo Dejw wstaje na silownie i puszcza glosno muzyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja bez mrozu sie budze o 5.30 bo Dejw wstaje na silownie i puszcza glosno muzyke ooo to bedzie mógł w nocy wstawać do Helenki, bo widać trening już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja bez mrozu sie budze o 5.30 bo Dejw wstaje na silownie i puszcza glosno muzyke wiecie co ale tak robia chyba tylko chlopy, nie spotkalam sie z takim co chodzi na paluszkach i stara sie byc jak najciszej kiedy inni spia, tak robia tylko kobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja bez mrozu sie budze o 5.30 bo Dejw wstaje na silownie i puszcza glosno muzyke oj... mojemu by się dostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja bez mrozu sie budze o 5.30 bo Dejw wstaje na silownie i puszcza glosno muzyke wiecie co ale tak robia chyba tylko chlopy, nie spotkalam sie z takim co chodzi na paluszkach i stara sie byc jak najciszej kiedy inni spia, tak robia tylko kobity mój chodzi na paluszkach kiedyś zobaczył mnie z nieźle wkurw. miną jak trzepnął talerzem, nawet śmiem twierdzić że niechcący, ale wtedy mnie to nie obchodziło przepraszał ze żyje http://www.obrazky.pl/obrazky/kot-shrek-814-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ale moj z rozbrajajaca minka mowi wtedy bo chciałem Cie zobaczyc i porozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Za dobra jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts