Arctica 10.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 O to to... mój by się nie odważył... podobno jak niewyspana to najgroźniejsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja też. A jeszcze gorsza jestem jak zasnę w makijażu i w staniku POdobno wzrokiem zabijam Znalazłam coś takiego http://www.outletmeblowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja też. A jeszcze gorsza jestem jak zasnę w makijażu i w staniku POdobno wzrokiem zabijam Znalazłam coś takiego http://www.outletmeblowy.pl/ to chyba kiedys Mayland pozkazywala j atez potrafie sie ostro wydrzec jak mnie obudza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 10.03.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Cześć Wiola, ciesze się ,że lepiej i Lunka ma apetyt. A mój dzisiaj wytarzał sie we własnym g.... Nawiasem mówiąc na działeczce. Myślałam ,że dziada uduszę. W koc zawinęłam i ledwie do domu dojechaliśmy taki smród był. Do wanny , rękawice i mycie. Stoi wtedy jak trusia. Wie ,że źle zrobił. Ale i tak go uwielbiam Czy wasze psy tez tak mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja bez mrozu sie budze o 5.30 bo Dejw wstaje na silownie i puszcza glosno muzyke wiecie co ale tak robia chyba tylko chlopy, nie spotkalam sie z takim co chodzi na paluszkach i stara sie byc jak najciszej kiedy inni spia, tak robia tylko kobity Troche mi ulzylo, ze nie tylko moj tak robi. Wiola, trzymam za Lunke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Czesc Lunce lepiej zdecydowanie, obwarczała dziś kota przy piciu mleka Tylko lekarstw nie mogę jej wcisnąć, za mietka jestem. Jadę dziś na spotkanie, może będę miała rozmowę. ALe nic wiecej nie powiem, bo nic wiecej nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.03.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam się Cieszę się że z Lunką lepiej i trzymam kciuki za rozmowę Tzn że w sobotę się widzimy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dzień dobry Wioluś tabletkę psu to najlepiej wcisnąć w grubszy kawałek wędlinki to zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wusia, próbowałam ale nie działa, kiełbachę ledwo tknęła. co się dało to rozkruszyłam i z mlekiem wypiła. Jestem po rozmowie. Myślę że nie wypadłam źle. Ale poczekamy zobaczymy. Co do soboty to nie wiem, bo nie mam co z psem zrobić a trzeba jej pilnować. A mąż ma jakieś tam umowione z ludźmi i psa ze sobą wziąć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To Ty ja wez ze soba. Nie przyjmuje do wiadomosci, ze nie bedzie moich dabkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Małgos, jak nie teraz, to podrosną trochę i przywiozę za 2 tygonie. No muszę tego psa pilnować, bo jak coś sie bedzie działo przez weekend to mój jej do weta nie zawiezie, zaraz mi powie ze natura wie co robi i takie tam...dam znać w sobotę jeszcze oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Co ja z Toba mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ciut mniej niz ja mam z moim psem i moim mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Meza wez kopnij w d... A pies moze wydobrzeje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dam znać w sobotę oki? Ostatnim razem też na ostatnią chwile się udało, pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dam znać w sobotę oki? Ostatnim razem też na ostatnią chwile się udało, pamietasz? Nooo, ale pare razy tez sie nie udalo, wiec statystyka jest niepokojaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nigdy nie miałam statystyki więc nie biorę jej pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ty tu nie pitol, gadaj o której mam przyjechac na dworzec po Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.03.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 wiolasz -sorki że nie zaglądam, ale wyczytałam u Anji, że miałaś jakąś rozmowę o pracę chyba ? możesz przybliżyć temat, bo pewnie sama się w FM nie "dogrzebię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ty tu nie pitol, gadaj o której mam przyjechac na dworzec po Ciebie ? O, juz dawno mowilam, ze malka to najrozsadniejsza osoba na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts