wiolasz 12.03.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Wusia, widzisz, to kwestia wyboru. Olej niektore rzeczy (np porządki) siądź i obejrzyj film, albo weź Piotrusia do łóżka w srodku dnia, poczytaj mu książeczkę i zaśnijcie razem. Przecież jest weekend na odpoczynek.Da sie, uwierz mi. Mojego męża tak nauczyłam, siebie też i od razu lepiej się znosi trudy dnia Magi, bo człowiek w ferworze obowiązków różnych zapomina o tym co ma. I fakt, czasem fajnie jest ponarzekać, ale to już gdzieś było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A wiecie co? Ja lubie kontakt z ludźmi, nawet jak trafiali sie upierdliwi klienci, to jakoś mnie to nie ruszało. Umiem uśmiechać się do kogoś a myśleć o czymś innym bede o tym pamietac jak bedziemy rozmawiac i sie bedziesz usmiechac Marta!!!! no wiesz, jak będziesz upierdliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Wiolcia już się bardziej nie da olać porządków a jakie Piotrusia w środku dnia to chyba tylko w niedzielę jak na tyłku w domu siedzę bo tak to wracam przeważnie kole 18-ej więc w sumie kolacyjka ciapu i dzidzia spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 nie, no ja o weekendzie mówie, przecież wiem że pracujesz dniami, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 siemanko, o czym dyskusja tu sie toczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ... dzień dobry czytam sobie i jakbym siebie widziała ... no może z tą różnicą... że ja mam huk roboty... ale i czas na to mam... więc spacerkiem ale do przodu się wszystko posuwa Ostatnio zlapał mnie leń i dwa dni nie pojechałam "tyrać".... i powiem Wam, że raz, że dobrze mi to zrobiło - mowa i łokciu i nadgarsktu... a dwa jak wróciłam to się miło zdziwiłam, że tyle już za mną ... prawda jest taka, ze jak czegoś nie zaczniesz robić... to też nigdy tego nie skończysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 siemanko dyskusja o potrzebie odpoczynku i lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Wusia, widzisz, to kwestia wyboru. Olej niektore rzeczy (np porządki) siądź i obejrzyj film, albo weź Piotrusia do łóżka w srodku dnia, poczytaj mu książeczkę i zaśnijcie razem. Przecież jest weekend na odpoczynek.Da sie, uwierz mi. Mojego męża tak nauczyłam, siebie też i od razu lepiej się znosi trudy dnia Magi, bo człowiek w ferworze obowiązków różnych zapomina o tym co ma. I fakt, czasem fajnie jest ponarzekać, ale to już gdzieś było Ostatnio rzeczywiście trochę widzę świat w lepszych kolorach, więc o narzekaniu nie ma teraz mowy. Mówiłam tu raczej o niechęci do ludzi, którzy przewalają się tabunami koło mnie całe dnie i wiecznie zrzędzą i narzekają i nikt nie jest w stanie ich uszczęśliwić. Ale co tam jesteśmy na siebie skazani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 siemanko dyskusja o potrzebie odpoczynku i lenistwa odpoczynek i lenistwo jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.03.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Wioluś, możesz mi wrzucić jeszcze raz namiary na sprzedawcę kotła CO? Najlepiej na p.w., żebym znowu nie zawieruszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Monia, pewnie ale dopiero jak mąż wróci, oki? on gdzieś tam u siebie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Monia, pewnie ale dopiero jak mąż wróci, oki? on gdzieś tam u siebie ma. oczywiscie nie musimy palić już dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czeee. Dabki zapakowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ... Wiola widziałam linkę co dałaś w dzienniku.... cóż... dla mnie to kicz http://files8.lookbook.nu/files/looks/medium/413782_ffffffff.jpg jak większość tamtych kreacji... choć fakt, że kolory na tych paskach mogą w fajnym połączeniu nieźle wyglądac ufff.. jak dobrze, że nie jestem kreatorem mody... bo była bym wyklęta z klanu tych najlepszych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Powiedziala nitubaga tonem znawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Kurczę, Nitka, aleś mi igłę zabiła... podałam linka, bo fajnie prezentują sie paski kolorów obok siebie, na kreacje nie zwracałam uwagi A czy kicz nie jest sztuką? Dąbki jeszcze w doniczkach, zobaczę ile uda mi sie wydębić od męża, bo chciałam jak najwięcej zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 To sa podobne zestawienia jak te z kola kolorow, ktore wstawialam tu juz kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 tak, to prawda ale w końcu wrzuciłam je do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No i dobrze, bo warto miec przed oczami takie zestawienia, w ktorych sa kolory podobne i uzupelniajace. W projektowaniu wnetrza tez sie przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 o tak, bardzo dobrze, szczególnie ze u mnie z doborem kolorów jest kiepsko na architekta wnętrz to się nawet odrobinę nie nadaję. Szukam teraz tapety, bo mój maż stwierdził, ze on zamiast cegły na scianie (planowana od początków budowy nawet fundamentów) da tapetę bo szybciej położyć i taniej. ALe jedyną jaka znalazłam to taka http://www.twojefoto.net76.net/tapety/ok/desk-ceg-kor-blusz/1584-10.jpg a ja chciałam zwykłą cegłę jasną ale bez bluszcza jakiegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts