Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Wusia, widzisz, to kwestia wyboru. Olej niektore rzeczy (np porządki) siądź i obejrzyj film, albo weź Piotrusia do łóżka w srodku dnia, poczytaj mu książeczkę i zaśnijcie razem. Przecież jest weekend na odpoczynek.Da sie, uwierz mi. Mojego męża tak nauczyłam, siebie też i od razu lepiej się znosi trudy dnia :lol:

Magi, bo człowiek w ferworze obowiązków różnych zapomina o tym co ma.

I fakt, czasem fajnie jest ponarzekać, ale to już gdzieś było :wink:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wiecie co? Ja lubie kontakt z ludźmi, nawet jak trafiali sie upierdliwi klienci, to jakoś mnie to nie ruszało. Umiem uśmiechać się do kogoś a myśleć o czymś innym :oops: :wink:

bede o tym pamietac jak bedziemy rozmawiac i sie bedziesz usmiechac :lol: :lol:

Marta!!!!

no wiesz, jak będziesz upierdliwa :lol: :lol: :wink:

... dzień dobry :)

czytam sobie i jakbym siebie widziała :p

... no może z tą różnicą... że ja mam huk roboty... ale i czas na to mam... więc spacerkiem ale do przodu się wszystko posuwa :)

Ostatnio zlapał mnie leń i dwa dni nie pojechałam "tyrać".... i powiem Wam, że raz, że dobrze mi to zrobiło - mowa i łokciu i nadgarsktu... a dwa jak wróciłam to się miło zdziwiłam, że tyle już za mną :)

... prawda jest taka, ze jak czegoś nie zaczniesz robić... to też nigdy tego nie skończysz.... :)

Wusia, widzisz, to kwestia wyboru. Olej niektore rzeczy (np porządki) siądź i obejrzyj film, albo weź Piotrusia do łóżka w srodku dnia, poczytaj mu książeczkę i zaśnijcie razem. Przecież jest weekend na odpoczynek.Da sie, uwierz mi. Mojego męża tak nauczyłam, siebie też i od razu lepiej się znosi trudy dnia :lol:

Magi, bo człowiek w ferworze obowiązków różnych zapomina o tym co ma.

I fakt, czasem fajnie jest ponarzekać, ale to już gdzieś było :wink:

Ostatnio rzeczywiście trochę widzę świat w lepszych kolorach, więc o narzekaniu nie ma teraz mowy. Mówiłam tu raczej o niechęci do ludzi, którzy przewalają się tabunami koło mnie całe dnie i wiecznie zrzędzą i narzekają i nikt nie jest w stanie ich uszczęśliwić. Ale co tam jesteśmy na siebie skazani :roll:

... Wiola widziałam linkę co dałaś w dzienniku....

cóż... :roll:

dla mnie to kicz

http://files8.lookbook.nu/files/looks/medium/413782_ffffffff.jpg

:-? :-? :D

jak większość tamtych kreacji... :p choć fakt, że kolory na tych paskach mogą w fajnym połączeniu nieźle wyglądac :D

ufff.. jak dobrze, że nie jestem kreatorem mody... bo była bym wyklęta z klanu tych najlepszych :p :P :p

Kurczę, Nitka, aleś mi igłę zabiła... :lol: :lol:

podałam linka, bo fajnie prezentują sie paski kolorów obok siebie, na kreacje nie zwracałam uwagi :oops:

A czy kicz nie jest sztuką?

:lol: :lol: :lol:

Dąbki jeszcze w doniczkach, zobaczę ile uda mi sie wydębić od męża, bo chciałam jak najwięcej zabrać :lol:

o tak, bardzo dobrze, szczególnie ze u mnie z doborem kolorów jest kiepsko :oops: na architekta wnętrz to się nawet odrobinę nie nadaję.

Szukam teraz tapety, bo mój maż stwierdził, ze on zamiast cegły na scianie (planowana od początków budowy nawet fundamentów) da tapetę bo szybciej położyć i taniej. ALe jedyną jaka znalazłam to taka

http://www.twojefoto.net76.net/tapety/ok/desk-ceg-kor-blusz/1584-10.jpg

a ja chciałam zwykłą cegłę jasną ale bez bluszcza jakiegokolwiek