markoto 12.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Wiola please nie rob takiej tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Bluszcz nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Wiolka usmialam sie z tej tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja nie chcę tapety, ja chcę jasną cegiełkę ale mój to trawi i nie może przetrawić ze tyle roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ta tapeta to w ramach zartu?? juz sie przestraszylam ze na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dobre co? ja to traktuję jako żart, mąż nie. On uważa że tapeta dobra bedzie i bedzie na ścianie cegiełka, tak jak chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No ale cegielka trwalsza i w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 niektorzy malowali cegly z tynku strukturalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No Martuśka, toś dała po garach, nie ma co... ja ledwo serce umiem dziecku na kartce narysować, i to koślawe wychodzi a Ty o takie rzeczy mnie podejrzewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No Martuśka, toś dała po garach, nie ma co... ja ledwo serce umiem dziecku na kartce narysować, i to koślawe wychodzi a Ty o takie rzeczy mnie podejrzewasz eeee to nie jest takie trudne... spachelke jeszcze masz czy już poszła z domu won Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Powiedziala nitubaga tonem znawcy. znawcy... raczej nie... no ale powiedz... wsadziłabyś tyłek w coś takiego i spotkała się ze znajomymi na mieście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Powiedziala nitubaga tonem znawcy. znawcy... raczej nie... no ale powiedz... wsadziłabyś tyłek w coś takiego i spotkała się ze znajomymi na mieście ? Jakbym miała tyle lat co ta na zdjeciu i takie nogi.... na bank Małgos, czy interregio już nie jeździ do krakowa? nie wiesz nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No Martuśka, toś dała po garach, nie ma co... ja ledwo serce umiem dziecku na kartce narysować, i to koślawe wychodzi a Ty o takie rzeczy mnie podejrzewasz eeee to nie jest takie trudne... spachelke jeszcze masz czy już poszła z domu won Pewnie M. gdzieś ma, ale ja sie nie nadaję do takich rzeczy. ja nie mam wyobraźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Powiedziala nitubaga tonem znawcy. znawcy... raczej nie... no ale powiedz... wsadziłabyś tyłek w coś takiego i spotkała się ze znajomymi na mieście ? Nitus, ta dziewczyna na zdjeciu ma jakies 15-16 lat. Wymiary dosc od naszych odbiegajace... Ale gdybym byla w jej wieku i taka figure to z malymi modyfikacjami wlozylabym. Poza tym to tylko przyklad zestawienia kolorow. Wiola, nie dziergalabym tego sama z zadnego tynku, cegla to cegla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No Martuśka, toś dała po garach, nie ma co... ja ledwo serce umiem dziecku na kartce narysować, i to koślawe wychodzi a Ty o takie rzeczy mnie podejrzewasz eeee to nie jest takie trudne... spachelke jeszcze masz czy już poszła z domu won Pewnie M. gdzieś ma, ale ja sie nie nadaję do takich rzeczy. ja nie mam wyobraźni... to nie cza wyobrażni ino szpachelkę Jak Ty byś się tak ubrała... to ja bym się mogła z Tobą spatkać...ale w domu ... u Ciebie by nas razem nikt nie widział :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Powiedziala nitubaga tonem znawcy. znawcy... raczej nie... no ale powiedz... wsadziłabyś tyłek w coś takiego i spotkała się ze znajomymi na mieście ? Jakbym miała tyle lat co ta na zdjeciu i takie nogi.... na bank Małgos, czy interregio już nie jeździ do krakowa? nie wiesz nic? No patrz w tym samym czasie to samo pisalysmy, tylko mi net gorzej chodzi. Jezdzi i interregio i tlk. Osobiscie interregio odradzam... http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=3&ident=2b.01535729.1268395535&REQ0HafasScrollDir=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No i własnie, ja też nie robiłabym modyfikacji żadnych. Tapety też nie chce.. Dobra Małgos, znalazłam IR i mam o 14:47 pociag. Daj na PW adres swój oki? i najlepiej jakieś tramwaje jakie do Ciebie jadą żebym nie szukała do jutra w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 jasne ze cegla najlepsza, to byl zarcik z tym tynkiem podobnie jak tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 jasne ze cegla najlepsza, to byl zarcik z tym tynkiem podobnie jak tapeta a czemu od razu żarck, co? nie chciała byś widzieć Wioli jak skacze po drabinie ze szpachelką w łapie? bo ja bardzo :P Wiola szerokiej drogi i bawcie się dobrze Małgoś pilnuj jej bo ona jak spi to strasznie trzęsia materacem :P więc jej dobre towarzystwo do spania daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No i własnie, ja też nie robiłabym modyfikacji żadnych. Tapety też nie chce.. Dobra Małgos, znalazłam IR i mam o 14:47 pociag. Daj na PW adres swój oki? i najlepiej jakieś tramwaje jakie do Ciebie jadą żebym nie szukała do jutra w sieci Dobraaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts