wiolasz 20.08.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Kachna, widziałam ale na żywo wygladają nie tak, jak chciałam. A cenowo wychodzą identycznie. Tylko te polskie mają iV klasę ścieralnosci a te włoskie V. Jest różnica, szczególnie że to ma być w kuchni, gdzie ciągle łażą ludzie. Z Paradyża dostępne są u nas w Danexie. Ale to chyba też podkarpacka firma. Za Gratulacje odnośnie płytek dziękuję, bo długo myślałam nad nimi. Dostępne są w BOZie, chyba tylko na podkarpaciu jest Boz. Oni ściągają to z Włoch, inne z Hiszpanii. julienx, już nie kombinuję w sprawie kominka, bo za drogo te wychodzą. Po drodze gdzieś pojawiły sie zupełnie niespodziewane acz konieczne wydatki i musimy gdzieś oszczędzić. śnieżynka, teraz to mam akurat odwrotnie. Najgorsza "wykańczająca" wykończeniówka. Nie chcę więcej.. Zajmuje cały wolny czas, urywam sie z pracy bo wszystkie sklepy są otwarte w tych godzinach kiedy ja pracuję. Koszmar. I tyle tego, co chciałoby się mieć a takie drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Kachna, widziałam ale na żywo wygladają nie tak, jak chciałam. A cenowo wychodzą identycznie. Tylko te polskie mają iV klasę ścieralnosci a te włoskie V. Jest różnica, szczególnie że to ma być w kuchni, gdzie ciągle łażą ludzie. Z Paradyża dostępne są u nas w Danexie. Ale to chyba też podkarpacka firma. Za Gratulacje odnośnie płytek dziękuję, bo długo myślałam nad nimi. Dostępne są w BOZie, chyba tylko na podkarpaciu jest Boz. Oni ściągają to z Włoch, inne z Hiszpanii. a jednak Ci nie odpuszczę....to zdjęcie z tymi bardziej podłużnymi - to jasne i ciemne...to jak się dokładnie nazywa....no bo jest wypaśne i bardzo mnie teges...się podoba...więc nazwę bym ściała znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wiem, że Piemme ale dokładnej nazwy nie znam, No i wymiary ma połowę, 15x60. Musiałabys popytać w warszawskich składach budowlanych czy biorą stamtąd płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mam, coś znalazłamAmazonashttp://www.lodaceramiche.it/scheda.php?idprod=291# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Tylko nie wiem czy nie "za żółte" na dąb bielony.. a jak na złość na ich stronie jest aranżacja tylko z Ochra cena tych płytek -średnia -99zl/metr (chyba taniej niż włoskie ?). Mialam okazje na mojej robocie zobaczyc, jak wyglada prawdziwy dab bielony i jest on wlasnie zolty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mam, coś znalazłam Amazonas http://www.lodaceramiche.it/scheda.php?idprod=291# wielkie dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.08.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 GRATULUJĘ!!! gres jest piękny -serio! a koszt jaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No właśnie, udało mi się uszczknąć trochę i mamy po 76,10 zł/m2 A cena wyjściowa to 95 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No właśnie, udało mi się uszczknąć trochę i mamy po 76,10 zł/m2 A cena wyjściowa to 95 zł No to faktycznie -ponad połowa taniej niż 160zl a co z tymi płytkami do łazienki w koncu? obmacane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dzięki Kasia, ja już zamówiłam do małej łazienki. Do dużej jeszcze myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 hejka - płyki śliczne. Mój inwestorek wybrał jakieś hiszpańskie właśnie za 160 są takie bielone a rowki brązowe- producenta nie spisłam. Ja jeszcze szukam, bo jakoś drogawo dla mnie ( ale powierzchnia do obsadzenia niewielka ); a woodentic ..... niestety nigdzie na żywca nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 woodentic ..... niestety nigdzie na żywca nie widziałam. no ja właśnie też nie...nikt ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 nie ma nawet w Warszawie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.08.2008 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 nie ma nawet w Warszawie?? No właśnie ? Miałam być w Danexie i zrobić zdjecia tamtej terakoty, a'la klepka drewniana, ale przepraszam troche sie sprawy poprzekładały i nie miałam jak, Ale jak szybko się da podjechać to zrobię na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.08.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 no właśnie nie ma....wszyscy wciskają katalogi i mówią że to ślicne i ale obejrzeć nie ma jak... a jak jedna pani powiedziała zdanie: będzie pani zadowolona... to uciekłam ze sklepu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Cześć Też mnie wczoraj zapieniło Pojechałam do Opexu, obejrzeć te uchwyty na srajtaśmę z Roca. Kilka sklepów z łazienkami, olbrzymie ekspozycje i na wszystkich te same 3 firmy z akcesoriami "Ja pani mogę katalog pokazać" Ku...., katalog, to pewnie palancie znam lepiej od ciebie Jakby się nie mogli umówić, że jeden wystawia to, a inny tamto, a ten trzeci jeszcze co insze Wszędzie te same 3 stojaki Kiedy ci ludzie się nauczą handlować?! Kupuję w ciemno, trudno, uhaha, najwyżej zwrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.08.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 wiem, o czym mówicie Ale ale, dzis przyszła paczka z szafką antado i umywalką do dolnej łazienki.Umywalka super, szafka stoi do góry nogami i jest ciężka, poczekam na mego pudziana wtedy obejrzę w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.08.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 ale macie cudne widoczki działeczka przesliczna aż pozazdrościć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.08.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Gratuluje zakupu! To samo bylo z wpustami podlogowymi, niby nic a chcialabym zobaczyc, i oczywiscie niegdzie nie ma do ogladniecia tylko w katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts