Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Kachna, widziałam ale na żywo wygladają nie tak, jak chciałam. A cenowo wychodzą identycznie. Tylko te polskie mają iV klasę ścieralnosci a te włoskie V. Jest różnica, szczególnie że to ma być w kuchni, gdzie ciągle łażą ludzie.

Z Paradyża dostępne są u nas w Danexie. Ale to chyba też podkarpacka firma.

Za Gratulacje odnośnie płytek dziękuję, bo długo myślałam nad nimi. Dostępne są w BOZie, chyba tylko na podkarpaciu jest Boz. Oni ściągają to z Włoch, inne z Hiszpanii.

julienx, już nie kombinuję w sprawie kominka, bo za drogo te wychodzą. Po drodze gdzieś pojawiły sie zupełnie niespodziewane acz konieczne wydatki i musimy gdzieś oszczędzić.

śnieżynka, teraz to mam akurat odwrotnie. Najgorsza "wykańczająca" wykończeniówka. Nie chcę więcej.. Zajmuje cały wolny czas, urywam sie z pracy bo wszystkie sklepy są otwarte w tych godzinach kiedy ja pracuję. Koszmar. I tyle tego, co chciałoby się mieć a takie drogie...

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kachna, widziałam ale na żywo wygladają nie tak, jak chciałam. A cenowo wychodzą identycznie. Tylko te polskie mają iV klasę ścieralnosci a te włoskie V. Jest różnica, szczególnie że to ma być w kuchni, gdzie ciągle łażą ludzie.

Z Paradyża dostępne są u nas w Danexie. Ale to chyba też podkarpacka firma.

Za Gratulacje odnośnie płytek dziękuję, bo długo myślałam nad nimi. Dostępne są w BOZie, chyba tylko na podkarpaciu jest Boz. Oni ściągają to z Włoch, inne z Hiszpanii.

a jednak Ci nie odpuszczę....to zdjęcie z tymi bardziej podłużnymi - to jasne i ciemne...to jak się dokładnie nazywa....no bo jest :lol: wypaśne i bardzo mnie teges...się podoba...więc nazwę bym ściała znać... :lol:

Tylko nie wiem czy nie "za żółte" na dąb bielony.. a jak na złość na ich stronie jest aranżacja tylko z Ochra :x cena tych płytek -średnia -99zl/metr (chyba taniej niż włoskie :roll: ?).

Mialam okazje na mojej robocie zobaczyc, jak wyglada prawdziwy dab bielony i jest on wlasnie zolty... :roll: :roll: :roll:

hejka - płyki śliczne. Mój inwestorek wybrał jakieś hiszpańskie właśnie za 160 :o są takie bielone a rowki brązowe- producenta nie spisłam. Ja jeszcze szukam, bo jakoś drogawo dla mnie ( ale powierzchnia do obsadzenia niewielka :roll: ); a woodentic ..... niestety nigdzie na żywca nie widziałam.

Cześć :lol:

Też mnie wczoraj zapieniło :x Pojechałam do Opexu, obejrzeć te uchwyty na srajtaśmę z Roca. Kilka sklepów z łazienkami, olbrzymie ekspozycje i na wszystkich te same 3 firmy z akcesoriami :evil: "Ja pani mogę katalog pokazać" :x :x :x Ku...., katalog, to pewnie palancie znam lepiej od ciebie :x Jakby się nie mogli umówić, że jeden wystawia to, a inny tamto, a ten trzeci jeszcze co insze :-? Wszędzie te same 3 stojaki :-?

Kiedy ci ludzie się nauczą handlować?!

Kupuję w ciemno, trudno, uhaha, najwyżej zwrócę :roll: