Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu ja ogrzewam tez strych i mamy łącznie 250m2 pow. użytkowej więc całkiem sporo. Piec piecowi nierówny a te 15kW Zębca daje radę. Fakt, ze poszukiwania pieca zaczynałam od 20kW ale zawsze trzeba czytać dokładnie ich parametry by wybrać ten odpowiedni.

Zębiec to dość prosty piec. Nie podoba mi sie jego wykończenie. Niektóre elementy mogły być lepiej wykonane. Zębiec robi piece od wielu lat i praktycznie się one nie zmieniają. No oczywiście te na ekogroszek mają nieco inną budowę od tych uniwersalnych ale to ta sama myśl technologiczna. A można już iść troche do przodu jednak.... :roll:

Podoba mi sie piec Irmy i AgiAliones. Widziałam go u Irmy w domu. No....bajka. Ale i 2x droższy od Zębca :lol:

Eee, jeśli to tylko kwestia wykończenia, to luzik :wink: W końcu to nie kominek w salonie, na który będę patrzeć non stop :lol:

Niestety koszty są ważne, a połowa taniej/drożej to sporo :roll:

Najpierw Jonasz: bo przysiegam ze wpierdziel spuszczę jak dorwę sierściucha :x Dąbki postaw wyżej albo w kuchni na parapecie, moze nie będzie tam go ciągnęło :wink:

Malka, bo ja dbam o nasze kaloryferki na brzuchu :lol: :lol:

Ucałuj ode mnie A. Należy mu się, jak z Tobą wytrzymuje :wink: :wink:

Lidziu, ja zawsze do usług (o ile czas i okoliczności pozwalają :wink: ) :lol: :lol:

Edziu kochana, baaardzo sie cieszę, ze poznałyśmy się w końcu, teraz poza domkiem z bali już widzę twarze Gospodarzy :lol: pozdrowienia dla M. :lol: :lol: