anjamen 12.03.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 u nas na szczescie nie ma sladu po sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 U nas też jeszcze nie pada, ale mooooooocno się na to zanosi Cześć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 u mnie znowu biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.03.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Moniu ja ogrzewam tez strych i mamy łącznie 250m2 pow. użytkowej więc całkiem sporo. Piec piecowi nierówny a te 15kW Zębca daje radę. Fakt, ze poszukiwania pieca zaczynałam od 20kW ale zawsze trzeba czytać dokładnie ich parametry by wybrać ten odpowiedni. Zębiec to dość prosty piec. Nie podoba mi sie jego wykończenie. Niektóre elementy mogły być lepiej wykonane. Zębiec robi piece od wielu lat i praktycznie się one nie zmieniają. No oczywiście te na ekogroszek mają nieco inną budowę od tych uniwersalnych ale to ta sama myśl technologiczna. A można już iść troche do przodu jednak.... Podoba mi sie piec Irmy i AgiAliones. Widziałam go u Irmy w domu. No....bajka. Ale i 2x droższy od Zębca Eee, jeśli to tylko kwestia wykończenia, to luzik W końcu to nie kominek w salonie, na który będę patrzeć non stop Niestety koszty są ważne, a połowa taniej/drożej to sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 u mnie znowu biało u mnie też - na dodatek sypie non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 u mnie znowu biało u mnie też - na dodatek sypie non stop to tak jak u nas... w nocy nasypało śniegu a teraz pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 dzień dobry u nas od rana sypał snieg teraz leci jakieś paskudztwo ale nic to cudowni ludzie byli u mnie to jakby wiosna przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dzień dobry u nas od rana sypał snieg teraz leci jakieś paskudztwo ale nic to cudowni ludzie byli u mnie to jakby wiosna przyszła oooooooo Widze, że Wusia już po wizytacji super było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A u mnie śniegu niet, a rano słoneczko zza chmur nawet wyjrzało Oj pachnie przedwiośnie, pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wiolcia, dzieki ze dotarlas. I za dabki oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dobry wieczó Nitka mało że super zarąbiście było ja tak mogę co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.03.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Czesc Małgos, nie ma sprawy W końcu łazienke zobaczyłam, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Cześc Młoda jeszcze boli mnie przepona - dzięki , lubię taki ból ślubny, nie mógł przestac o Tobie gadac , same superlatywy, rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wioluś, dzięki za przemiłe spotkanie i dużą dawkę śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Jonasz uwielbia dabki... jesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wiolu, jesteś niesamowita. Cieszę się , że miałam okazję Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.03.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Najpierw Jonasz: bo przysiegam ze wpierdziel spuszczę jak dorwę sierściucha Dąbki postaw wyżej albo w kuchni na parapecie, moze nie będzie tam go ciągnęło Malka, bo ja dbam o nasze kaloryferki na brzuchu Ucałuj ode mnie A. Należy mu się, jak z Tobą wytrzymuje Lidziu, ja zawsze do usług (o ile czas i okoliczności pozwalają ) Edziu kochana, baaardzo sie cieszę, ze poznałyśmy się w końcu, teraz poza domkiem z bali już widzę twarze Gospodarzy pozdrowienia dla M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 czeszko dzięki za spotkanie, super było Cię poznać Historia z budą kosi wszytko - nie możemy przestać z małżem się śmiać pozdróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.03.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Czesc MAdzia, o Waszej budzie też mówiłam mojemu, śmiał sie nie mniej niz Wy. Pozdrowienia dla J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam i dobrego dzinka życzę :P Fajnie że poznałyśmy się Bardzo dziękuję za miłe rozmowy i towarzystwo w nocy Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts