Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!

http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png

Tęczowych pisanek,

na stole pyszności,

mokrego dyngusa

i wspaniałych gości.

Niech to będzie czas uroczy,

życzy Magda miłej Wielkanocy.

http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif

hejo,

Cześć Mysza :lol:

Małgoś, bądź twarda :lol:

Nituś, mam mnóstwo roboty, no i staram się odzwyczaić od netu trochę :wink:

Wczoraj obsypywaliśmy (znaczy nie ja, nie? kierownictwo zarządza :wink: ) dom, sadziłam sadzoneczki, jakieś krzaczeczki bo dostałam coś tam od mamy. Nawet nie wiem co mam i jak sie to nazywa. Dziś okna przede mną, bo patrzeć nie mogę normalnie. ALe juz fajowo jest, czas spędzam na powietrzu i na plotach, a to jedna sąsiadka, a to druga. Ptaszki śpiewają, cudnie jest :lol:

Za życzenia dziękuję, ja muszę jeszcze trochę poporządkować zanim siądnę i coś skrobnę :lol:

:lol: :lol: :lol:

znaczy w ogródku działasz... o Ty szynszylo :p dawaj foty... pokazuj natentychmiast coś tam posadziła.... ja się musze zebrać do grabienia trawy, ale kurde zastanawiam się czy nie jest za mokro jeszcze.... ide do mylandki - one już grabią to zapytam :)

Nitus, żeby coś posadzić, muszę najpierw kupić siatkę zieloną plastikową, żeby psy mi nie latały tam na skróty. Ale cos tam będę kombinować po świetach :lol:

I nie sadzę nic szczególnego, bo nie znam sie, bo nie przepadam za grzebaniem w kwiatkach. Wole warzywa i czekam na pana z traktorem :lol:

pana.... mówisz.....

z traktorem....... powiadasz....

a to on samochodu nie ma by do Ciebia na kawkę przyjeżdzać? :D :D :D

Z agro pod roślinami się będziesz bawić czy nie?

Kochana, ja muszę miec traktor, pan to już mały pikuś, bo jakby coś to sama zaorzę. Chodzi o to że i podkład ten śmierdzący też muszę miec, tylko problem skąd go zdobyć :roll:

A na kawkę raczej tego pana nie zaproszę, jakoś mi nie podpadowuje na pogawędkę :wink:

Ale Ty mogłabyś podjechać na kawkę, nie?

I nawet pokazałabym Ci to i owo :lol:

.... nooo ja też bym się z chęcią spotkała :roll:

Niestety na Święta moje Chłopię nie dostało urlopu takiego jakbyśmy chcieli, bo zbyt wiele ludzi chciało i w sumie nie dziwota... :roll:

... ale tak sobie myśle, że jak się już pogoda ustatkuje.... może gdzieś w maju-czerwcu... wybiore się na weekend specjalnie do Ciebie co?

a moze zrobimy jaką majówkę? Małgośkę cza zagadnąć ona dobrze imprezy skrzyka :p