malgos2 30.03.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Domu nie, ale tych okien do schudniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Przyjedź do mnie, jeszcze góra mi została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ja mam jeszcze 1, dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Tyle czasu zabierasz się za 1 okno?? no litości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Tyle czasu zabierasz się za 1 okno?? no litości... Tyyy, uwazaj sobie. Ja tu ciezko pracuje i na chleb zarabiam, mnie nikt kasy do chalupy nie przyniesie... Myje je na raty i jedno najlatwiejsze do umycia jeszcze mi zostalo, spokooo. Przy okazji musze odgruzowywac wszystko inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No wiesz? sugerujesz ze ja nie pracuję? Ja pracuję i to ostro, i fizycznie i psychicznie. Jestem Gospodynią Domową przez duże GD ps. tylko mi nikt nie chce płacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Sugeruje, ze gdybym nie musiala o niczym innym myslec, to z checia mylabym te okna raz na 2 tygodnie. Nooo, tu troszke przesadzilam. Ja lece pomieszczeniami i od razu wszystko robie, wiec to mi powoli idzie, a w miedzyczasie milon spraw do zalatwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ja nie mogę pomieszczeniami, i tak w sobotę będzie bajzel niesamowity, więc po co 2 razy mam robic to samo? Jutro szafki kuchenne muszę wypucować i łazienkę. Reszta na inne dni. Trzeba coś ugotować na to śniadanie świateczne, może jajka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ja sie musze przejsc w koncu do Tesco zanabyc takie wory na ubrania, co sie pod lozko wklada, bo nie mam co zrobic z kozuchem i takimi tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.03.2010 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Monia, bardzo bardzo dziękuję za życzenia A ja mam dziś chu..wy początek dnia, bo mój pies albo rzeczywiscie upolował sarnę z drugim psem, albo trafiła na już padnietą i tylko ją konsumowali, nie wiem ale teraz to bez różnicy. Przyprowadziłam ją do domu i jest przypięta łańcuchem. Trudno się mówi. ALez zła jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.03.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A ja mam dziś chu..wy początek dnia, bo mój pies albo rzeczywiscie upolował sarnę z drugim psem, albo trafiła na już padnietą i tylko ją konsumowali, nie wiem ale teraz to bez różnicy. Przyprowadziłam ją do domu i jest przypięta łańcuchem. Trudno się mówi. ALez zła jestem... No wcale Ci się nie dziwię, że jesteś zła. Musisz jak najszybciej pomyśleć o tym ogrodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.03.2010 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ogrodzenie już w czerwcu będzie, mam nadzieje. Najbardziej jestem zła, ze ona spokojna jest jak jest sama, jak tylko ucieknie jej kolega z kojca, który jest psem myśliwskim, to zawsze jakieś kłopoty są. Taka podatna na wpływy jest, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.03.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ogrodzenie już w czerwcu będzie, mam nadzieje. Najbardziej jestem zła, ze ona spokojna jest jak jest sama, jak tylko ucieknie jej kolega z kojca, który jest psem myśliwskim, to zawsze jakieś kłopoty są. Taka podatna na wpływy jest, czy co? Pewnie instynkt się włącza wtedy. W końcu psy to drapieżniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.03.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No tak, pewnie to też. Szlag mnie kiedyś z tym psem trafi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 31.03.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i218.photobucket.com/albums/cc110/broadwaygirl23/Happy-Easter.jpg Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodzinyi wśród przyjaciółoraz wesołego "Alleluja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.03.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No tak, pewnie to też. Szlag mnie kiedyś z tym psem trafi.. witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Każdy już czym prędzej bieżyBy dołączyć do pasterzyI ja śpieszę z życzeniamiBo nie mogę być tam z WamiZdrowia, szczęścia, pomyślnościI niech dobroć wśród Was gościI niech Boga wielka mocNa was spłynieW świętą noc http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.03.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No tak, pewnie to też. Szlag mnie kiedyś z tym psem trafi.. witaj w klubie Magi, świadkiem jesteś, ze żadnego wiecej psa u mnie...papugę sobie kupię normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No tak, pewnie to też. Szlag mnie kiedyś z tym psem trafi.. witaj w klubie Magi, świadkiem jesteś, ze żadnego wiecej psa u mnie...papugę sobie kupię normalnie te góralka ;P a skąd wiesz, że ona te sarne żarła? znów sąsiedzi powiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts