Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiedy ci ludzie się nauczą handlować?!

Nigdy? :roll: :roll: :roll:

Pewnie nigdy :-?

Akurat w tym sektorze handel w necie kwitnie, zaraz nie będą mieli się na kim uczyć :wink:

o to, to :roll: :wink:

W necie tez to roznie bywa. Mialam taka przygode z panem z allegro, ze nikomu nie zycze. Obsmarowalam go w zamian w necie a ten idiota wydzwanial do mojej mamy - tzn. wyslal jakas swoja kobite czy kogos, ktora sie przedstawila jako jego prawniczka... :lol: :lol: :lol: Ze "zanim wniesie pozew chcialaby ze mna porozmawiac".

http://images28.fotosik.pl/249/b10ed92773753a8e.gif

Przy okazji, gdybyscie chcialy miec do czynienia ze sprzedawca sluchawek Plantronics CHB-POL czy jak mu tam albo sklepem http://www.plantro.pl to uciekajcie gdzie pieprz rosnie. :roll: :roll: :roll:

Wiem, ale ja wzielam fakture na firme i wtedy ustawa nie chroni. Firma nie jest konsumentem. Ale mialam satysfakcje, bo widocznie mu krwi napsulam, skoro az tak sie rzucal po necie, prawnikami straszyl itd. A ja pamietliwa jestem okropnie - jak sie tylko gdzie facet pojawi - myk, myk, juz jest opinia na jego temat... :lol: :lol: :lol: