Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Achaja, no taaaki króliczek wielkanocny :o no kochana nie znamy się ale wiesz co prawdziwej kobiecie potrzeba :lol: Dobrze, ze on nie śpi :wink: :lol: :lol:

Dziewczyny, ja nie wiem ale za każdą wizytę Luny płacę 200-250 zł. To podstawowe badania. I już mam dość. Dobrze, ze to nierasowiec, bo chyba bym samochód musiała sprzedać..

Idę sadzić coś w ogródku :lol:

Ja Cię :o Strasznie drogo płacicie za wizyty i badania. Ja chyba za pełna morfologię kota płaciłam 45 złotych. 80 złotych tylko jedno badania przesiewowe w kierunku białaczki było, ale tylko dlatego, że krew do Niemiec jechała.

200 zeta za wizytę? :o Kurde toż tyle nawet zabiegi operacyjne nie kosztują u nas - a przecież do Wawy mam rzut kamieniem.

No jestem w szoku.

Wiola - nie znamy się, ale się poznamy :lol:

Maaatkooo, Wasi weterynarze to doktorzy habilitowani :o W Kołobrzegu sterylka suczy - 150zł, tutaj sterylka koci 110zł. I tak drogo, ale takie ceny????

Czeeee Truskawo i Truskawkowe Towarzystwo :D

P.S. Nie narzekaj Wiolaszka, ja nie pamiętam kiedy ostatni raz coś w sklepie dla siebie kupiłam :-? Od jakiegoś czasu marzy mi się wręcz wydanie pieniędzy tylko na mnie ... dużych pieniędzy :wink:

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :)

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)

Bardzo dziekuję za życzenia :lol: :lol:

Życzenia ode mnie są w dzienniku, chyba nie zdążyłabym wszystkich wątków i dzienników oblecieć :lol:

Mój kot ma zakaz wchodzenia do domu, już jest nosicielem kleszczy, na szczęście na białym futrze widać nawet te najmniejsze nawet, które nie zdążyły się wbić. Ale jest ich zatrzęsienie.

Z Luśką wyjaśniło się, ta sarna leżała od 4 dni nieżywa, ktoś potrącił ją samochodem i zgłosił to na policję, niestety policja nie miała czasu się tym zając wiec zwierzaki inne tym sie zajęły. ALe mam przed oczami jej widok, cała we krwi, jak morderca jakiś :-?

Dziś będzie deszcz, moje kolano mi to mówi więc wierzę mu bardziej niż Kretowi Jarkowi :lol: i dobrze, bo po deszczu trawkę posieję, wczoraj brzózki mąż przesadzał.

Braza, ja chciałabym może i coś zakupić nowego ale jakoś i natchnienia nie mam (to chyba dobrze bo funduszy też nie :wink: ) ale torebka woła do mnie "wymień mnie! wymień na nową!"

:lol: :lol: :lol:

Wiolaszku...

Wszystkiego dobrego na te Święta Wielkiej Nocy, wiele uśmiechu i radości, miłości, szybkiego meblowania i spełniania marzeń. Co by Wam w ogródkach wszystko rosło i trawą świeżą porosło , aby zające latały i kury na jajkach siadały...

http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3238/zajac.jpg

Życzy Arnika z rodziną :p