Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Cześć

Małgoś, facetowi żona podobno rodzi się wtedy, kiedy ma on ok. 18-20 lat. A ja nie mogę? co ja, gorsza?

Inteligentnego kochanka miałabym:D:D i po fajowych rodzicach :lol:

Malka, jak najedziesz ikonką na roślinki, i nie pokazuje procentów tylko jakąś motykę to klikaj i zbieraj. NIe martw się o rośliny, one nie więdną od razu, kilka godzin wytrzymają:D

No, czasami nawet 25.

A jestescie na facebooku? To znajdzcie mnie, co?

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć

Małgoś, facetowi żona podobno rodzi się wtedy, kiedy ma on ok. 18-20 lat. A ja nie mogę? co ja, gorsza?

Inteligentnego kochanka miałabym:D:D i po fajowych rodzicach :lol:

Malka, jak najedziesz ikonką na roślinki, i nie pokazuje procentów tylko jakąś motykę to klikaj i zbieraj. NIe martw się o rośliny, one nie więdną od razu, kilka godzin wytrzymają:D

no tylko tej motyki nigdzie nie było. Młode mi sie sfrustrowało, że pani Wioli nie może pomóc :mad:

Małgos, ja nie jestem na FB, Młode sie zalogowało (tu emot przewracający gałkami ocznymi)

Małgos, nie mogę Cie znaleźć, Ty mnie szukaj po imieniu i nazwisku, fakt też zdjęcia nie mam

Malka, powiedz Młodemu ze ani ja jemu ani on mi nie może pomagać, bo nie jesteśmy sąsiadami. Ale wysłałam zaproszenie Młodemu do Cafe world, jak chce spróbować to zapraszam, tam chodzi o gotowanie posiłków, prowadzi restaurację i zarabianie kasy. I szybciej to idzie niż to pole nieszczęsne

Małgos, nie mogę Cie znaleźć, Ty mnie szukaj po imieniu i nazwisku, fakt też zdjęcia nie mam

Malka, powiedz Młodemu ze ani ja jemu ani on mi nie może pomagać, bo nie jesteśmy sąsiadami. Ale wysłałam zaproszenie Młodemu do Cafe world, jak chce spróbować to zapraszam, tam chodzi o gotowanie posiłków, prowadzi restaurację i zarabianie kasy. I szybciej to idzie niż to pole nieszczęsne

a co tu biega:O

Maylandziu, jesteś kochaniutka, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :D:D

:) :)

jakby co to mnie w ten sposób nie dziękuj za nic, dobra

mam 5 latke ale to już chyba ten sam okres upartości

o nieeeeeeeeeeeee kochana, to całe dwa lata mniej doskonalenia tej niecnej umiejetności ;)

Slonce, wyslalam Ci link do profilu na Skype. Pisz mnie bez polskich czcionek, bo Ciebie jest 2 i nie wiem, ktora to Ty. Mam zdjecie w profilu.

Jestem, cześć ludziska.

Małgoś jak wiem o tych czcionkach ale ciągle zapominam:p

Malka, nie przesadzaj, naprawdę, nie przesadzaj. Jesteś cudowną matką, co za różnica czy jedno dziecko czy trójka :lol2: A. Byłby na pewno zachwycony :D

Ps. pozdrów Go ode mnie:D

My juz zaszczepione, kolejne ponad 100 zostawione, ale na razie jeszcze bez obroży przeciw kleszczowej. Zobaczymy jak bedą same kropelki działać.

Wczoraj była w klinice pani z westie, suczką, psem który ja baaardzo baaardzo chcę mieć. Ale dobrze, że sobie pogadałyśmy bo już wiem, że go mieć nie będę. Przynajmniej na razie. Niestety psy są delikatne w żywieniu, 98% to alergicy, nie wiem czy dałabym sobie radę z takim psem i czy byłoby mnie na niego stać. A już szukałam na dogomanii.:(

Z wieści budowlanych zamówione są już podmurówki. Dziś wybieram się po lawendową farbę do Julki pokoju. Problem może być, bo Julka chce teraz żółtą :jawdrop: i nijak nie da sie przekonać że mama wie lepiej.