malgos2 07.04.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Cześć Małgoś, facetowi żona podobno rodzi się wtedy, kiedy ma on ok. 18-20 lat. A ja nie mogę? co ja, gorsza? Inteligentnego kochanka miałabym:D:D i po fajowych rodzicach Malka, jak najedziesz ikonką na roślinki, i nie pokazuje procentów tylko jakąś motykę to klikaj i zbieraj. NIe martw się o rośliny, one nie więdną od razu, kilka godzin wytrzymają No, czasami nawet 25. A jestescie na facebooku? To znajdzcie mnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Cześć Małgoś, facetowi żona podobno rodzi się wtedy, kiedy ma on ok. 18-20 lat. A ja nie mogę? co ja, gorsza? Inteligentnego kochanka miałabym:D:D i po fajowych rodzicach Malka, jak najedziesz ikonką na roślinki, i nie pokazuje procentów tylko jakąś motykę to klikaj i zbieraj. NIe martw się o rośliny, one nie więdną od razu, kilka godzin wytrzymają no tylko tej motyki nigdzie nie było. Młode mi sie sfrustrowało, że pani Wioli nie może pomóc Małgos, ja nie jestem na FB, Młode sie zalogowało (tu emot przewracający gałkami ocznymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Małgos, nie mogę Cie znaleźć, Ty mnie szukaj po imieniu i nazwisku, fakt też zdjęcia nie mamMalka, powiedz Młodemu ze ani ja jemu ani on mi nie może pomagać, bo nie jesteśmy sąsiadami. Ale wysłałam zaproszenie Młodemu do Cafe world, jak chce spróbować to zapraszam, tam chodzi o gotowanie posiłków, prowadzi restaurację i zarabianie kasy. I szybciej to idzie niż to pole nieszczęsne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dzieki Wioluś, ale łon chce roslinki sadzic, co ja moge ...próbowałaś kiedyś siedmiolatkowi coś wytłumaczyc? :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Małgos, nie mogę Cie znaleźć, Ty mnie szukaj po imieniu i nazwisku, fakt też zdjęcia nie mam Malka, powiedz Młodemu ze ani ja jemu ani on mi nie może pomagać, bo nie jesteśmy sąsiadami. Ale wysłałam zaproszenie Młodemu do Cafe world, jak chce spróbować to zapraszam, tam chodzi o gotowanie posiłków, prowadzi restaurację i zarabianie kasy. I szybciej to idzie niż to pole nieszczęsne a co tu biega:O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 a co tu biega:O o facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Wiola oczekuj listy z nasionkami. Pani na poczcie jak zobaczyła kopertę to aż zapytała "a co to?" Dziwne ma kształty ale nasionka sobie rozdzielisz bo są każde inne choć razem spakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Maylandziu, jesteś kochaniutka, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :D Malka, mam 5 latke ale to już chyba ten sam okres upartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Maylandziu, jesteś kochaniutka, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :D :) jakby co to mnie w ten sposób nie dziękuj za nic, dobra mam 5 latke ale to już chyba ten sam okres upartości o nieeeeeeeeeeeee kochana, to całe dwa lata mniej doskonalenia tej niecnej umiejetności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.04.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 hejka wieczorna.... moje też uparte... ale na szczęście i przekupne więc jakos daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.04.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 :) jakby co to mnie w ten sposób nie dziękuj za nic, dobra :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Małgos, nie mogę Cie znaleźć, Ty mnie szukaj po imieniu i nazwisku, fakt też zdjęcia nie mam Malka, powiedz Młodemu ze ani ja jemu ani on mi nie może pomagać, bo nie jesteśmy sąsiadami. Ale wysłałam zaproszenie Młodemu do Cafe world, jak chce spróbować to zapraszam, tam chodzi o gotowanie posiłków, prowadzi restaurację i zarabianie kasy. I szybciej to idzie niż to pole nieszczęsne Slonce, wyslalam Ci link do profilu na Skype. Pisz mnie bez polskich czcionek, bo Ciebie jest 2 i nie wiem, ktora to Ty. Mam zdjecie w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jestem, cześć ludziska. Małgoś jak wiem o tych czcionkach ale ciągle zapominam:p Malka, nie przesadzaj, naprawdę, nie przesadzaj. Jesteś cudowną matką, co za różnica czy jedno dziecko czy trójka A. Byłby na pewno zachwycony Ps. pozdrów Go ode mnie:D My juz zaszczepione, kolejne ponad 100 zostawione, ale na razie jeszcze bez obroży przeciw kleszczowej. Zobaczymy jak bedą same kropelki działać. Wczoraj była w klinice pani z westie, suczką, psem który ja baaardzo baaardzo chcę mieć. Ale dobrze, że sobie pogadałyśmy bo już wiem, że go mieć nie będę. Przynajmniej na razie. Niestety psy są delikatne w żywieniu, 98% to alergicy, nie wiem czy dałabym sobie radę z takim psem i czy byłoby mnie na niego stać. A już szukałam na dogomanii. Z wieści budowlanych zamówione są już podmurówki. Dziś wybieram się po lawendową farbę do Julki pokoju. Problem może być, bo Julka chce teraz żółtą i nijak nie da sie przekonać że mama wie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Acha, przyniosłam cośhttp://www.domosfera.pl/wnetrza/1,99686,7717230,Domosfera_zaprasza_na_Internetowe_Targi_Wnetrz.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=5889106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 CHyba ta Bozia w grudniu juz wiedziała , że będę CI te nasinka słać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Tak jest Maylandziu:D Ona dobrze wie co robi. Zakładam oczywiscie ze to kobieta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Napewno, podobnie jak Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dzien dobry dziewczynki.Maylandziu brzuch juz widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ..I Maria Skłodowska też Brzuch pewnie widać, jak sie porządnie naje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 WIdać, widać. Jakoś tak bardzo wcześnie mi wyskoczył. Spodnie sobie wieksze już kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts