malgos2 08.04.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Czeeeeesc. Jakby mnie ktos jeszcze szukal na facebooku to bez polskich czcionek prosze. Poznacie mnie po Wioli i Moni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć Wiolcia - rozumiem że to Ty na Facebook-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Pewnie Monia Powiem Ci, ze jesteś dużo ładniejsza od tego zarośnietego avatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hejeczka a ja sonie na FB założyłam konto ale jakoś tego miejsca nie ogarniam... nie lezy mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Pewnie Monia Powiem Ci, ze jesteś dużo ładniejsza od tego zarośnietego avatarka Wlasnie, wlasnie. Ale Ty moglabys tam swoja facjate wkleic, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Pewnie Monia Powiem Ci, ze jesteś dużo ładniejsza od tego zarośnietego avatarka Ha ha ha dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wlasnie, wlasnie. Ale Ty moglabys tam swoja facjate wkleic, wis? Przecież właśnie wkleiłam. I to ze zdjęcia, na którym jestem z Twoim P. w "Trzech papryczkach" :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Przecież właśnie wkleiłam. I to ze zdjęcia, na którym jestem z Twoim P. w "Trzech papryczkach" :D:D Ozesz Ty. Ide zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ..orzeszku :D:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apka 08.04.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, Przepraszam, że się wtrącam, ale mam straszny problem i bardzo proszę: pomocy Wiola!!!!!! Niedawno rozpoczęliśmy budowę domu w truskawkach i okazało się, że mamy strasznie maleńką kotłownię.... I cały czas się zastanawiam,czy ona taka ma być, czy coś jest namieszane..... Czy byłoby możliwe, żebym dostała jakieś zdjątka z tego pomieszczenia? Bardzo proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Przecież właśnie wkleiłam. I to ze zdjęcia, na którym jestem z Twoim P. w "Trzech papryczkach" :D:D widziałam A Młody stwierdził - to moja koleżanka,ona młoda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 widziałam A Młody stwierdził - to moja koleżanka,ona młoda jest Bo to prawda. Jestem TAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Czesć Apka. Faktycznie kotłownia jest mała. Ciężko zrobić zdjęcia nawet. ALe to też przez to, że część kotłowni znajduje się pod schodami, my mamy tam hydrofor i kran. Jest za to wysoka, można umieścić np. zbiornik na wodę na ścianie powyżej człowieka Zaraz coś poszukam w archiwach męża to wkleję oki? Dziewczynki, kochane jesteście, Faktycznie dobrze się trzymam...pionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Apka, przeszukałam wszystko. Mam tylko zdjecia do banku, które nie pokazują absolutnie wielkości pomieszczenia a poszczególne elementy jego wyposażenia. Uwierz mi że cieżko zrobić zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apka 09.04.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Hej, dziękuję za odpowiedź. Jasne, rozumiem, że zdjęciami kiepsko... Tylko chciałam w takim razie zapytać, czy część pod schodami również jest obniżona w porównaniu z pozostałą częścią domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Tak, do kotłowni schodzi się po 3 schodkach. Okno zaczyna się dopiero na wys. 160 cm, nawet nie wiem ile wynosi całkowita wysokość ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 co słychowwac u wiolaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A nic, a u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 a siedzem sobiem na sklepie i papierki uskuteczniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ooo jeny, to świeto że masz trochę czasu i na doopie siedzisz a nie latasz gdzieś po domach i straszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts