Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Beauty, cieszę sie że Ci się podoba. Kto jak kto ale Ty to masz niezły gust, więc wiesz czemu tak zęby suszę na Twoją opinię :D:D

Co wejdę do Ciebie to choruję z dzikiej zazdrości tak, że nie mam siły nic pisać..

:D:D:DWiola ,no teraz to Ty połechtałaś moją próżność na maxa :D:D podniosłaś mnie na duchu ,bo jak się napatrzę na te wszystkie piękne ,nowoczesne wnętrza ,to mi się wydaje,że jestem totalne bezguście

:)heja, wiola powiedz mi ile metrów tynków wyszło u ciebie? przygotowujemy sie psychicznie bo finansowo na razie nie mozemy;) a i jakie robiłaś czy cementowo-wapiene czy gipsowe i czy dużo kosztowały:eek:

Tynki mam cementowo-wapienne,wyszło prawie 500 m2 i mąż mówi, ze kosztowało 6 tys. . Nie było dokładnie 500 ale montowali nam parapety, wiec na to samo wyszło cenowo. Ale to było 2 lata temu..

Nie patrz że w okolicy robią tylko takie. Są tacy co robią inne i takich szukaj jeśli chcesz inne. Dziś wybrałabym drugi raz te same. Jakoś mi gipsowe nie podchodzą. Poza tym w mieszkaniu mieliśmy gipsowe i strasznie sucho zawsze było, mąż poza tym ma alergię wiec wolałam te zwykłe. Podobają mi się w nich te nierówności, lekka chropowatość. Dla mnie są super ;)

Pamietajcie o metalowych narożnikach. MM zapomniał i nie zrobił i teraz żałuję bo to fajna rzecz. A tak mam juz obite w kilku miejscach.