wiolasz 13.04.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć Wiola:D:D Usciski dobre na wszystko :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć Wiola!kolorek wyszedł Ci super! W jednym pomieszczeniu ,w obecnym domu ,mam taki sam i muszę Ci powiedzieć ,ze odwiedza ten pokój mnóstwo dzieci i wszystkie zachwycone są tym kolorem ,działa bardzo uspokajająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć Beauty, cieszę sie że Ci się podoba. Kto jak kto ale Ty to masz niezły gust, więc wiesz czemu tak zęby suszę na Twoją opinię :D Co wejdę do Ciebie to choruję z dzikiej zazdrości tak, że nie mam siły nic pisać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć Beauty, cieszę sie że Ci się podoba. Kto jak kto ale Ty to masz niezły gust, więc wiesz czemu tak zęby suszę na Twoją opinię :D Co wejdę do Ciebie to choruję z dzikiej zazdrości tak, że nie mam siły nic pisać.. :D:DWiola ,no teraz to Ty połechtałaś moją próżność na maxa :D podniosłaś mnie na duchu ,bo jak się napatrzę na te wszystkie piękne ,nowoczesne wnętrza ,to mi się wydaje,że jestem totalne bezguście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a tfu tfu...wypluj i nie bluźnij Szczęka opada przy samym wejściu, jak wiedzę te schody i poręcz to to nie wiadomo jakich piękności spodziewać się dalej. Cudnie i bosko właśnie za konsekwencję stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 13.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 cześć wiola, zdjęcia małe mam , a ja większe chcę. a ja lubie twoje schody:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Czesc kwartet, ja te schody tez lubie:DAle co do zdjec nei pomogę, bo ja sie nie znam. Swoje wstawiam na onet i już takie mam. POlecam małgos2 do takich tematów:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Szalejesz Wiola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Mówisz?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 14.04.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 :)heja, wiola powiedz mi ile metrów tynków wyszło u ciebie? przygotowujemy sie psychicznie bo finansowo na razie nie mozemy;) a i jakie robiłaś czy cementowo-wapiene czy gipsowe i czy dużo kosztowały:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Znaczy, że ruch się w temacie robi :) Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Czeeeeeeee Wiola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć Wiola Fajnie ta barierka wyszła, no, no.. U Julki są dwa kolory? Ten jaśniejszy to co? Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.04.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wiolasz -Ty wiesz, że ja mam rewelacyjny refleks -więc przyszłam pochwalić Twoje schody z piękną balustradą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.04.2010 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 :)heja, wiola powiedz mi ile metrów tynków wyszło u ciebie? przygotowujemy sie psychicznie bo finansowo na razie nie mozemy;) a i jakie robiłaś czy cementowo-wapiene czy gipsowe i czy dużo kosztowały:eek: Tynki mam cementowo-wapienne,wyszło prawie 500 m2 i mąż mówi, ze kosztowało 6 tys. . Nie było dokładnie 500 ale montowali nam parapety, wiec na to samo wyszło cenowo. Ale to było 2 lata temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.04.2010 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Wogle hejeczka, dziś robotny dzień przede mną. Małgoś, planuję wycieczkę do Krakowa, wiec pewnie się będę do Ciebie uśmiechać, bo jadę z MM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 15.04.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 :)cześć, dzięki wiola, mniej więcej tyle wyliczyliśmy z panem, ale w mojej okolicy wszyscy uparli sie i robia tynki gipsowe, i sama nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.04.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nie patrz że w okolicy robią tylko takie. Są tacy co robią inne i takich szukaj jeśli chcesz inne. Dziś wybrałabym drugi raz te same. Jakoś mi gipsowe nie podchodzą. Poza tym w mieszkaniu mieliśmy gipsowe i strasznie sucho zawsze było, mąż poza tym ma alergię wiec wolałam te zwykłe. Podobają mi się w nich te nierówności, lekka chropowatość. Dla mnie są super Pamietajcie o metalowych narożnikach. MM zapomniał i nie zrobił i teraz żałuję bo to fajna rzecz. A tak mam juz obite w kilku miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.04.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Pamietajcie o metalowych narożnikach. MM zapomniał i nie zrobił i teraz żałuję bo to fajna rzecz. A tak mam juz obite w kilku miejscach. Ale z kolei jak masz metalowe narożniki -to Ci szara blacha przebija po jakimś czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts