Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć :lol:

Wiolasz, w liście motywacyjnym, oprócz standardowego pirdumpirdum możesz dać jakby krótkie opisowe rozszerzenie CV, tzn. co konkretnie robiłaś/robisz w poprzedniej pracy, co szczególnie może się przydać w tej.

Cholera, to chyba całkiem niejasne jest :-? Ale wiesz, na jakie polujesz stanowisko i co się na nim robi (pi razy drzwi) - więc możesz walnąć, że do Twoich obowiązków należy/ało m.in. to i to, a także, i jeszcze coś tam, coś tam. W CV masz suche fakty i nazwy stanowisk, a tu sobie tak bardziej wiesz... wodolejsko :wink: I że liczysz na rozwój i dalsze szkolenie bla-bla...

Popełnij coś i możesz mi wysłać na maila, może coś pokombinujemy :wink:

Jakby co, mój mail: [email protected]

PS. Poza tym masz zaj...sty sprzęcior :o :wink: :lol:

aaaaaaaaaa :oops:

Ręka cała prawa mnie boli, odciski mam ale prawie 3/4 tego kawałka chwaściorów wyciełam. Jestem dumna bo załapałam jak to sie robi. ALe ręcznie te 13 ar co zostało wolę jakos gospodarować bo nie wykoszę sama. W nosie mam żeby cały dzień spędzać przy kosiarce.

No ale dałam radę :lol:

Piękny wyszedł Ci ten kominek :lol: :lol: :lol:

Ciekawa jestem jak go dalej pomalujesz? ale nawet juz teraz wygląda bardzo efektownie!!!!!

No właśnie nie mam pomysłu. Myślałam o takim ceglastym kolorze ale nie wiem jaki kolor pozostałych ścian wtedy dać aby pasowało do tego ceglastego/

kiedy planujecie tam zamieszkać?

Nie wiem, ale mam nadzieję, że w tym roku się uda

Nooo, aż się monsz będzie bać

Kurczę, nie ma czego się bać, bo ręka mi spuchła i nic nią podnieść nie mogę. Ręki mocno w pięść też nie zacisnę :o

Wiolasz, opuchlizna mija :wink:

Będąc pod wrażeniem sprzęciora zapomniałam pochwalić kominek. Jest śliczny :lol:

Ale ja w ceglastej ścianie go nie widzę - ona go stłamsi. Kamień jest cudowny i powinien mieć neutralną oprawę, bo jest piękny sam w sobie. To jak z makijażem - albo oczy, albo usta :wink:

Chociaż akurat do tej zasady ja się nie zawsze stosuję :oops: :lol:

Kawowy dużo lepszy, zwłaszcza kawa z mlekiem :lol:

W każdym razie jakiś spokojny i neutralny kolor, który będzie stanowił tylko tło dla tego kamienia i ognia za szybką :wink: Wystarczy, będzie pięęęęknieeee :lol:

Poszalej z kolorami w innych miejscach :wink:

Co do makijażu, to się nie przejmuj :lol: