kachna28 23.08.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Hej wiolasz, wydaje mi się, że teraz niewiele firm chce listu motywacyjnego. No bo po co? w CV jest wszystko czarno-na białym, a wliście motywacyjnym tylko podlizywanie się typu: "marzę by pracować w waszej firmie", "proszę o zainteresowanie moją ofertą" itd... Rozsyłaj samo CV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Niestety firma, na którą poluję, stosuje starodawne metody rekrutacyjne i zwraca uwagę na takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Niestety firma, na którą poluję, stosuje starodawne metody rekrutacyjne i zwraca uwagę na takie rzeczy. zdradź chociaż rąbek tajemncy -jaka to branża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Nic nie powiem, bo zawsze jak kłapię dziobem to nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.08.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cześć Wiolasz, w liście motywacyjnym, oprócz standardowego pirdumpirdum możesz dać jakby krótkie opisowe rozszerzenie CV, tzn. co konkretnie robiłaś/robisz w poprzedniej pracy, co szczególnie może się przydać w tej. Cholera, to chyba całkiem niejasne jest Ale wiesz, na jakie polujesz stanowisko i co się na nim robi (pi razy drzwi) - więc możesz walnąć, że do Twoich obowiązków należy/ało m.in. to i to, a także, i jeszcze coś tam, coś tam. W CV masz suche fakty i nazwy stanowisk, a tu sobie tak bardziej wiesz... wodolejsko I że liczysz na rozwój i dalsze szkolenie bla-bla... Popełnij coś i możesz mi wysłać na maila, może coś pokombinujemy Jakby co, mój mail: [email protected] PS. Poza tym masz zaj...sty sprzęcior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Dzięki Olga, w poniedziałek posiedzę w pracy to coś potworzę a potem podrzucę do sprawdzenia. STaram się o jakieś stanowisko w dziale HR czy personalnym. Zależy od firmy jak na to mówią. O jakim sprzęcie mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.08.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 O tym ręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaa Ręka cała prawa mnie boli, odciski mam ale prawie 3/4 tego kawałka chwaściorów wyciełam. Jestem dumna bo załapałam jak to sie robi. ALe ręcznie te 13 ar co zostało wolę jakos gospodarować bo nie wykoszę sama. W nosie mam żeby cały dzień spędzać przy kosiarce. No ale dałam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 A czemu miałabyś nie dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Nie zdawałam sobie sprawy, że to taka ciężka robota Koszmar, na początku już wymiękłam ale nie miałam co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Eeee, parę razy oblecisz teren i przestanie być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 taaa... a jakie bicepsy będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Nooo, aż się monsz będzie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Piękny wyszedł Ci ten kominek Ciekawa jestem jak go dalej pomalujesz? ale nawet juz teraz wygląda bardzo efektownie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 pracuś się z Ciebie robi kominek piękny, robi się coraz bardziej domowo kiedy planujecie tam zamieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.08.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Piękny wyszedł Ci ten kominek Ciekawa jestem jak go dalej pomalujesz? ale nawet juz teraz wygląda bardzo efektownie!!!!! No właśnie nie mam pomysłu. Myślałam o takim ceglastym kolorze ale nie wiem jaki kolor pozostałych ścian wtedy dać aby pasowało do tego ceglastego/ kiedy planujecie tam zamieszkać? Nie wiem, ale mam nadzieję, że w tym roku się uda Nooo, aż się monsz będzie bać Kurczę, nie ma czego się bać, bo ręka mi spuchła i nic nią podnieść nie mogę. Ręki mocno w pięść też nie zacisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.08.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Wiolasz, opuchlizna mija Będąc pod wrażeniem sprzęciora zapomniałam pochwalić kominek. Jest śliczny Ale ja w ceglastej ścianie go nie widzę - ona go stłamsi. Kamień jest cudowny i powinien mieć neutralną oprawę, bo jest piękny sam w sobie. To jak z makijażem - albo oczy, albo usta Chociaż akurat do tej zasady ja się nie zawsze stosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.08.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Myślałam jeszcze nad kawowym jakimś właśnie, bo taką kawę z mlekiem chcę wypoczynek kiedyś tam. Wtedy pasowałby mi na inych ścianach taka brudna biel. Jak myślisz? Co do makijażu to jestem kompletnie zielona w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.08.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Kawowy dużo lepszy, zwłaszcza kawa z mlekiem W każdym razie jakiś spokojny i neutralny kolor, który będzie stanowił tylko tło dla tego kamienia i ognia za szybką Wystarczy, będzie pięęęęknieeee Poszalej z kolorami w innych miejscach Co do makijażu, to się nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 O Tak! Olga ma rację (jak zwykle ) -Caffe latte -polecam (chyba z Duluxa). A ile Cię wyniósł ten kominek? albo chociaż sam kamień? No i nadal nie widzę wizualizacji kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts