Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek Wiolu:rolleyes:dzięki za słowa otuchy .serialnie Ty to potrafisz człowieka podnieść na duchu. dzięki. myślałam ,że ja tylko budowlane doły miewam. pomyslałam,pomyslałam i cieszę się moja truskawką. a obok mnie buduje się wacław. jak zobaczyłam co to za projekt to szczęka mi opadła. 211m pow. użytkowej:eek:masakra. i teraz sie cieszę moją truskaweczką. bardzo. i tym dłubaniem sie cieszę, i tymi drobnymi kroczkami. pozdrawiam basia

Hej! Byłam u Ciebie :)

Ale ty masz wielki ogród :jawdrop:I ładna siateczka wokół. Właśnie o takiej marzę :)

Ja mam tylko 5 arów i jeszcze tego cholerka nie mogę ogrodzić :cool:

Wiola, a kto robił murek pod siatkę? Mąż?

Pytam, bo jak Twój zrobił, to ja mojego też zmuszę ;)

A Julka ma świetny gust. Lampa jest ekstra! Serio, bardzo mi się podoba :)

Czesc Bogata. :)

Jessuuusicku! naprawdę?? jasny gwint, nie mogę sie jakoś odnaleźć w tym stanie ducha ;)

Dario, a wiesz, ze dolny drut z jednej strony jest brązowy? Facet sprzedał nam zamiast w jednym kawałku 390 m, to wysłał jakieś 40 m + resztę. I te 40 m do żadnego boku nie pasowało i musieliśmy dokupić. Poza tym, w większości marketów są dostępne tylko zielone.

Jak będziesz zamawiać drut, to zaznacz że chcesz wszystko w jednym kawałku, bo potem trzeba sztukować.

A z tym moim aktem to już myślałam, ale jakoś nie mogę się zebrać a wałeczki w międzyczasie rosną i się rozmnażają, heehehe....

Nelli, paczka poszła w piątek. Sorki, ale kompletnie nie miałam czasu podjechać na pocztę.

Murek pod siatkę to zwykły panel betonowy, do kupienia na allegro i w każdym zakładzie, który robi cokolwiek z betonu. Teraz jest tego mnóstwo. Kwestia tylko ceny i transportu bo ciężkie jak cholera.

Basiu, będzie dobrze, to było chwilowe załamanie :D:D