Magi77 28.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 własnie słonko wyszło fajnie od razu lepiej się żyje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.04.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Oj Magi... jakie lepiej? czeka mnie czyszczenie szczotą drucianą słupków ogrodzeniowych i malowanie ich...jak w końcu ruszę tyłek to może zdążę sie za to wziąć dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Oj Magi... jakie lepiej? czeka mnie czyszczenie szczotą drucianą słupków ogrodzeniowych i malowanie ich...jak w końcu ruszę tyłek to może zdążę sie za to wziąć dzisiaj :rolleyes: no ale lepiej czyścić jak słoneczko świeci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.04.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.04.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 no nie nadrobię, nie nadrobię....ale sią postaram juz nie narobic wiekszych zaległosci pozdrowienia dla prawej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.04.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Tobie wybaczę :D Prawa ręka zmęczona, jak odpocznie to na pewno pomacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 cześć dziewczyny -to nowe FM tak mnie wk...a, że w zasadzie zaglądam tylko po to, żeby przypomniec o swoim istnieniu.. Pozdrawiam Was serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Ja też zaglądam codziennie i czytam, ale nie mam nic mądrego do dodania i nie odzywam się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.04.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Wiola... pokaż ogrodzenie !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.04.2010 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Czesc Kachna, ja o Tobie pamietam zawsze :D Nitka, nie mam jeszcze całości. Mam jedno zdjecie które zrobiłam z góry ale tam nic nie widać konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 01.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Doberek Wiolu:rolleyes:dzięki za słowa otuchy .serialnie Ty to potrafisz człowieka podnieść na duchu. dzięki. myślałam ,że ja tylko budowlane doły miewam. pomyslałam,pomyslałam i cieszę się moja truskawką. a obok mnie buduje się wacław. jak zobaczyłam co to za projekt to szczęka mi opadła. 211m pow. użytkowej:eek:masakra. i teraz sie cieszę moją truskaweczką. bardzo. i tym dłubaniem sie cieszę, i tymi drobnymi kroczkami. pozdrawiam basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Czesc Bogata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Hej! Byłam u Ciebie Ale ty masz wielki ogród :jawdrop:I ładna siateczka wokół. Właśnie o takiej marzę Ja mam tylko 5 arów i jeszcze tego cholerka nie mogę ogrodzić Wiola, a kto robił murek pod siatkę? Mąż? Pytam, bo jak Twój zrobił, to ja mojego też zmuszę A Julka ma świetny gust. Lampa jest ekstra! Serio, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Wiolcia, też robimy siatkę Tyle, że brązową Do sypialni to powinnaś swój akt wrzucić a nie obce gołe baby.. Mąż by Cię ciągle miał na oku i to w takiej pozie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.05.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Czesc Bogata. Jessuuusicku! naprawdę?? jasny gwint, nie mogę sie jakoś odnaleźć w tym stanie ducha Dario, a wiesz, ze dolny drut z jednej strony jest brązowy? Facet sprzedał nam zamiast w jednym kawałku 390 m, to wysłał jakieś 40 m + resztę. I te 40 m do żadnego boku nie pasowało i musieliśmy dokupić. Poza tym, w większości marketów są dostępne tylko zielone. Jak będziesz zamawiać drut, to zaznacz że chcesz wszystko w jednym kawałku, bo potem trzeba sztukować. A z tym moim aktem to już myślałam, ale jakoś nie mogę się zebrać a wałeczki w międzyczasie rosną i się rozmnażają, heehehe.... Nelli, paczka poszła w piątek. Sorki, ale kompletnie nie miałam czasu podjechać na pocztę. Murek pod siatkę to zwykły panel betonowy, do kupienia na allegro i w każdym zakładzie, który robi cokolwiek z betonu. Teraz jest tego mnóstwo. Kwestia tylko ceny i transportu bo ciężkie jak cholera. Basiu, będzie dobrze, to było chwilowe załamanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Wałeczki są bardzo seksowne O ile się je ma, bo u Ciebie to raczej ciężko z tym będzie U nas już siatka prawie położona, wczoraj robili do 10tej w nocy, jest póki co chwycona drutami (bo psy..), musimy jeszcze przemalować słupki i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Waleczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.05.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Aniu, ja się dobrze maskuję, ale jakbym juz siebie powiesiła, to te prawie rubensowskie kształty jakoś mi nie pasują do reszty pokoju A co z przodu będzie? też siatka czy jakieś inne cudo? Jak juz zrobią to wrzuć zdjęcia, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.05.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Waleczki. Ty chyba za późno wstałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.05.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Matko, pies z kulawą nogą nawet nie zajrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts