Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chciałam powiedzieć, że szafy miodzio. Ta wielka bardziej mi się podoba od mojej, którą mam, co prawda, na razie tylko wirtualnie. Facet wyznaczył termin odbioru na koniec maja :mad:bo podróżuje po świecie.

Wiola, dawaj mi te namiary na priva :evil:;)

Edytowane przez Nelli Sza

Hej

Małgoś, Ty masz ten z Tchibo, jak mam praktycznie taki sam, tylko z pepco :D za 30 zł, 5l z pedałem. Fajny :D

Nitka, Ty sie ciesz, ze tylko tak smrodzą :D

Lidzia, witam Cię u mnie w ogródku :D Największym sukcesem dla mnie jest to, że pies mój osobisty nie wykopuje mi na razie żadnych pojawiających sie roślinek. Chociaż...widziałam nieraz, ze ja grzebię w jednym kątku a ona kopie w drugim :D Ale daleko ode mnie, wiec na razie może.

Arnika, hej, ja też u Ciebie na bieżąco jestem :D tylko pisać nie mam co.

Nelli, to że skończyłaś 30-tkę, nie znaczy ze Ci wszystko wolno. Już napisałam wcześniej, oddasz jak sie spotkamy. Nie pyskuj mi tu do starszych. :cool:

Jadę po męża. Miał wczoraj prostowanie przegrody nosowej i przeżył. Teraz bedzie mnie 2 tygodnie w domu wqrwiał. Jak przychodzi sobota a on ma wolne, to już jestem bliska rozwodu. Teraz to chyba sie wyprowadzę... ;)

i co? podobało Ci się?

No podobalo, mieszkalismy w takich szpiczastych domkach, na gorze, wiec pod mocnymi skosami, codziennie ktos sie rano walil w glowe, poza tym biegaly kotki, ktore kazde dziecko chcialo zabrac, moj ojciec mi zlapal kotka, ale kotek sie porzygal w pokoju, wiec go puscilismy, byl fajny kaowiec - gej opalony, do morza mielismy ze 4 km przez las ale ogolnie fajnie bylo. :)