malgos2 11.05.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Taki sam jak Twój A jaki ja mam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.05.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 hejak co porabiacie? ja dziś wypiłam pierwszą szklanke wody w moim kwietnym zakątku.... fajnie mi było oj fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.05.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 aaaaaaaaaaa i mili panowie co prawda zasmrodzili pół wsi, ale dziury w drodze po zimie mi dziś zalali asfaltem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dawno nie zaglądałam do dziennika, a tam taaakieeee zmiany piękne szafy kupiłaś do sypialni i do pokoju Julki i ogródek coraz fajniej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jestem... ... zaglądam.... Bywam na bieżąco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) Chciałam powiedzieć, że szafy miodzio. Ta wielka bardziej mi się podoba od mojej, którą mam, co prawda, na razie tylko wirtualnie. Facet wyznaczył termin odbioru na koniec maja :mad:bo podróżuje po świecie. Wiola, dawaj mi te namiary na priva Edytowane 11 Maja 2010 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.05.2010 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Hej Małgoś, Ty masz ten z Tchibo, jak mam praktycznie taki sam, tylko z pepco za 30 zł, 5l z pedałem. Fajny Nitka, Ty sie ciesz, ze tylko tak smrodzą Lidzia, witam Cię u mnie w ogródku Największym sukcesem dla mnie jest to, że pies mój osobisty nie wykopuje mi na razie żadnych pojawiających sie roślinek. Chociaż...widziałam nieraz, ze ja grzebię w jednym kątku a ona kopie w drugim Ale daleko ode mnie, wiec na razie może. Arnika, hej, ja też u Ciebie na bieżąco jestem tylko pisać nie mam co. Nelli, to że skończyłaś 30-tkę, nie znaczy ze Ci wszystko wolno. Już napisałam wcześniej, oddasz jak sie spotkamy. Nie pyskuj mi tu do starszych. Jadę po męża. Miał wczoraj prostowanie przegrody nosowej i przeżył. Teraz bedzie mnie 2 tygodnie w domu wqrwiał. Jak przychodzi sobota a on ma wolne, to już jestem bliska rozwodu. Teraz to chyba sie wyprowadzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Wiolaszku... cierpliwości... tylko natychmiast.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Przyjedz do Warszawy na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Albo nad morze lecę do dziennika zobaczyć co u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kosz na smieci... Ja w Tchibo tez dalam cos kolo tego tak mi sie wydaje... Teraz tam maja dosc drogie rzeczy, wtedy jakos bardziej dalo sie cos kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.05.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Dziewczyny, ja czasu nie mam A nad morze jadę 18 lipca, wypocznę sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Dziewczyny, ja czasu nie mam A nad morze jadę 18 lipca, wypocznę sobie... a gdzie będziesz??? w pobliżu Kołobrzegu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.05.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 chyba nie, jakaś wioska o nazwie Kąty Rybackie. To chyba nie Twoje okolice, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 chyba nie, jakaś wioska o nazwie Kąty Rybackie. To chyba nie Twoje okolice, co? Bylam w Katach, bylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 chyba nie, jakaś wioska o nazwie Kąty Rybackie. To chyba nie Twoje okolice, co? niestety nie moje okolice ... szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.05.2010 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Bylam w Katach, bylam. i co? podobało Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 i co? podobało Ci się? No podobalo, mieszkalismy w takich szpiczastych domkach, na gorze, wiec pod mocnymi skosami, codziennie ktos sie rano walil w glowe, poza tym biegaly kotki, ktore kazde dziecko chcialo zabrac, moj ojciec mi zlapal kotka, ale kotek sie porzygal w pokoju, wiec go puscilismy, byl fajny kaowiec - gej opalony, do morza mielismy ze 4 km przez las ale ogolnie fajnie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.05.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hej Nelli, to że skończyłaś 30-tkę, nie znaczy ze Ci wszystko wolno. Już napisałam wcześniej, oddasz jak sie spotkamy. Nie pyskuj mi tu do starszych. Staruszka się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.05.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mam nadzieję, że u mnie będzie wyzej sufit, szczególnie, że nie w domkach mamy być a w jednym dużym domu. Zobaczymy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts