Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Cześć Wiola:D jak tam u ciebie z wodą?mam nadzieję,że cię nie zalewa bo widziałam rzeszów. horror jakiś. bardzo współczuję ludziom na tych terenach. bardzo podobaja mi sie szafy. ta biała do córki by mi pasowała a druga do mnie. gdzie je można zobaczyć?;)tzn. w jakim sklepie. pozdrawiam ciepło w ten zimny majowy poniedziałek:yes:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej

Ja mieszkam na górce, dosyć wysokiej tak więc musiałaby to być powódź tysiąclecia, żeby woda do mnie dotarła.

Ale park w Rzeszowie już pływa, i parkingi przy parku też. Dobrze, że nikt tam nie parkuje..

Szafy są z Ikei. Biała szafa to chiński wyrób, czarna szafa zrobiona jest w Szwecji.

U mnie leeeejeee

non stop... leje, przestaje na 10 min i znowu zaczyna. Wszystkie warzywa mam w wodzie, jakbym ryż hodowała...ale co ja będę narzekać na kilkanaście sztuk grządek, jak ludzie całe domy tracą...

Znalazłam w sieci taki filmik

http://www.youtube.com/watch?v=uHSqR7t33WY

to tylko fragment, bo miejsce spacerów, budowa elektrowni wodnej, albo ogródki działkowe...

Własnie dzwonił z drogi mąż. Z jednej strony, w dole wsi już droga jest odcięta całkiem. Pamiętam, że to malutki strumyk gdzieś w dole był....

Nie wiem jak z drugą drogą do Rzeszowa. Może się okazać, że całkowicie będziemy na wyspie...

Wczoraj po południu, ok. 16 mąż jeździł po dziecko. Przy nowym moście, za płotem parkingu Hali Podpromie stoi sobie dom. Taki zwykły jednorodzinny. Sam jeden w tych okolicach, dalej już tylko bloki i biura. I wtedy już ludzie mieli wodę pod drzwiami wejściowymi. To co jest u nich teraz, kiedy leje non stop nieprzerwanie od tej 16-tej...?