wiolasz 27.06.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Małgoś, ja na Ciebie i Ty na mnie jesteś skazana przez najbliższy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.06.2010 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Jeszcze wszystkiego nie wykończyłam a już remontuję :D Wczoraj był czas malowania balustrad dzis musimy skończyć, bo pogoda nas goni .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Małgoś, ja na Ciebie i Ty na mnie jesteś skazana przez najbliższy rok Wiolaszku dlaczego jesteś skazana na Małgoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Chyba Wiolasz sie bedzie ksztalcic pod okiem Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 29.06.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 :wiggle:cześć wiola. dzisiaj troche power mi wrócił i nawet coś napisać mogę;)i zapytac oczywiście. czy robiliście juz taras, bo nie wiem. ja go trochę poszerzyłam niepotrzebnie i takie lotnisko wyszło. średnio jestem zadowolona:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Wiolaszku dlaczego jesteś skazana na Małgoś? A co? Zazdrosna jestes? Wiola, ja juz niedlugo zaczne szampana chlodzic na 22 pazdziernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A co? Zazdrosna jestes? Wiola, ja juz niedlugo zaczne szampana chlodzic na 22 pazdziernika. Kogo pytasz? A o co mam być zazdrosna....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Kogo pytasz? A o co mam być zazdrosna....? No Ciebie, Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.06.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 chyba i ja sie zaczne ksztalcic w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.06.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ania, możesz zawsze zrobić jeszcze jeden kierunek, wiedzy nigdy dość Mam nadzieję ze zacznę sie dokształcać. Dopóki nie zaczne to nie ma z czego sie cieszyć Basia, nie mamy tarasu wogle. Kiedyś będzie, ale daty dokładnej nie podam A duży taras nigdy nie jest za duży, zawsze znajdzie sie dla niego zastosowanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 29.06.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Cześć Wiolasz mam do Ciebie pytanko, czy macie w każdym pomieszczeniu kratkę wentylacyjną? czy tylko w kuchni i w obu łazienkach? pytam,bo ostatnio byliśmy u sąsiadów zobaczyć tynki i w każdym pokoju zauważyłam kratkę went. Teraz te okna są takie szczelne, nie wiem sama, Aaa i jeszcze mam prośbę podałabyś mi namiary na tych tynkarzy co ich tak wychwalasz może do stalowej woli przyjadą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Wiola, nic się nie układa tak jak miało A. w sobotę idzie do pracy, mama juz ma umówione spotkanie, Młodego nie chcę z oczywistych względów ze sobą zabierać i na dodatek coś mi dziś pierdzielnęło w układzie hamulcowym. Wszystkie klęski na raz.....choć w duchu myslę, że jeszcze do piątku mogę to jakoś ogarnąć, choć blado widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2010 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Cześć Wiolasz mam do Ciebie pytanko, czy macie w każdym pomieszczeniu kratkę wentylacyjną? czy tylko w kuchni i w obu łazienkach? pytam,bo ostatnio byliśmy u sąsiadów zobaczyć tynki i w każdym pokoju zauważyłam kratkę went. Teraz te okna są takie szczelne, nie wiem sama, Aaa i jeszcze mam prośbę podałabyś mi namiary na tych tynkarzy co ich tak wychwalasz może do stalowej woli przyjadą Pozdrawiam Cześć Kasia Kratki mamy w łazienkach, kotłowni i kuchni. Wystarczy chyba. Okna często odszczelniam, bo albo mi gorąco albo co... Co do tynkarzy to chwalę bo mam nadzieję, ze ekipa ta sama i nie skiepścili się jeszcze 607 132 252 Przyjadą na pewno, przeciez to niedaleko a sami są z okolic Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2010 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Wiola, nic się nie układa tak jak miało A. w sobotę idzie do pracy, mama juz ma umówione spotkanie, Młodego nie chcę z oczywistych względów ze sobą zabierać i na dodatek coś mi dziś pierdzielnęło w układzie hamulcowym. Wszystkie klęski na raz.....choć w duchu myslę, że jeszcze do piątku mogę to jakoś ogarnąć, choć blado widzę Malka, będzie dobrze. My w niedzielę wywozimy dziecko do teściów na wakacje, wiec musimy wyjechać rano. Może to jakoś się poukłada samo, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Tylko zebyscie laski na wybory poszly, bo jak nie to wygra ten... wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 30.06.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dziękuję Ci baaardzo Wiolaszku Dzwonię i zaraz się dowiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Tylko zebyscie laski na wybory poszly, bo jak nie to wygra ten... wiecie. Jak nie ten to inny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 01.07.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 cześć wiola:)ile KW ma twój kominek? my chcemy nie za duży tak 8do 10 KW.u mnie dzisiaj ocieplenie bez kleju bo za gorąco. i płytki do łazienki na dole kupiłam z wielkim bólem. i panele do salonu. uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Czeeeeeeee Wiola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts