Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania, możesz zawsze zrobić jeszcze jeden kierunek, wiedzy nigdy dość :D

Mam nadzieję ze zacznę sie dokształcać. Dopóki nie zaczne to nie ma z czego sie cieszyć :D

Basia, nie mamy tarasu wogle. Kiedyś będzie, ale daty dokładnej nie podam ;)

A duży taras nigdy nie jest za duży, zawsze znajdzie sie dla niego zastosowanie :D:D

Cześć Wiolasz ;)

mam do Ciebie pytanko, czy macie w każdym pomieszczeniu kratkę wentylacyjną?

czy tylko w kuchni i w obu łazienkach?

pytam,bo ostatnio byliśmy u sąsiadów zobaczyć tynki i w każdym pokoju zauważyłam kratkę went.

Teraz te okna są takie szczelne, nie wiem sama,

Aaa i jeszcze mam prośbę podałabyś mi namiary na tych tynkarzy co ich tak wychwalasz ;)

może do stalowej woli przyjadą ;)

Pozdrawiam

Wiola, nic się nie układa tak jak miało :( A. w sobotę idzie do pracy, mama juz ma umówione spotkanie, Młodego nie chcę z oczywistych względów ze sobą zabierać i na dodatek coś mi dziś pierdzielnęło w układzie hamulcowym. Wszystkie klęski na raz.....choć w duchu myslę, że jeszcze do piątku mogę to jakoś ogarnąć, choć blado widzę :(

Cześć Wiolasz ;)

mam do Ciebie pytanko, czy macie w każdym pomieszczeniu kratkę wentylacyjną?

czy tylko w kuchni i w obu łazienkach?

pytam,bo ostatnio byliśmy u sąsiadów zobaczyć tynki i w każdym pokoju zauważyłam kratkę went.

Teraz te okna są takie szczelne, nie wiem sama,

Aaa i jeszcze mam prośbę podałabyś mi namiary na tych tynkarzy co ich tak wychwalasz ;)

może do stalowej woli przyjadą ;)

Pozdrawiam

Cześć Kasia :D

Kratki mamy w łazienkach, kotłowni i kuchni. Wystarczy chyba. Okna często odszczelniam, bo albo mi gorąco albo co...

Co do tynkarzy to chwalę bo mam nadzieję, ze ekipa ta sama i nie skiepścili się jeszcze :D

607 132 252

Przyjadą na pewno, przeciez to niedaleko a sami są z okolic Rzeszowa :D

Wiola, nic się nie układa tak jak miało :( A. w sobotę idzie do pracy, mama juz ma umówione spotkanie, Młodego nie chcę z oczywistych względów ze sobą zabierać i na dodatek coś mi dziś pierdzielnęło w układzie hamulcowym. Wszystkie klęski na raz.....choć w duchu myslę, że jeszcze do piątku mogę to jakoś ogarnąć, choć blado widzę :(

Malka, będzie dobrze.

My w niedzielę wywozimy dziecko do teściów na wakacje, wiec musimy wyjechać rano. Może to jakoś się poukłada samo, co?