Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, serwis do płyty miał załatwić mąż...Miał....ale oczywiście to wielce zarobiony człowiek jest a ja z kolei wyrozumiała jestem bardzo....

A co do ślimaków....jak się ma 300 sztuk na m2 i to zbierając 2 x dziennie, to żadne naturalne opryski nie pomogą. Francuzom trzebaby dodać ślimaki a'la Albigowa do jadłospisu i byłoby po kłopocie :D:D

Cześć Rasia, co tam? ;)

Edytowane przez wiolasz

Basia, gres jest w porządku, ale to nie jest chiński gres. O chiński musisz pytać tych, którzy go mają.

Widać ślady mycia, takie smugi, kiedy myję mopem a kiedy myję zwykłą szmatą i ręcznie, nie widać żadnych śladów.

ALe tak samo jest z panelami, więc myślę że to nie wina gresu.

Matko,....jakich epitetów się doczekałam ;)

Zastosowałam ślimax.....z wielkim strachem o psa, czy czasami nie pokusi się i nie zeżre...pies żyje nadal...ślimaków niet ;) jak na razie działa tylko drogie cholerstwo. 25 zł za kubek 0,5 l granulatu a sypać trzeba wokół ogrodu...

Oprócz tego wielkie zaskoczenie z mojej strony, jak cudnie moze pachnieć maciejka wieczorem..jakoś nigdy w domu u mamy nie zwracałam na to uwagi a teraz wchodząc do swojego domu czuję maciejkę...za rok wysieję wiecej :D

:wiggle:maciejka cudna jest. uwielbiam ją. nawet sobie wsiałam w dwie skrzyneczki ale dość płytko nasionka wsypałam żeby szybciej wyszły . nastepnie wzięłam węża i fru . ciśnienie takie było,że wszystko wypłukałam . i nie mam macejki niestety ale zapach przecudny jest. kwiatuszki malutkie ale zapach ...pozdrówka:wiggle: