kwartet 26.07.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 cześć wiola:)ładny ten twój przedpokój:wiggle:chciałabym takie schody mieć...szukam wykonawcy. u nas ceny z księżyca. 250-500 za jednego trepa. a może ja się nie znam? sama nie wiem:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.07.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 foty, foty, tup tup tup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michur 26.07.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Cześć Poprzednio dodałem komentarz do bloga, którego jakoś nie mogę znaleźć. Pozwól więc, że się powtórzę Mój pomalowany i jakże czysty przedpokój :D http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSCF1118.jpg?t=1280121884 Zaciekawiły mnie Te drzwi pod schodami. Do tego stopnia, że zaczynam rozważać podobne rozwiązanie u nas. Mam jednak pytanko - czy u Ciebie przed nimi znajduje się jeszcze jakiś podest lub ewentualnie szerszy stopień? Obawiam się, że u nas takie drzwi trzebaby było otwierać stojąc na stopniach. Pozdrowienia, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Przepokój jest pomalowany na biało, jak Babcie kocham... Basia, nie mam pojęcia po ile liczą za trep, ale wiem, że dużo za dużo. Nasz był lokalny, polecony przez osobę z FM i jestem zadowolona. Pamiętam że trepy to 3600 zł za 15 szt. z montażem. Barierka to grosze w porównaniu z cenami na rynku, ale zrobiona własnoręcznie. Michał, witaj. Pisz gdzie chcesz Do kotłowni są 2 schodki, potem jest dość dużo miejsca, spokojnie staną 2 osoby, drzwi otwierają się do kotłowni, a nie do schodów, wiec nic nie zawadza. Nie mam zdjęcia tych schodków i nie mogę dziś zrobić, bo Młoda gdzieś baterie do swoich zabawek zwinęła ale jutro postaram sie cyknąć fotkę, jak nie zapomnę. A co do opalenizny, to musicie uwierzyć na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michur 26.07.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Do kotłowni są 2 schodki, potem jest dość dużo miejsca, spokojnie staną 2 osoby, drzwi otwierają się do kotłowni, a nie do schodów, wiec nic nie zawadza. Nie mam zdjęcia tych schodków i nie mogę dziś zrobić, bo Młoda gdzieś baterie do swoich zabawek zwinęła ale jutro postaram sie cyknąć fotkę, jak nie zapomnę. Dzięki wiolasz Właśnie przejrzałem cały Twój dzienniczek i nigdzie takiego ujęcia nie ma U nas chyba jednak nie spasuje to rozwiązanie - futryna drzwi musiałaby być już na ostatnim stopniu. Niezbyt wygodne to, moim zdaniem, rozwiązanie i można głową zawadzić :/ pozdrowienia, michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Jak nie masz miejsca to faktycznie cieżko wykombinować. U nas wymyślał i kombinował wykonawca, bo my zieloni byliśmy. I dobrze wykombinował, w miarę mozliwości wygodnie i wejść się i przy wyjściu nie wydaje się takie ciasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.07.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 jak nie zobacze to nie uwierzę witaj w Domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.07.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hmmm, ja tam nie wierze ze na bialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 niedowiarki z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2010 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 ja też się cieszę, ze Was mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Wiolcia cudnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dzieki Monia, no w końcu jedna poznała sie na prawdziwym pięknie :D PS. mam już białe kontakty, jeszcze ładniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.07.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Miodzio! Cześć piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.07.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Czesc czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.07.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Cze Wiolcia! Jakże czysty to on będzie pewnie tylko kwilkę... Ale jak pięknie ta biel komponuje się z drewienkiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.07.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Czeee Rasia, MUSI być czysty na zawał padnę albo płuca wypluję jak bedę to non stop "czyścić" Matko, jestem zrypana, robiliśmy cały dzień ogórki konserwowe...tylko latałam po polach a to za koperkiem a to za chrzanem....ale są, bedzie czym zimą przegryzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 A swojusie ogóreczki i chrzan i koper? Ile słoiczków zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.07.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Jejku, jak się robi ogórki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Idziesz do marketu na dział ze słoikami i wybierasz te które najbardziej Ci się podobają albo smakują albo mają przystępną cenę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts