Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć :)

Poprzednio dodałem komentarz do bloga, którego jakoś nie mogę znaleźć. Pozwól więc, że się powtórzę ;-)

Mój pomalowany i jakże czysty przedpokój :D:D

http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSCF1118.jpg?t=1280121884

Zaciekawiły mnie Te drzwi pod schodami. Do tego stopnia, że zaczynam rozważać podobne rozwiązanie u nas. Mam jednak pytanko - czy u Ciebie przed nimi znajduje się jeszcze jakiś podest lub ewentualnie szerszy stopień? Obawiam się, że u nas takie drzwi trzebaby było otwierać stojąc na stopniach.

Pozdrowienia,

Michał

Przepokój jest pomalowany na biało, jak Babcie kocham...

Basia, nie mam pojęcia po ile liczą za trep, ale wiem, że dużo za dużo. Nasz był lokalny, polecony przez osobę z FM i jestem zadowolona. Pamiętam że trepy to 3600 zł za 15 szt. z montażem. Barierka to grosze w porównaniu z cenami na rynku, ale zrobiona własnoręcznie.

Michał, witaj. Pisz gdzie chcesz :D

Do kotłowni są 2 schodki, potem jest dość dużo miejsca, spokojnie staną 2 osoby, drzwi otwierają się do kotłowni, a nie do schodów, wiec nic nie zawadza.

Nie mam zdjęcia tych schodków i nie mogę dziś zrobić, bo Młoda gdzieś baterie do swoich zabawek zwinęła ale jutro postaram sie cyknąć fotkę, jak nie zapomnę.

A co do opalenizny, to musicie uwierzyć na słowo :D

Do kotłowni są 2 schodki, potem jest dość dużo miejsca, spokojnie staną 2 osoby, drzwi otwierają się do kotłowni, a nie do schodów, wiec nic nie zawadza.

Nie mam zdjęcia tych schodków i nie mogę dziś zrobić, bo Młoda gdzieś baterie do swoich zabawek zwinęła ale jutro postaram sie cyknąć fotkę, jak nie zapomnę.

Dzięki wiolasz :) Właśnie przejrzałem cały Twój dzienniczek i nigdzie takiego ujęcia nie ma ;) U nas chyba jednak nie spasuje to rozwiązanie - futryna drzwi musiałaby być już na ostatnim stopniu. Niezbyt wygodne to, moim zdaniem, rozwiązanie i można głową zawadzić :/

pozdrowienia,

michał

Czeee

Rasia, MUSI być czysty ;) na zawał padnę albo płuca wypluję jak bedę to non stop "czyścić" ;)

Matko, jestem zrypana, robiliśmy cały dzień ogórki konserwowe...tylko latałam po polach a to za koperkiem a to za chrzanem....ale są, bedzie czym zimą przegryzać ;)